150g AGAR AGAR (E406) roślinna substancja żelująca K-130 Food Colours

FOODCOLOURS293
45,00 zł
Brutto

300,00 zł / 1 kg

Stawka VAT: 23.00%

W magazynie: 11

Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

favorite_border favorite
Opis

150g AGAR AGAR (E406) roślinna substancja żelująca K-130 Food Colours:

Opis: niskokaloryczna substancja żelująca pochodzenia roślinnego.

Produkt w postaci proszku. Stosowany jako zamiennik żelatyny.

Nie posiada smaku ani zapachu. Otrzymywany z glonów morskich.

Produkt odpowiedni dla wegan. 

Opakowanie: 150 g

Siła żelowania  Agaru to minimum 850 g/cm3. Punkt żelujący około 37ºC

Temperatura rozpuszczania: 85-95°C

Temperatura żelowania: 32-35°C

Sposób użycia: wymieszać z płynem, podgrzać do 90°C, ostudzić, a następnie połączyć z produktem.

Temperatura żelowania 60°C. Produkt można upłynniać wielokrotnie.

W środowisku kwaśnym wykazuje mniejszą siłę żelowania.

Dozowanie: 4-8 g/l

Kod produktu: K-130

Oznaczenie: E406

Szczegóły produktu
FOODCOLOURS293
11 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: CACAOBARRY38

Marka: CACAO BARRY

1 kg NOIR INTENSE DCP-10BLACK-89B CACAO BARRY alkalizowane kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 10-12%

favorite_border favorite

Alkalizowane kakao w proszku - pozwala na uzyskanie naturalnej czarnej barwy i wyjątkowego aromatu. Doskonałe jako dodatek do wyrobów piekarniczych, cukierniczych i dekoracji.

Cena 127,50 zł

127,50 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: CALLEBAUT122

Marka: CALLEBAUT

op. 2.5 kg PRAŻYNKI PAILLETE FEUILLETINE M-7PAIL-E0-401 CALLEBAUT pokruszone ciasteczka crepes dentelle

favorite_border favorite

Prażynka, czyli drobne kawałki ciasteczek „crepes dentelle” - zaprojektowane dla uzyskania chrupiącej tekstury w wyrobach cukierniczych. Przeznaczone do łączenia z czekoladą, pastami orzechowymi i nadzieniami.

Cena 126,00 zł

50,40 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE