op. 1 kg PASTA WANILIOWA EUROVANILLE pasta z ziarnami wanilii Bourbon z Madagaskaru
Pasta waniliowa z nasionami wanilii Bourbon z Madagaskaru - wytwarzana na bazie alkoholowego ekstraktu waniliowego. Uniwersalne zastosowanie w cukiernictwie.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Szukaj
Opis produktu
150g AGAR AGAR (E406) roślinna substancja żelująca K-130 Food Colours:
Opis: niskokaloryczna substancja żelująca pochodzenia roślinnego.
Produkt w postaci proszku. Stosowany jako zamiennik żelatyny.
Nie posiada smaku ani zapachu. Otrzymywany z glonów morskich.
Produkt odpowiedni dla wegan.
Opakowanie: 150 g
Siła żelowania Agaru to minimum 850 g/cm3. Punkt żelujący około 37ºC
Temperatura rozpuszczania: 85-95°C
Temperatura żelowania: 32-35°C
Sposób użycia: wymieszać z płynem, podgrzać do 90°C, ostudzić, a następnie połączyć z produktem.
Temperatura żelowania 60°C. Produkt można upłynniać wielokrotnie.
W środowisku kwaśnym wykazuje mniejszą siłę żelowania.
Dozowanie: 4-8 g/l
Kod produktu: K-130
Oznaczenie: E406
Szczegóły produktu
op. 1 kg PASTA WANILIOWA EUROVANILLE pasta z ziarnami wanilii Bourbon z Madagaskaru
Pasta waniliowa z nasionami wanilii Bourbon z Madagaskaru - wytwarzana na bazie alkoholowego ekstraktu waniliowego. Uniwersalne zastosowanie w cukiernictwie.
Posypka cukrowa do dekoracji tortów, babeczek, deserów i czego tylko zamarzysz! Kuleczki cukrowe o średnicy 6-8 mm. Gotowa do użycia posypka dekoracyjna. Uwaga! Rzeczywiste kolory posypek cukrowych mogą nieznacznie różnić się od wizualizacji ujętej na zdjęciach katalogowych produktu.
Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej