
Indeks: KERRY47
Marka: RAVIFRUIT PULPY KERRY
1kg MARAKUJA przecier owocowy 90% z dodatkiem cukru 10% RAVIFRUIT
58,00 zł / 1 kg
150g AGAR AGAR (E406) roślinna substancja żelująca K-130 Food Colours:
Opis: niskokaloryczna substancja żelująca pochodzenia roślinnego.
Produkt w postaci proszku. Stosowany jako zamiennik żelatyny.
Nie posiada smaku ani zapachu. Otrzymywany z glonów morskich.
Produkt odpowiedni dla wegan.
Opakowanie: 150 g
Siła żelowania Agaru to minimum 850 g/cm3. Punkt żelujący około 37ºC
Temperatura rozpuszczania: 85-95°C
Temperatura żelowania: 32-35°C
Sposób użycia: wymieszać z płynem, podgrzać do 90°C, ostudzić, a następnie połączyć z produktem.
Temperatura żelowania 60°C. Produkt można upłynniać wielokrotnie.
W środowisku kwaśnym wykazuje mniejszą siłę żelowania.
Dozowanie: 4-8 g/l
Kod produktu: K-130
Oznaczenie: E406
Indeks: KERRY47
Marka: RAVIFRUIT PULPY KERRY
Indeks: SILIKOMART275
Marka: SILIKOMART
Truffles od Silikomart, uniwersalna forma silikonowa w kształcie kuli! Klasyczna forma silikonowa do trójwymiarowych monoporcji, wypieków i deserów mrożonych. Dopracowany, trójwymiarowy kształt kuli! Uniwersalne zastosowanie i łatwość użycia gwarantują zawsze doskonały efekt, niezależnie od tego jaką formę deseru przygotujesz. Truffles 40 od Silikomart to...
Indeks: CALLEBAUT117
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: MIXIT109
Marka: MIXIT
Chrupiące, pełne smaku, aromatu i witamin owoce suszone mrozem, to zdrowa przekąska i idealny dodatek do posiłków i wypieków. Idealnie sprawdzą się również do dekorowania czekolady oraz różnego rodzaju deserów czy monoporcji.