3 kg CZEKOLADA BIAŁA 29% CHB28XXB3 BARIMA w postaci pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady
Biała czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Szukaj
Ciemna czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
Opis produktu
"Wyjątkowa selekcja w doborze ziarna kakaowego, nowoczesna technologia procesu produkcyjnego oraz laboratoryjna kontrola jakości zapewniają czekoladom marki Barima Artisanal niezmienne, stałe parametry. Wśród nich należy wyróżnić bogaty bukiet aromatyczno-smakowy, wysoki stopień płynności oraz jedwabistą konsystencję. Produkt jest formowany do postaci pastylek o średnicy 8 milimetrów z zatemperowanej czekolady."
Składniki: miazga kakaowa, cukier, emulgator: lecytyna sojowa (E322), naturalny aromat waniliowy; może zawierać mleko; masa kakaowa minimum 50%.
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci i obcych zapachów; optymalna temperatura przechowywania - 12-20°C; maksymalna wilgotność względna - 70%.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU: | |
Wartość energetyczna | 2138/512 kJ/kcal |
Tłuszcz | 27.8 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 16.7 g |
Węglowodany | 54.0 g |
w tym cukry | 48.6 g |
Białko | 6.5 g |
Sól | 0.006 g |
DANE ANALITYCZNE | |
WILGOTNOŚĆ | max. 1.0 % |
CAŁKOWITA ZAWARTOŚĆ TŁUSZCZU | min 27.0 % |
SUCHA MASA KAKAOWA | min. 50.0 % |
Zastosowanie: torty, desery, lody, czekolada na gorąco, praliny, horeca, piekarnictwo.
Szczegóły produktu
3 kg CZEKOLADA BIAŁA 29% CHB28XXB3 BARIMA w postaci pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady
Biała czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
Mleczna czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
3 kg CIEMNA CZEKOLADA 56% CHN56XX3 BARIMA w postaci pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady
Ciemna czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
Ciemna czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
Biała czekolada o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
Czekolada deserowa o uniwersalnym zastosowaniu - produkt w postaci drobnych pastylek formowanych z zatemperowanej czekolady.
5 kg ZEYLON 36.5% CHM-Q89CEYL-D38 CHOCOVIC mleczna czekolada easymelt o zrównoważonym smaku
Klasyczna mleczna czekolada o wysokiej płynności i zrównoważonym smaku z nutą wanilii. Produkowana w postaci kaletek easymelt, które znacznie ułatwiają pracę z czekoladą.
Forma silikonowa do nowoczesnych deserów i tortów musowych. Klasyczny i uniwersalny wzór. Idealne połączenie minimalizmu i nowoczesności. Doskonała do tworzenia zaskakujących kreacji cukierniczych.
18 szt. KREMOWA RÓŻA CHIŃSKA ŚREDNIA 201318 ROSE DECOR jadalna dekoracja waflowa - 55 mm
Róże waflowe - dostępne i świeże o każdej porze roku - idealne do dekoracji cukierniczych.
Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej