333 szt. WACHLARZ MARBLE 6001 BARBARA DECOR marmurkowa dekoracja czekoladowa 30 x 50 mm
Marmurkowa dekoracja wykonana z wysokiej jakości deserowej i białej czekolady. Idealny sposób na szybką i efektowną dekorację Twoich słodkich wyrobów. Doskonale sprawdzi się zarówno w profesjonalnej jak i domowej pracowni cukierniczej.
![]()
Opis produktu
Dekoracje wykonane są z wysokiej jakości czekolady, która wytwarzana jest według dopracowanej i niezmiennej od lat receptury. Czekolada barwiona jest wyłącznie sprawdzonymi barwnikami *, które są w pełni bezpieczne do spożycia. Dekoracje czekoladowe mają bardzo delikatną strukturę dlatego podczas dekorowania, przechowywania oraz transportu należy zachować szczególną ostrożność. Bardzo ważna jest również temperatura przechowywania dekoracji oraz udekorowanych wyrobów, ponieważ dekoracje są bardzo wrażliwe na działanie wysokich temperatur (optymalna temperatura przechowywania to 12-20°C).
* barwniki, które mogą mieć negatywny wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci: tartrazyna (E102), żółcień chinolinowa (E104), żółcień pomarańczowa FCF (E110), azorubina (E122), czerwień koszenilowa (E124), czerwień allura (E129).
Wyroby czekoladowe przeznaczone są do dekoracji różnego rodzaju deserów, wypieków, lodów oraz dań. Pozwalają uzyskać zaskakujący efekt przy niewielkim nakładzie pracy oraz znacznie skracają czas poświęcony na dekorowanie (co jest szczególnie istotne w profesjonalnej kuchni, cukierni czy pracowni). Przeznaczone są przede wszystkim do użytku profesjonalnego, jednak doskonale sprawdzą się również w domowej kuchni. Wszystkie dekoracje pakowane są w kartonowe opakowania ochronne, które w znacznym stopniu zabezpieczają dekoracje podczas transportu oraz przechowywania.
![]()
![]()
Składniki: cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, serwatka w proszku, laktoza, emulgator: lecytyna sojowa (E322), naturalny aromat waniliowy; masa kakaowa w czekoladzie deserowej minimum 54%; może zawierać śladowe ilości orzechów.
![]()
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła, wilgoci i obcych zapachów; optymalna temperatura przechowywania 12-20°C; wilgotność względna poniżej 70%.
![]()
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: | |
| Wartość energetyczna | 2270/547 kJ/kcal |
| Tłuszcz | 34.4 g |
| w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 22.8 g |
| Węglowodany | 51.9 g |
| w tym cukry | 49.5 g |
| Białko | 5.1 g |
| Sól | 0.01 g |
![]()
ZASTOSOWANIE DEKORACJI CZEKOLADOWYCH
.png)
![]()
W OKRESIE LETNIM ZACHĘCAMY DO ZABEZPIECZENIA DEKORACJI CZEKOLADOWYCH PODCZAS TRANSPORTU, ABY ZAPOBIEC NEGATYWNYM SKUTKOM ODDZIAŁYWANIA WYSOKIEJ TEMPERATURY. MOŻESZ ZABEZPIECZYĆ SWOJE ZAKUPY DODAJĄC DO KOSZYKA TERMOIZOLACYJNE PUDEŁKO STYROPIANOWE, KTÓRE WYPEŁNIAMY SUCHYM LODEM:
OPAKOWANIE STYROPIANOWE ZABEZPIECZAJĄCE PRZESYŁKĘ PRZED DZIAŁANIEM WYSOKICH TEMPERATUR
![]()
![]()
![]()
![]()
Szczegóły produktu
- NUMER KATALOGOWY
- 6001
- NAZWA HANDLOWA
- WACHLARZ MARBLE
- ILOŚĆ SZTUK W OPAKOWANIU
- 333
- MASA NETTO
- 1000 g
- OPAKOWANIE
- TEKTUROWE OPAKOWANIE OCHRONNE
- WYMIARY DEKORACJI
- 30 x 50 mm
- RODZAJ
- DEKORACJE Z CZEKOLADY
- KSZTAŁT
- WACHLARZ
- SMAK
- CZEKOLADOWY | NUTY WANILII
- KOLOR
- NATURALNY KOLOR CZEKOLADY
- WZÓR
- MARMURKOWY
- PRZEZNACZENIE
- DEKORACJA GOTOWA DO UŻYCIA
- ZASTOSOWANIE
- DO DEKORACJI WYPIEKÓW I DESERÓW
- RODZAJ CZEKOLADY
- BIAŁA CZEKOLADA | CZEKOLADA DESEROWA
- WARUNKI PRZECHOWYWANIA
- W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
- TEMPERATURA PRZECHOWYWANIA
- 12-20 °C
- WILGOTNOŚĆ WZGLĘDNA PRZECHOWYWANIA
- MAX. 70%
- TEMATYKA
- UNIWERSALNA
- WYPRODUKOWANO
- W UNI EUROPEJSKIEJ