Seria profesjonalnych rantów do wypieków oraz formowania deserów i potraw. Wykonane z grubej stali nierdzewnej i kwasoodpornej - gwarantują niezawodność podczas użytkowania.
Seria rantów wykonanych z grubej stali nierdzewnej i kwasoodpornej o wyjątkowej trwałości i odporności. Przeznaczone do wypieku biszkoptów oraz składania i formowania tortów i deserów. Ranty doskonale sprawdzą się do wykrawania płaskich blatów z ciasta (kruchego czy francuskiego) oraz do wykrawania dekoracji z marcepanu lub masy cukrowej. Mogą służyć również jako forma do składania przystawek oraz dekoracyjnych sałatek. Podczas wypieku rant należy ułożyć na płaskiej, równej blasze, wyłożonej pergaminem lub papierem do pieczenia; jeżeli ciasto jest zbyt rzadkie spód i boki rantu można zabezpieczyć folią aluminiową.
SCHEMAT PRODUKTU:
Szczegóły produktu
SWEETDECOR227
24 Przedmioty
Opis
NUMER KATALOGOWY
50140506
OFERTA DOTYCZY
1 SZTUKI
NAZWA HANDLOWA
RANT CUKIERNICZY DO WYPIEKÓW
OPAKOWANIE
BRAK
WYSOKOŚĆ
50 mm
ŚREDNICA
60 mm
RODZAJ
STALOWY RANT | GRUBA BLACHA
KSZTAŁT
OKRĄGŁY
KOLOR
SREBRNY
MATERIAŁ
STAL NIERDZEWNA I KWASOODPORNA
PRZEZNACZENIE
DO KONTAKTU Z ŻYWNOŚCIĄ
ZASTOSOWANIE
DO WYPIEKÓW | SKŁADANIA I FORMOWANIA TORTÓW I DESERÓW
Seria profesjonalnych rantów do wypieków oraz formowania deserów i potraw. Wykonane z grubej stali nierdzewnej i kwasoodpornej - gwarantują niezawodność podczas użytkowania.
Seria profesjonalnych rantów do wypieków oraz formowania deserów i potraw. Wykonane z grubej stali nierdzewnej i kwasoodpornej - gwarantują niezawodność podczas użytkowania.
Seria profesjonalnych rantów do wypieków oraz formowania deserów i potraw. Wykonane z grubej stali nierdzewnej i kwasoodpornej - gwarantują niezawodność podczas użytkowania.
Prostokątne pudełko z dekoracyjnym okienkiem doskonale sprawdzi się do pakowania pączków oraz innych słodkich wyrobów. Opakowanie łączy funkcjonalność - zabezpieczenie podczas transportu i przechowywania z dekoracyjnym charakterem (dzięki obecności profilowanego okienka).
Seria profesjonalnych rantów do wypieków oraz formowania deserów i potraw. Wykonane z grubej stali nierdzewnej i kwasoodpornej - gwarantują niezawodność podczas użytkowania.
Finest Belgian Ruby Chocolate to pierwsza rubinowa czekolada o intensywnym gładkim smaku z wyczuwalnymi nutami owoców jagodowych i lekką nutą kwasowości. Stworzona z myślą o profesjonalistach i dostępna dla każdego, teraz także w małym opakowaniu.
Seria profesjonalnych rantów do wypieków oraz formowania deserów i potraw. Wykonane z grubej stali nierdzewnej i kwasoodpornej - gwarantują niezawodność podczas użytkowania.