Indeks: VITO03
Marka: VITO OIL FILTER SYSTEM
VITO FT 440 URZĄDZENIE DO POMIARU JAKOŚCI OLEJU przeznaczone do pracy w zakresie temperatur od 50 do 200 stopni Celsjusza
Mikser do pralin czekoladowych.
17.ICBASSINA3 jest drażetarką o pojemność 3 kg.
Specjalistyczna maszyna do powlekania orzechów laskowych, orzechów włoskich, migdałów, suszonych owoców - czekoladą i gianduią (miękka czekolada z orzechów laskowych).
Sprzęt wyposażony jest w solidną konstrukcję i stalowy zbiornik
Dostępne są 3 pojemności bębna, o zdolności przetwarzania 3 kg, 8 kg i 20 kg
17.ICBASSINA3 pozwala szybko uzyskać idealne draże czekoladowe z połyskiem
Na życzenie dostępna jest specjalna
Indeks: THERMOHAUSER196
Marka: THERMOHAUSER
Pojemnik sztaplowany, biały, duży.
Indeks: THERMOHAUSER170
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: VITO06
Marka: VITO OIL FILTER SYSTEM
Zestaw wymiennych filtrów celulozowych do stosowania w urządzeniach filtrujących marki VITO 50/VM/80/VL.
Indeks: BAMIX01
Marka: BAMIX OF SWITZERLAND
Wszechstronny i prosty w obsłudze profesjonalny blender ręczny z trzema końcówkami wymiennymi i uchwytem do mocowania w zestawie.
Indeks: MAYKU01
Marka: MAYKU
Indeks: THERMOHAUSER197/3
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: FOODCOLOURS64
Marka: FOOD COLOURS
Aerograf służy do malowania powierzchni płaskich oraz przedmiotów o skomplikowanych kształtach. Umożliwia precyzyjne malowanie nawet najbardziej skomplikowanych kształtów.
Indeks: THERMOHAUSER197/2
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: BAMIX05
Marka: BAMIX OF SWITZERLAND
Wszechstronny i prosty w obsłudze profesjonalny blender ręczny z trzema końcówkami wymiennymi i uchwytem do mocowania w zestawie.
Indeks: TAFEC01
Marka: TAFEC
TAFEC TURBO PICCOLO POTI - TURBOMIXER DO MIESZANIA, SIEKANIA, HOMOGENIZACJI I EMULGOWANIA - NAJWYŻSZA WYDAJNOŚĆ W PRZETWARZANIU PRODUKTÓW LODOWYCH. RĘCZNY PANEL STEROWANIA.
Indeks: VITO05
Marka: VITO OIL FILTER SYSTEM
Zestaw wymiennych filtrów celulozowych do stosowania w urządzeniach filtrujących marki VITO 30/VS.
Indeks: HEINZELMANN01
Marka: HEINZELMANN
Profesjonalny sprzęt, który został specjalnie zaprojektowany do radzenia sobie z ekstremalnym użytkowaniem w profesjonalnej kuchni restauracyjnej.