
50,00 zł / 1 szt.
RANT KWADRATOWY 400 x 400 mm x h 60 mm Frantyl:
Opis: kwadratowy rant cukierniczy wykonany ze stali kwasoodpornej; przeznaczony do wypieku biszkoptów i ciast oraz składania tortów;
może służyć również do wykrawania płaskich blatów z ciasta kruchego, czekolady, masy cukrowej, marcepanu, ciasta francuskiego;
dolna krawędź ma ostre wykończenie, zaś górna krawędź jest dodatkowo zabezpieczona (zaokrąglona).
Materiał: stal kwasoodporna
Wymiary: 400 x 400 mm x h 60 mm
Zastosowanie:
- pieczenie biszkoptów, ciast,
- przekładanie tortów, ciast,
- wykrawanie blatów z ciasta kruchego, marcepanu, masy cukrowej,
Sposób użycia: podczas wypieku rant należy ułożyć na płaskiej, równej blasze, wyłożonej pergaminem lub papierem do pieczenia;
jeżeli ciasto jest zbyt rzadkie spód i boki rantu można zabezpieczyć folią aluminiową.
Producent: Frantyl
Indeks: FRANTYL218
Marka: FRANTYL
Indeks: DITARTE12
Marka: DITARTE
Gotowy do użycia zestaw dekoracji cukrowych stworzonych do przygotowania tortu w stylu Glamour. Figurki cukrowe w kształcie kosmetyków do makijażu, które łatwo umieścisz na torcie. Tematyczny zestaw dekoracyjny do tortu: cienie do powiek, szminka, puder, pędzle do makijażu.
Indeks: THERMOHAUSER369
Marka: THERMOHAUSER
Seria końcówek do dekoracji wykonanych z jednego kawałka stali nierdzewnej. Niezbędny element wyposażenia każdej profesjonalnej i domowej pracowni cukierniczej.
Indeks: THERMOHAUSER05
Marka: THERMOHAUSER