
Indeks: THERMOHAUSER05
Marka: THERMOHAUSER
Skrobka do wygładzania z tworzywa 120 x 86 mm kolor kości słoniowej 37093 Thermohauser
3,60 zł / 1 szt.
RANT KWADRATOWY 400 x 400 mm x h 60 mm Frantyl:
Opis: kwadratowy rant cukierniczy wykonany ze stali kwasoodpornej; przeznaczony do wypieku biszkoptów i ciast oraz składania tortów;
może służyć również do wykrawania płaskich blatów z ciasta kruchego, czekolady, masy cukrowej, marcepanu, ciasta francuskiego;
dolna krawędź ma ostre wykończenie, zaś górna krawędź jest dodatkowo zabezpieczona (zaokrąglona).
Materiał: stal kwasoodporna
Wymiary: 400 x 400 mm x h 60 mm
Zastosowanie:
- pieczenie biszkoptów, ciast,
- przekładanie tortów, ciast,
- wykrawanie blatów z ciasta kruchego, marcepanu, masy cukrowej,
Sposób użycia: podczas wypieku rant należy ułożyć na płaskiej, równej blasze, wyłożonej pergaminem lub papierem do pieczenia;
jeżeli ciasto jest zbyt rzadkie spód i boki rantu można zabezpieczyć folią aluminiową.
Producent: Frantyl
Indeks: THERMOHAUSER05
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: FRANTYL85
Marka: FRANTYL
Indeks: SILIKOMART499
Marka: SILIKOMART
Tapis Roulade to seria form silikonowych z rantem przeznaczonych do wypieku rolady biszkoptowej. Uniwersalna mata silikonowa z rantem do pieczenia i odlewania mas cukierniczych. Tapis Roulade 01 to prostokątna mata silikonowa o wymiarach dł. 422 x szer. 352 x wys. 8 mm.
Indeks: DITARTE02
Marka: DITARTE
Gotowy do użycia zestaw dekoracji cukrowych na wykałaczkach. Dekoracje cukrowe w formie topperów, które łatwo umieścisz na torcie. Tematyczny zestaw dekoracyjny do tortu. W zestawie znajduje się pięć cukrowych liści Monstery o wymiarach szer. 75 mm x wys. 80 mm.