1kg Czekolada BIAŁA Z KARMELEM Gold 30,4% CHK-R30GOLD-E4-U70 Callebaut

BARRYCALLEBAUT139(1)

Producent: Callebaut

Nowy produkt

Tego produktu nie ma już w magazynie

65,00 zł brutto.

65,00 zł za op.

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 6 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 6 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 0,60 zł.


Udostępnij: 

1kg Czekolada BIAŁA Z KARMELEM Gold 30,4% CHK-R30GOLD-E4-U70 Callebaut:

Intensywna ale zbalansowana czekolada karmelowa, z nutami toffi, masła, śmietanki i szczypty soli.

Opis: stworzona i skomponowana z wyśmienitych składników takich jak karmelizowany cukier i karmelizowane mleko,

czekolada Gold ma intensywny ale zbalansowany smak karmelu z nutami toffi, masła, śmietanki i szczypty soli.

Idealny kolor ciepłego karmelu i jasnego bursztynu pozwoli wykreować piękne wyroby.

Składniki: tłuszcz kakaowy, cukier, mleko pełne w proszku, laktoza z mleka, serwatka w proszku, mleko odtłuszczone w proszku,

karmelowy cukier (2%), emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy, sól.

Skład:

- kakao: 30,4%

- mleko: 28,3%

- tłuszcz: 37,1%

Płynność: 3/5

Opakowanie: 1kg (konfekcja z opakowań 2,5 kg)

Kod produktu: CHK-R30GOLD-E4-U70

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Zastosowanie:

- pasty czekoladowe, ganache, trufle

- glazury

- musy, sosy

- lody amerykańskie, lody tradycyjne, lody włoskie

POBIERZ NASZE E-booki: 

  1. "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
  2. "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).

 

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

1kg Czekolada BIAŁA Z KARMELEM Gold 30,4% CHK-R30GOLD-E4-U70 Callebaut

1kg Czekolada BIAŁA Z KARMELEM Gold 30,4% CHK-R30GOLD-E4-U70 Callebaut

Pokrewny Produkty

Przejdź do góry