
39,00 zł / 1 szt.
Styropianowa baza do nauki dekorowania tortów. Okrągła makieta do tworzenia tortów na ekspozycję. Pozwala na ćwiczenie i prezentowanie technik dekoracyjnych.
Styropianowe makiety stosowane są przede wszystkim do nauki technik dekoracyjnych w pracowniach cukierniczych. Szczególnie cenione są w branżach zajmujących się organizacją przyjęć, takich jak wesela, chrzciny czy komunie. Atrapy pozwalają na zaprezentowanie umiejętności cukierników, a tym samym wizualizację oferty torów w danej pracowni. Stosowanie atrap pozwala na utworzenie trwałej ekspozycji. Styropianowe atrapy są lekkie i wygodne w użyciu. Styropian dobrze łączy się ze spożywczymi materiałami stosowanymi do dekorowania tortów. To doskonała baza do tworzenia kreatywnych projektów cukierniczych. Styropianowe makiety są powszechnie wykorzystywane na konkurach cukierniczych, a także podczas targów oraz innych wydarzeń cukierniczych.
Styropianowe bazy służą przede wszystkim do ćwiczenia technik dekoracyjnych.
Stosowane są do wizualizacji tortów na ekspozycji.
Sprawdzają się na różnego rodzaju wydarzeniach i konkursach.
Szczególnie cenione w branży zajmującej się organizacją przyjęć, takich jak wesela, komunie czy chrzciny.
Średnica | 300 mm |
Wysokość | 80 mm |
Nazwa handlowa | Atrapa Tortu okrągła |
Rodzaj | makieta tortu |
Kształt | okrągły |
Materiał | styropian |
Kolor | biały |
Przeznaczenie | produkt do ekspozycji |
Zastosowanie | ćwiczenie technik dekoracyjnych |
Produkt ze styropianu, nie nadaje się do spożycia.
Przeznaczony do ćwiczenia technik dekoracyjnych.
Stosowany do wizualizacji oferty tortów na ekspozycji.
Producent: Sweet Decor
Dystrybutor: Sempre Group
Kraj produkcji: wyprodukowano w Polsce
Indeks: LEDUVEL08
Marka: TALA
Indeks: MODECOR293
Marka: MODECOR
Łopatka do koronek.
Indeks: MODECOR555
Marka: MODECOR
Seria uniwersalnych w zastosowaniu mas cukrowych w pięknych kolorach, które pozwolą na tworzenie wyjątkowych dekoracji Twoich tortów oraz innych wypieków.
Indeks: BARIMA04
Marka: BARBARA LUIJCKX
Uniwersalna w zastosowaniu masa cukrowa - idealna do obkładania tortów i formowania dekoracji. Naturalnie biała barwa i przyjemny smak i aromat. Dobrze łączy się z barwnikami spożywczymi o konsystencji żelowej.
Indeks: THERMOHAUSER304
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: THERMOHAUSER303
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: THERMOHAUSER310
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: THERMOHAUSER293
Marka: THERMOHAUSER
#509 Tylka śr. 18mm wys.46mm 20710 do płatków kwiatów
Indeks: THERMOHAUSER90
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: THERMOHAUSER175
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: LEDUVEL61
Marka: TALA
Indeks: THERMOHAUSER113
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: THERMOHAUSER24
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: SILIKOMART169
Marka: SILIKOMART
Indeks: PAVONI103
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: SILIKOMART60
Marka: SILIKOMART
Indeks: SILIKOMART302
Marka: SILIKOMART
Indeks: BIRKMANN223
Marka: BIRKMANN
Indeks: SILIKOMART434
Marka: SILIKOMART
Szpatuła PROSTA
Indeks: SILIKOMART436
Marka: SILIKOMART
Indeks: SARACINO01
Marka: SARACINO
Biała masa cukrowa do modelowania. Gotowa do użycia masa plastyczna do ręcznego formowania figurek i odciskania dekoracji cukierniczych. Doskonała do precyzyjnego formowania figurek, kwiatów oraz drobnych elementów dekoracyjnych.
Indeks: SARACINO02
Marka: SARACINO
Biała masa cukrowa do modelowania. Gotowa do użycia masa plastyczna do ręcznego formowania figurek i odciskania dekoracji cukierniczych. Doskonała do precyzyjnego formowania figurek, kwiatów oraz drobnych elementów dekoracyjnych.
Indeks: OLI1
Marka: SEMPRE
Indeks: THERMOHAUSER163
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: THERMOHAUSER30
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: PAVONI108
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: PAVONI109
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: TALA105
Marka: TALA
Indeks: THERMOHAUSER329
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: THERMOHAUSER328
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: THERMOHAUSER326
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: THERMOHAUSER507
Marka: THERMOHAUSER
Niezbędny element wyposażenia każdej domowej i profesjonalnej pracowni cukierniczej. Obrotowa patera na nóżce znacznie ułatwia dekorowanie i serwowanie wyrobów. Idealnie sprawdzi się podczas dekorowania tortów.
Indeks: THERMOHAUSER543
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: HENDI19
Marka: HENDI
Elegancka i bardzo praktyczna - patera obrotowa na nóżce wykonana ze stali nierdzewnej >>> do dekorowania tortów i ekspozycji wypieków.
Indeks: DECORA47
Marka: DECORA
Przeznaczone do kontaktu z żywnością druciki florystyczne do mocowania kwiatów cukrowych w dekorowanej powierzchni.
Indeks: PODKŁADYCUK26
Marka: PODKŁADY CUKIERNICZE
Elegancka i bardzo praktyczna - patera obrotowa na nóżce wykonana z aluminium >>> do dekorowania tortów i ekspozycji wypieków.
Indeks: THERMOHAUSER277
Marka: THERMOHAUSER
Solidnie wykonana skrobka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Uniwersalne zastosowanie. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze czarnym.
Indeks: THERMOHAUSER334
Marka: THERMOHAUSER
Solidnie wykonana skrobka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Uniwersalne zastosowanie. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.
Indeks: DOROSIOWE23
Marka: DOROSIOWE RANTY
Dwustronna skrobka cukiernicza przeznaczona do pracy z kremem. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej. Doskonale sprawdzi się podczas dekorowania i tynkowania tortów.
Indeks: DOROSIOWE24
Marka: DOROSIOWE RANTY
Dwustronna skrobka cukiernicza przeznaczona do pracy z kremem. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej. Doskonale sprawdzi się podczas dekorowania i tynkowania tortów.
Indeks: MODECOR198/2
Marka: MODECOR
Indeks: SWEETDECOR38
Marka: SWEET DECOR
Styropianowa baza do nauki dekorowania tortów. Makieta do tworzenia tortów na walentynkową ekspozycję. Pozwala na ćwiczenie i prezentowanie technik dekoracyjnych.
Indeks: FOODCOLOURS128
Marka: FOOD COLOURS
Płynny barwnik do aerografu, nie zawiera glutenu.
Indeks: CALLEBAUT12
Marka: CALLEBAUT
Styropianowa baza do nauki dekorowania tortów. Okrągła makieta do tworzenia tortów na ekspozycję. Pozwala na ćwiczenie i prezentowanie technik dekoracyjnych.