
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
150g AGAR AGAR (E406) roślinna substancja żelująca K-130 Food Colours:
Opis: niskokaloryczna substancja żelująca pochodzenia roślinnego.
Produkt w postaci proszku. Stosowany jako zamiennik żelatyny.
Nie posiada smaku ani zapachu. Otrzymywany z glonów morskich.
Produkt odpowiedni dla wegan.
Opakowanie: 150 g
Temperatura rozpuszczania: 85-95°C
Temperatura żelowania: 32-35°C
Sposób użycia: wymieszać z płynem, podgrzać do 90°C, ostudzić, a następnie połączyć z produktem.
Temperatura żelowania 60°C. Produkt można upłynniać wielokrotnie.
W środowisku kwaśnym wykazuje mniejszą siłę żelowania.
Dozowanie: 4-8 g/l
Kod produktu: K-130
Oznaczenie: E406
Indeks: CALLEBAUT98
Marka: CALLEBAUT
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i wanilii. Niska płynność oraz kremowa i gęsta konsystencja doskonale sprawdzi się do nadawania smaku musom oraz kremom, a także formowania większych figurek czekoladowych.
Indeks: FOODCOLOURS271
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: FOODCOLOURS269
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: JAR02
Marka: JAR JAskulki Aromaty
Indeks: FOODCOLOURS264
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: SOSA280
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: SOSA439
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: SOSA441
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: SOSA349
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: SOSA453
Marka: Sosa Ingredients
Pektyna o niskiej zawartości metoksyloamidu wykazująca właściwości zagęszczające i żelujące w obecności wapnia. Przeznaczona przede wszystkim do stosowania w przetworach owocowych (zawierających wapń) oraz mlecznych. Dozowanie zależne jest od oczekiwanego efektu technologicznego.