W koszyku nie ma jeszcze produktów
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- 
				
											
						 wstecz
- 
				
											
						 wstecz
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
 
- 
				
											
						 wstecz
- 
				
											
						 wstecz
- 
				
											
						 wstecz
- 
				
											
						 wstecz- 
				
											
						 wstecz- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
- TYLKI CUKIERNICZE
- WORKI CUKIERNICZE
- WAŁKI DO MASY I CIASTA
- AKCESORIA DO KORONEK
- AKCESORIA FLORYSTYCZNE
- KRATKI DO STUDZENIA
- RÓZGI i TRZEPACZKI
- NOŻE KUCHENNE
- SZPATUŁY CUKIERNICZE
- SKROBKI
- ŁOPATKI KUCHENNE
- PĘDZELKI
- MISKI
- MIARKI KUCHENNE
- TARKI RĘCZNE
- DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
- SITKA CUKIERNICZE
- STOLNICE SILIKONOWE
- FOLIE GITAROWE
 
- SPRZĘT BARISTYCZNY
- SYFONY I AKCESORIA
- TERMOMETRY I MIERNIKI
- ROBOTY KUCHENNE
- BLENDERY
- URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
- DRUKARKI SPOŻYWCZE
- GOFROWNICE I AKCESORIA
- ŚRODKI HIGIENY
 
- 
				
											
						
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
- KSIĄŻKI CUKIERNICZE
- AGUGIARO & FIGNA
- ALFATEC PRO
- ASTRA SWEETS
- BABBI
- BALDINI
- BAMIX OF SWITZERLAND
- BARBARA LUIJCKX
- BENEO
- BIRKMANN
- BONUS
- BOTANICA
- BRAND 4CAKE
- BRAS MILANO
- CACAO BARRY
- CALLEBAUT
- CCW WEIBLER CONFISERIE CHOCOLATERIE
- CHOCOLATE WORLD
- CHOCOVIC
- COLLINO
- COMPRITAL
- DANTOM
- DAWN FOODS
- DE BUYER
- DEBIC
- DECO RELIEF
- DECORA
- DEKORA
- DEKORPOL
- DIJO FUN&FOOD
- DITARTE
- DLA SMAKU
- DOMOGEL
- DOROSIOWE RANTY
- DREIDOPPEL
- DYLEX
- ELENA LIOFILIZATY
- EMIX
- EUROVANILLE
- EWALD-GELATINE GMBH
- FLORENSUC
- FOOD COLOURS
- FRACTAL COLORS
- FRANTYL
- FS OPAKOWANIA
- GALAGO MEDAC
- GIUBILEO EXPERIENCE
- GIUSTO MANETTI BATTILORO
- GODAN
- GOLDPLAST
- GRODCONO
- HANS BRUNNER
- HEINZELMANN
- HENDI
- HERSTA
- ICB TECNOLOGIE
- ISI INSPIRING FOOD
- KOMAGES
- KRAM
- LAPED
- LC TRADE POLAND
- LEAGEL
- LEDUVEL
- LIV OPAKOWANIA
- LOUIS FRANCOIS
- LOVE NATURE
- LUBECA
- MARTELLATO
- MASTER MARTINI
- MASTERCHEM
- MAZZONI GROUP
- MICROPLANE
- MIRAN
- MIX EXPERT
- MIXIT
- MODECOR
- MONA LISA
- MONIN
- MORI 2A
- MULTIICE
- NESTLE PROFESSIONAL
- NOVACART
- PAPILART
- PAVONI ITALIA
- PEJOT
- PERNIGOTTI
- PIANETTA DI BARBIERI
- PODKŁADY CUKIERNICZE
- POLKRYS
- POLO PLAST
- PROFBOARD
- RAVIFRUIT
- ROBOT COUPE
- ROSE DECOR
- SALPA
- SARACINO
- SASKIA
- SEMPRE
- SICO KITCHENWARE
- SILIKOMART
- SOSA INGREDIENTS
- STALGAST
- STARK
- STÖCKEL
- STYROPAK
- SWEET DECOR
- TALA
- TEAHOUSE EXCLUSIVES
- TESCOMA
- TESTO
- THERMOHAUSER
- TOMGAST
- TRUCILLO
- UNIPACK
- UNOX
- VALRHONA
- VAN HOUTEN
- VITAMIX
- VITO OIL FILTER SYSTEM
- WILTON
- ZEELANDIA
Szukaj
CV5 PIRAMIDE Pavoni - śr. 85 mm - zamykany stalowy rant do wypieku geometrycznych croissantów - piramida
Rant do wypieku geometrycznych Croissantów. Nowoczesna odsłona klasycznych wypieków z ciasta francuskiego. Seria zamykanych geometrycznych rantów ze stali nierdzewnej do wypieku ciasta francuskiego - idealna do tworzenia wypieków z nadzieniem. Obejrzyj krótki filmik i dowiedz się jak pracować z rantem:
Opis produktu
Forma do geometrycznych croissantów w kształcie piramidy!

Kolekcja geometrycznych form ze stali nierdzewnej do wypieku ciasta francuskiego od włoskiej marki Pavoni. Seria zamykanych geometrycznych rantów ze stali nierdzewnej do wypieku ciasta francuskiego - idealna do tworzenia wypieków z nadzieniem.

Croissant geometric od włoskiej marki Pavoni - to seria zamykanych rantów wykonanych ze stali nierdzewnej przeznaczonych do wypieku nowoczesnych geometrycznych croissantów. Metalowe formy przeznaczone są do wypieku ciasta francuskiego - nowoczesna odsłona klasycznych rogalików. Seria stworzona do wypieków nadziewanych. Formy do geometrycznych wypieków z ciasta francuskiego wykonane są z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Materiał i konstrukcja formy zapewnia uzyskanie wyjątkowego efektu po wypieczeniu - chrupiącej, rumianej skórki oraz miękkiego i puszystego wnętrza o zwartej strukturze, która doskonale łączy się różnego rodzaju kremami i nadzieniami cukierniczymi.
Forma zapewnia równomierne rozprowadzanie ciepła, a tym samym równomierny stopień wypieczenia. Ciasto po wypieczeniu charakteryzuje się chrupiącą skórką o idealnym stopniu zarumienienia oraz miękkim wnętrzem. Ciasto nie kruszy się podczas krojenia i idealnie nadaje się do nadziewania. Struktura ciasta jest zwarta a przy tym odpowiednio napowietrzona. Gotowe wypieki są łatwe do wyjęcia z formy i zachowują idealny kształt po wypełnieniu nadzieniem.
Do nadziewania geometrycznych croissantów idealnie sprawdzają się kremy i nadzienia na bazie orzechów i czekolady. Niezbędne akcesoria do nadziewania nowoczesnych rogalików to wytrzymałe rękawy cukiernicze oraz stalowe końcówki. Dodatkowa zaleta nowoczesnych wypieków, to klasyczny kształt, który stanowi doskonałą bazę do tworzenia nietuzinkowych połączeń smakowych i dekoracji.

Nowoczesna odsłona klasycznych wypieków z ciasta francuskiego.

Zastosowanie rantów z serii croissant geometric:

- do wypieku ciasta francuskiego,
- do nowoczesnych rogalików,
- do geometrycznych wypieków,
- do wypieków nadziewanych.

Szczegóły produktu - forma do geometrycznych croissantów:

| Nazwa handlowa | CV5 Piramide | 
| Numer katalogowy | CV5 | 
| Wymiary | dł. 85 x szer. 85 x wys. 85 mm | 
| Kształt | piramida / trójkąt | 
| Seria produktowa | croissant geometric | 
| Producent | Pavoni Professional | 
| Dystrybutor | Sempre Group | 
| Rodzaj | zamykany rant / forma do wypieku ciasta francuskiego | 
| Materiał | stal nierdzewna | 
| Kolor | srebrny / stalowy | 
| Przeznaczenie | do kontaktu z żywnością | 
| Zastosowanie | do wypieku ciasta francuskiego | 
| Kraj produkcji | Wyprodukowano we Włoszech | 


Warunki użytkowania formy do geometrycznych wypieków z ciasta francuskiego:

- formę należy dokładnie umyć przed pierwszym użyciem,
- po każdym myciu formę należy dokładnie wytrzeć do sucha,
- przeznaczona do wypieku ciasta francuskiego,
- możliwość użytkowania w piecach i piekarnikach,
- możliwość chłodzenia i mrożenia,
- możliwość mycia w zmywarce,
- nie nadaje się do stosowania w kuchence mikrofalowej.


