W koszyku nie ma jeszcze produktów
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
-
wstecz
-
wstecz
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
- TYLKI CUKIERNICZE
- WORKI CUKIERNICZE
- WAŁKI DO MASY I CIASTA
- AKCESORIA DO KORONEK
- AKCESORIA FLORYSTYCZNE
- KRATKI DO STUDZENIA
- RÓZGI i TRZEPACZKI
- NOŻE KUCHENNE
- SZPATUŁY CUKIERNICZE
- SKROBKI
- ŁOPATKI KUCHENNE
- PĘDZELKI
- MISKI
- MIARKI KUCHENNE
- TARKI RĘCZNE
- DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
- SITKA CUKIERNICZE
- STOLNICE SILIKONOWE
- FOLIE GITAROWE
- SPRZĘT BARISTYCZNY
- SYFONY I AKCESORIA
- TERMOMETRY I MIERNIKI
- ROBOTY KUCHENNE
- BLENDERY
- URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
- DRUKARKI SPOŻYWCZE
- GOFROWNICE I AKCESORIA
- ŚRODKI HIGIENY
-
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
- KSIĄŻKI CUKIERNICZE
- AGUGIARO & FIGNA
- ALFATEC PRO
- ASTRA SWEETS
- BABBI
- BALDINI
- BAMIX OF SWITZERLAND
- BARBARA LUIJCKX
- BENEO
- BIRKMANN
- BONUS
- BOTANICA
- BRAND 4CAKE
- BRAS MILANO
- CACAO BARRY
- CALLEBAUT
- CCW WEIBLER CONFISERIE CHOCOLATERIE
- CHOCOLATE WORLD
- CHOCOVIC
- COLLINO
- COMPRITAL
- DANTOM
- DAWN FOODS
- DE BUYER
- DEBIC
- Deco Relief
- DECORA
- DEKORA
- DEKORPOL
- DIJO FUN&FOOD
- DITARTE
- DLA SMAKU
- DOMOGEL
- DOROSIOWE RANTY
- DREIDOPPEL
- DYLEX
- Elena Liofilizaty
- EMIX
- EUROVANILLE
- EWALD-GELATINE GMBH
- FLORENSUC
- FOOD COLOURS
- Fractal Colors
- FRANTYL
- FS OPAKOWANIA
- GALAGO MEDAC
- GIUBILEO EXPERIENCE
- GIUSTO MANETTI BATTILORO
- GODAN
- GOLDPLAST
- GRODCONO
- HANS BRUNNER
- HEINZELMANN
- HENDI
- HERSTA
- ICB TECNOLOGIE
- ISI INSPIRING FOOD
- KOMAGES
- KRAM
- LAPED
- LC TRADE POLAND
- LEAGEL
- LEDUVEL
- LIV OPAKOWANIA
- LOUIS FRANCOIS
- LOVE NATURE
- LUBECA
- MARTELLATO
- Master Martini
- MASTERCHEM
- MAZZONI GROUP
- MICROPLANE
- MIRAN
- MIX EXPERT
- MIXIT
- MODECOR
- MONA LISA
- MONIN
- MORI 2A
- MULTIICE
- Nestle Professional
- NOVACART
- PAPILART
- PAVONI ITALIA
- PEJOT
- PERNIGOTTI
- Pianetta di Barbieri
- PODKŁADY CUKIERNICZE
- POLKRYS
- POLO PLAST
- PROFBOARD
- RAVIFRUIT
- ROBOT COUPE
- ROSE DECOR
- SALPA
- SARACINO
- SASKIA
- SEMPRE
- SICO KITCHENWARE
- SILIKOMART
- Sosa Ingredients
- STALGAST
- STARK
- STÖCKEL
- STYROPAK
- SWEET DECOR
- TALA
- TEAHOUSE EXCLUSIVES
- TESCOMA
- TESTO
- THERMOHAUSER
- TOMGAST
- TRUCILLO
- UNIPACK
- UNOX
- VALRHONA
- VAN HOUTEN
- VITAMIX
- VITO OIL FILTER SYSTEM
- WILTON
- ZEELANDIA
Szukaj
ICBassina Praline Mixer - maszyna do powlekania orzechów czekoladą - bęben do obtaczania draży o pojemności 3 kg
ICBassina, to maszyna do obtaczania i powlekania orzechów czekoladą. Pozwala na tworzenie draży w kolorowych polewach. Pozwala na łatwe powlekanie orzechów, suszonych owoców oraz innych wyrobów czekoladą lub innymi miękkimi polewami na bazie czekolady. Bęben do draży o pojemności 3 kg. Uwaga! Zdjęcie katalogowe jest zdjęciem poglądowym, rzeczywisty wygląd urządzenia może nieznacznie różnić się od wizualizacji ujętej na zdjęciach. Wygląd urządzenia zależy od partii produkcyjnej.
Opis produktu
Maszyna do obtaczania draży polewami na bazie czekolady!
ICBassina Praline Mikser, to urządzenie przeznaczone do obtaczania orzechów i suszonych owoców czekoladą oraz miękkimi polewami na bazie czekolady. Pozwala w łatwy sposób tworzyć kolorowe draże czekoladowe. Solidna i stabilna konstrukcja urządzenia. Zbiornik o pojemności 3 kg wykonany ze stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Urządzenie pozwala w łatwy sposób uzyskać doskonałe draże czekoladowe. Zbiornik ze stali nierdzewnej przeznaczony jest do powlekania wyrobów czekoladą oraz miękkimi polewami na bazie czekolady.
Uwaga! Zdjęcie katalogowe jest zdjęciem poglądowym, rzeczywisty wygląd urządzenia może nieznacznie różnić się od wizualizacji ujętej na zdjęciach. Wygląd urządzenia zależy od partii produkcyjnej.
Szczegóły i charakterystyka produktu:
Rodzaj | Urządzenie do obtaczania draży czekoladowych |
Nazwa handlowa | ICBassina |
Numer katalogowy | 17.ICBASSINA3 |
Przeznaczenie | do kontaktu z żywnością |
Zastosowanie | maszyna do powlekania i obtaczania draży polewami na bazie czekolady |
Materiał | Stal nierdzewna |
Pojemność zbiornika | 3 kg |
Napięcie | 220 V |
Moc | 0.17 kW |
Waga | 30 kg |
Wymiary | 53 x 60 x wym. 74 cm |
Producent | ICB Tecnologie |
Dystrybutor | Sempre Group |
Kraj produkcji | Wyprodukowano we Włoszech |
Szczegóły produktu