
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
1kg B217B GIUBILEO FRUTTAPIU Skoncentrowana baza do lodów owocowych Comprital:
Produkt bezglutenowy
Produkt wegański
Półprodukt w proszku do lodów i cukiernictwa.
Przeznaczony tylko dla przemysłu i laboratoriów rzemieślniczych.
Nieprzeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Giubileo Fruttapiu - to skoncentrowana baza do sorbetów owocowych. Pozwala uzyskać gładkie i kremowe sorbety
o odpowiedniej trwałości i odporne na topnienie.
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Składniki: cukier trzcinowy, fruktoza, włókna roślinne, stabilizator: pektyna.
Może zawierać śladowe ilości soi.
Kod produktu: B217B
Opakowanie: 1kg
Karton zbiorczy: 12kg (12x1kg)
Dozowanie: 100g/1kg mieszanki podstawowej
Producent: Comprital
Wartość odżywcza w 100g produktu:
- wartość energetyczna: 1619/387 kJ/kcal
- tłuszcz: 0,0g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,0g
- węglowodany: 94,0g
- w tym cukry: 94,0g
- białko: 0,0g
- sól: 0,0g
Wyprodukowano we Włoszech.
Giubileo Experience - lody naturalne, to program, dzięki któremu lodziarnie mogą produkować lody najwyższej jakości.
Z produktów całkowicie wyeliminowano emulgatory, utwardzone i rafinowane tłuszcze roślinne.
Receptury przewiduja zastosowanie cukru trzcinowego i winogronowego, a także świeżej śmietany i mleka.
Produkcja lodów naturalnych.
Indeks: COMPRITAL152
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI97/1
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: SEMPRE44
Marka: SEMPRE
Dopracowana mieszanka bazowa w proszku do produkcji lodów amerykańskich o smaku waniliowym. Pozwala uzyskać kremowe i gęste lody o intensywnym smaku, które doskonale nakręca się na wafle.
Indeks: CALLEBAUT12
Marka: CALLEBAUT
Indeks: PERNIGOTTI236
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Pozwala na uzyskanie doskonałej podstawy do produkcji lodów o różnorodnych smakach.
Indeks: PERNIGOTTI191
Marka: PERNIGOTTI
Kompletna baza do produkcji aromatycznych lodów karmelowych o kremowej konsystencji. Przeznaczona do produkcji lodów metodą tradycyjną oraz do produkcji lodów włoskich w automatach.
Indeks: BABBI114
Marka: BABBI
Indeks: PERNIGOTTI144
Marka: PERNIGOTTI
Specyficzna baza przeznaczona do produkcji sorbetów z wysoką zawartością owoców oraz lodów jogurtowych. Pozwala na uzyskanie kremowych i stabilnych lodów.
Indeks: PERNIGOTTI178
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Łatwa w użyciu - pozwala uzyskać kremowe lody o przyjemnym i zrównoważonym śmietankowym smaku.
Indeks: COMPRITAL125
Marka: COMPRITAL
Baza do lodów z owoców z fruktozą
Indeks: PERNIGOTTI258
Marka: PERNIGOTTI
Półprodukt w proszku do produkcji wegańskich lodów metodą tradycyjną. Łatwa w użyciu - wystarczy połączyć z wodą w odpowiednich proporcjach. Pozwala uzyskać wysokiej jakości lody bez produktów pochodzenia zwierzęcego.
Indeks: COMPRITAL229
Marka: COMPRITAL
Baza do wegańskich lodów mlecznych
Indeks: PERNIGOTTI188
Marka: PERNIGOTTI
Półprodukt w proszku do produkcji sorbetów z wysoką zawartością owoców. Baza nie zawiera w składzie substancji emulgujących, tłuszczu oraz aromatów. Przeznaczona do stosowania w procesie na zimno oraz na ciepło.
Indeks: PERNIGOTTI246
Marka: PERNIGOTTI
Półprodukt w proszku do produkcji sorbetów z wysoką zawartością owoców. Baza nie zawiera w składzie substancji emulgujących, tłuszczu oraz aromatów. Przeznaczona do stosowania w procesie na zimno oraz na ciepło.
Indeks: PERNIGOTTI05
Marka: PERNIGOTTI
Wysokiej jakości baza przeznaczona do produkcji lodów mlecznych metodą tradycyjną. Łatwa w użyciu - pozwala uzyskać lody o kremowej i wyjątkowo stabilnej strukturze.