
Indeks: CALLEBAUT73
Marka: CALLEBAUT
1kg Dekoracja czekoladowa CHOCOLATE FLAKES DARK SMALL 1,5-2.7 mm SPLIT-4-D-E1-U68 Callebaut
12,55 zł / 100 g
800g Crispearls™ Milk Chrupiące perełki w mlecznej czekoladzie CEM-CC-M1CRIE0-W97 Callebaut:
Chrupiące perełki oblane czekoladą z chrupkim wnętrzem z herbatnika do dekoracji cukierniczych.
Opis: chrupiące perełki oblane belgijską czekoladą Callebaut.
Perełki posiadają wnętrze z opiekanego herbatnika, który oblany jest mleczną czekoladą (823).
Stosowane są jako posypka dekoracyjna do ciast, wypieków, deserów, napojów z bitą śmietaną oraz kawy z mleczną pianką.
Można jest stosować jako dodatek do musów, lodów oraz kremów, którym dodadzą chrupkości, słodyczy i czekoladowego smaku.
Skład: czekolada: 84%
Składniki: kuwertura czekoladowa (84%) (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko odtłuszczone w proszku, mleko pełne w proszku,
miazga kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa (E322), naturalny aromat waniliowy), chrupiące kuleczki zbożowe (mąka pszenna,
cukier, mąka pszenna słodowa, skrobia pszenna, substancja spulchniająca: soda oczyszczona (E500ii), sól, tłuszcz kakaowy,
naturalny aromat waniliowy), syrop glukozowy, cukier, środek do stosowania na powierzchnię: guma arabska (E414),
skrobia modyfikowana, tłuszcz roślinny kokosowy.
Opakowanie: 800 g (torebka z zamknięciem)
Smak: herbatnik z mleczną czekoladą (823)
Postać: drobne perełki (4-5 mm).
Zastosowanie: posypka dekoracyjna, dodatek do lodów, ciast, deserów, gorących napojów
Przechowywanie: w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu;
chronić przed działaniem promieni słonecznych oraz obcych zapachów.
Kod produktu: CHM-CC-CRISPE0-02B
Marka: Mona Lisa
Producent: Callebaut
Seria: Crispearls™
Indeks: CALLEBAUT73
Marka: CALLEBAUT
Indeks: COMPRITAL189
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
Pasta waniliowa z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: NOVACART115
Marka: NOVACART
Indeks: CALLEBAUT88
Marka: CALLEBAUT
Finest Belgian Ruby Chocolate to pierwsza rubinowa czekolada o intensywnym gładkim smaku z wyczuwalnymi nutami owoców jagodowych i lekką nutą kwasowości. Stworzona z myślą o profesjonalistach i dostępna dla każdego.