
Indeks: MODECOR170
Marka: MODECOR
5kg BIAŁA Masa cukrowa do obkładania tortów ELITE BIANCA 24568 Modecor
Masa cukrowa do obkładania tortów.
44,40 zł / 1 kg
RANT KWADRATOWY 400 x 400 mm x h 60 mm Frantyl:
Opis: kwadratowy rant cukierniczy wykonany ze stali kwasoodpornej; przeznaczony do wypieku biszkoptów i ciast oraz składania tortów;
może służyć również do wykrawania płaskich blatów z ciasta kruchego, czekolady, masy cukrowej, marcepanu, ciasta francuskiego;
dolna krawędź ma ostre wykończenie, zaś górna krawędź jest dodatkowo zabezpieczona (zaokrąglona).
Materiał: stal kwasoodporna
Wymiary: 400 x 400 mm x h 60 mm
Zastosowanie:
- pieczenie biszkoptów, ciast,
- przekładanie tortów, ciast,
- wykrawanie blatów z ciasta kruchego, marcepanu, masy cukrowej,
Sposób użycia: podczas wypieku rant należy ułożyć na płaskiej, równej blasze, wyłożonej pergaminem lub papierem do pieczenia;
jeżeli ciasto jest zbyt rzadkie spód i boki rantu można zabezpieczyć folią aluminiową.
Producent: Frantyl
Indeks: MODECOR170
Marka: MODECOR
Masa cukrowa do obkładania tortów.
Indeks: THERMOHAUSER260
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: LCTRADE23
Folia rantowa bez nadruku 60 mm szerokości.
Indeks: THERMOHAUSER124
Marka: THERMOHAUSER