W koszyku nie ma jeszcze produktów
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
-
wstecz
-
wstecz
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
-
wstecz
- NARZĘDZIA DO DEKORACJI
- TYLKI CUKIERNICZE
- WORKI CUKIERNICZE
- WAŁKI DO MASY I CIASTA
- AKCESORIA DO KORONEK
- AKCESORIA FLORYSTYCZNE
- KRATKI DO STUDZENIA
- RÓZGI i TRZEPACZKI
- NOŻE KUCHENNE
- SZPATUŁY CUKIERNICZE
- SKROBKI
- ