1kg Czekolada 66% Origine MEXIQUE CIEMNA CHD-N66MEX-E4-U70 Cacao Barry
  • 1kg Czekolada 66% Origine MEXIQUE CIEMNA CHD-N66MEX-E4-U70 Cacao Barry

1kg Czekolada 66% Origine MEXIQUE CHD-N66MEX-E4-U70 Cacao Barry

CACAOBARRY03(1)
205,50 zł
Brutto

205,50 zł / 1 kg

Stawka VAT: 23.00%

W magazynie: 0

Ilość
OBECNIE BRAK NA STANIE


favorite_border favorite
Opis

1kg Czekolada 66% Origine MEXIQUE CIEMNA CHD-N66MEX-E4-U70 Cacao Barry:

Opis: czekolada deserowa o statusie kuwertury wytwarzana z ziarna kakaowego z Meksyku;

charakteryzuje się lekko kwaśnym, mocno kakaowym oraz pikantnym smakiem, wyczuwalne są nuty drzewne oraz lukrecji.

Zawartość kakao minimum 66%

Pochodzenie ziarna kakaowego: meksykańskie ziarna kakaowe, głównie odmiana Forastero

Składniki: miazga kakaowa (Meksyk), cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy

(może zawierać mleko).

Skład:

- kakao: 66%

- mleko: 0%

- tłuszcz: 37%

Płynność: 3/5

Opakowanie: 1 kg (produkt konfekcjonowany z opakowania zbiorczego 2,5 kg)

Zastosowanie: ciasta, ganache, pianki, musy, dekoracje czekoladowe, sosy, oblewanie, nadziewanie,

produkcja lodów, gotowanie, tabliczki czekolady, praliny;

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,

chronić przed działaniem promieni słonecznych i obcych zapachów.

Kod produktu: CHD-N66MEX-E4-U70

Wskazówki dotyczące parowania: cynamon, piernik, curry, lukrecja, malina, banan, karmel, orzechy laskowe

Termin przydatności do spożycia:  24 miesiące od daty produkcji

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

wartość energetyczna: 545/2281 kcal/kJ

tłuszcz: 39,0 g

 - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 23,0 g

węglowodany: 35,0 g

 - w tym cukry: 31,0 g

białko: 7,8 g

sól: 0,02 g

POBIERZ NASZE E-booki:

"Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).

"Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).

Szczegóły produktu
CACAOBARRY03(1)
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: CACAOBARRY16

Marka: CACAO BARRY

1kg KAKAO ALKALIZOWANE EXTRA BRUTE 22-24% DCP-22SP-E0-760 Cacao Barry

favorite_border favorite

Kakao o standardowej zawartości tłuszczu o uniwersalnym zastosowaniu do wyrobów cukierniczych.

Cena 139,00 zł

139,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: LUBECA36

Marka: LUBECA

1.0 kg MARCEPAN 014 LUBECA marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich

favorite_border favorite

Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.

Cena 70,50 zł

70,50 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: SILIKOMART543

Marka: SILIKOMART

SF032 MADELEINE 30.032.00.0060 SILIKOMART forma silikonowa do klasycznych monoporcji

favorite_border favorite

Forma silikonowa o klasycznym kształcie do tworzenia tradycyjnych i nowoczesnych wypieków oraz deserów mrożonych. Uniwersalne zastosowanie i łatwość użycia gwarantują zawsze doskonały efekt, niezależnie od tego jaką formę deseru przygotujesz. 

Cena 49,00 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE