Tempera wypieku pod kontrolą - GRADIUS - to stalowy miernik z wygodnym haczykiem >>> do pomiaru temperatury we wnętrzu piekarnika >>> podczas procesu pieczenia.
Opis produktu
GRADIUS - to niewielkich rozmiarów termometr do pomiaru temperatury we wnętrzu piekarnika podczas pieczenia. Wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej i szkła odpornego na działanie wysokich temperatur. Wyposażony w wygodny haczyk pozwalający na zawieszenie miernika na ruszcie. Pozwala na kontrolowanie temperatury we wnętrzu piekarnika podczas procesu pieczenia. Wykazuje odporność na działanie wysokich temperatur - w zakresie od (+) 50°C do (+) 300°C. Poręczny a zarazem bardzo czytelny (wys. 80 mm x szer. 70 mm x gł. 40 mm). Pozwala na kontrolę rzeczywistej temperatury wypieku.
Instrukcja użytkowania - "termometr ustawić w piekarniku na poziomej blasze do pieczenia lub zawiesić na ruszcie w miejscu umożliwiającym ciągłą kontrolę temperatury poprzez drzwiczki piekarnika".
Czyszczenie - "termometr przed myciem pozostawić do wystygnięcia, czyścić za pomocą zwykłych środków do mycia naczyń, nie stosować substancji agresywnych, chemikaliów oraz przedmiotów ostrych, zabrudzenia mocno przywarte do termometru pozostawić do odmoknięcia. Elementy ze stali nierdzewnej można czyścić stosując specjalne środki do czyszczenia naczyń nierdzewnych. Nie myć w zmywarce".
Termometr spożywczy z łopatką silikonową przeznaczony do kontrolowania temperatury w produktach podczas mieszania. Doskonale sprawdzi się do pomiaru temperatury rozpuszczanej czekolady.
Niewielkich rozmiarów, podręczny termometr do żywności. Posiada klasę wodoszczelności, która pozwala na mycie w zmywarce. Idealnie sprawdzi się do punktowych pomiarów kontrolnych.
Cena238,00 zł
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
Kremowa biała czekolada o umiarkowanie słodkim smaku z dominującymi nutami mleka. Uniwersalna w zastosowaniu doskonale sprawdzi się do formowania, oblewania, nadziewania oraz nadawania smaku oraz wielu innych zastosowań.
Styropianowa baza do nauki dekorowania tortów. Okrągła makieta do tworzenia tortów na ekspozycję. Pozwala na ćwiczenie i prezentowanie technik dekoracyjnych.