![1l Puree rabarbar RHUBARB LE FRUIT THE MONIN 1l Puree rabarbar RHUBARB LE FRUIT THE MONIN](https://www.cukieteria.pl/34944-large_default/1l-puree-rabarbar-rhubarb-le-fruit-the-monin.jpg)
![1l Puree rabarbar RHUBARB LE FRUIT THE MONIN 1l Puree rabarbar RHUBARB LE FRUIT THE MONIN](https://www.cukieteria.pl/34944-large_default/1l-puree-rabarbar-rhubarb-le-fruit-the-monin.jpg)
ZASTOSOWANIE LE FRUIT DE MONIN:
Le Fruit de Monin - to seria słodkich przecierów owocowych o wszechstronnym zastosowaniu.
Idealnie nadają się do lemoniad, napojów mrożonych, koktajli, drinków, piwa, deserów, wypieków i lodów.
Puree mają gładką, gęstą konsystencję, dzięki której z łatwością łączą się z innymi składnikami napojów.
Jako polewa będą doskonałym uzupełnieniem deserów, lodów i ciast. Wytwarzane są z dodatkiem wyłącznie naturalnych aromatów i barwników.
Rozlewane są do nieprzezroczystych butelek z dozownikiem, które chronią przed działaniem światła słonecznego oraz ułatwiają porcjowanie.
Puree po otwarciu należy przechowywać w warunkach chłodniczych i zużyć w ciągu 4 tygodni.
Standardowe proporcje do zastosowania w napojach do 1:6 (1 porcja puree na 6 porcji płynu).
Składniki: cukier, puree z rabarbaru, naturalny aromat, substancja zagęszczająca: pektyna (E440), regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330),
barwnik: wyciąg z czarnej marchwi, substancja konserwująca: sorbinian potasu (E202), regulator kwasowości: cytrynian sodu (E331).
(zawiera 50,1% puree z rabarbaru)
Nazwa: RHUBARB LE FRUIT DE MONIN
Smak: rabarbar
Barwa: czerwona
Konsystencja: gęsta, gładka
Opakowanie: 1 l (1000 ml/1,29 kg - butelka plastikowa z dozownikiem)
Warunki przechowywania:
- zamknięty produkt przechowywać w czystym, suchym i chłodnym miejscu; chronić przez bezpośrednim działam promieni słonecznych;
- produkt po otwarciu należy spożyć w ciągu 4 tygodni; przechowywać w warunkach chłodniczych, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed działaniem obcych zapachów.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
- wartość energetyczna: 1364/322 kJ/kcal
- tłuszcz: 0,0 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,0 g
- węglowodany: 77,3 g
- w tym cukry: 77,3 g
- białko: 0,4 g
- sól: 0,0 g
Indeks: SEMPRE325
Marka: SEMPRE
Skoncentrowana pasta owocowa wytwarzana na bazie owoców i przecieru owocowego. Dodatek smakowy do lodów mlecznych i wyrobów cukierniczych. Do urozmaicania lodów - przekładania i dekorowania.
Indeks: NESTLE03
Marka: Nestle Professional
Indeks: KERRY50
Marka: RAVIFRUIT PULPY KERRY
Indeks: KERRY53
Marka: RAVIFRUIT PULPY KERRY
Indeks: KERRY43
Marka: RAVIFRUIT PULPY KERRY
Indeks: KERRY58
Marka: RAVIFRUIT PULPY KERRY
Indeks: KERRY49
Marka: RAVIFRUIT PULPY KERRY
Indeks: MAZZONI06
Marka: MAZZONI GROUP
Gama naturalnych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Czyste puree owocowe bez dodatku cukru i substancji konserwujących. Produkt w wygodnym opakowaniu.
Indeks: KERRY54
Marka: RAVIFRUIT PULPY KERRY
Indeks: MAZZONI07
Marka: MAZZONI GROUP
Gama naturalnych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Czyste puree owocowe bez dodatku cukru i substancji konserwujących. Produkt w wygodnym opakowaniu.
Indeks: MAZZONI09
Marka: MAZZONI GROUP
Przecier z ananasa do sorbetów owocowych - puree ananasowe do napojów i deserów - ananasowa baza do galaretki. Gama naturalnych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Czyste puree owocowe bez dodatku cukru i substancji konserwujących. Produkt w wygodnym opakowaniu.
Indeks: KERRY56
Marka: RAVIFRUIT PULPY KERRY
Przecier z owoców mandarynki (90%) z dodatkiem cukru (10%).
Indeks: KERRY46
Marka: RAVIFRUIT PULPY KERRY
Indeks: MAZZONI08
Marka: MAZZONI GROUP
Gama naturalnych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Czyste puree owocowe bez dodatku cukru i substancji konserwujących. Produkt w wygodnym opakowaniu.