Forma do nowoczesnych croissantów!
Rant do wypieku ciasta francuskiego!


Szczegóły produktu
100 szt. ELITE55 PAVONI worki cukiernicze zielone 530 x 280 mm
Wyjątkowo wytrzymałe i pojemne rękawy cukiernicze jednorazowego użytku o szerokim zastosowaniu w cukiernictwie i gastronomii.
Gotowy do użycia krem o smaku białej czekolady - idealny do nadziewania i glazurowania deserów i wypieków. Słodki smak białej czekolady z karmelową nutą. Gładka i kremowa konsystencji.
Gotowy do użycia krem o smaku ciemnej czekolady - idealny do nadziewania i glazurowania deserów i wypieków. Intensywna czekoladowa barwa, gładka i kremowa konsystencja.
Antypoślizgowe worki cukiernicze do profesjonalnego zastosowania. Wyjątkowo wytrzymałe i pojemne rękawy cukiernicze jednorazowego użytku o szerokim zastosowaniu w cukiernictwie i gastronomii. Grubość 80 mikronów, długość 460 milimetrów, szerokość 280 milimetrów. Opakowanie 100 sztuk na rolce.
Antypoślizgowe worki cukiernicze do profesjonalnego zastosowania. Wyjątkowo wytrzymałe i pojemne rękawy cukiernicze jednorazowego użytku o szerokim zastosowaniu w cukiernictwie i gastronomii. Grubość 80 mikronów, długość 540 milimetrów, szerokość 320 milimetrów. Opakowanie 100 sztuk na rolce.
op. 5.5 kg Cremosette Pistacchio - gotowy krem pistacjowy do nadziewania - 241001 Leagel
Cremosette Pistacchio od Leagel, to wysokiej jakości krem o smaku prażonych pistacji i mleka, o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Gotowy krem cukierniczy do szprycowania, oblewania i dekorowania. Poznaj możliwości, jakie dają produkty Cremosette:
Antypoślizgowe worki cukiernicze do profesjonalnego zastosowania. Wyjątkowo wytrzymałe i pojemne rękawy cukiernicze jednorazowego użytku o szerokim zastosowaniu w cukiernictwie i gastronomii. Grubość 80 mikronów, długość 600 milimetrów, szerokość 390 milimetrów. Opakowanie 100 sztuk na rolce.
Wysokiej jakości krem o smaku prażonych pistacji, o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Gotowy krem cukierniczy do szprycowania, oblewania i dekorowania. Gotowe nadzienie pistacjowe o wszechstronnym zastosowaniu w produkcji cukierniczej.
Gruba i wysoka folia rantowa wykonana z materiałów biodegradowalnych - przeznaczona do stosowania podczas przygotowywania deserów na zimno.
Rant do wypieku geometrycznych Croissantów. Nowoczesna odsłona klasycznych wypieków z ciasta francuskiego. Seria zamykanych geometrycznych rantów ze stali nierdzewnej do wypieku ciasta francuskiego - idealna do tworzenia wypieków z nadzieniem. Obejrzyj krótki filmik i dowiedz się jak pracować z rantem:
Forma silikonowa o klasycznym kształcie do tworzenia tradycyjnych i nowoczesnych wypieków oraz deserów mrożonych. Uniwersalne zastosowanie i łatwość użycia gwarantują zawsze doskonały efekt, niezależnie od tego jaką formę deseru przygotujesz. Forma na 15 porcji o średnicy 40 mm, wysokości 20 mm i pojemności 30 ml.
 
                   
               
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													 
													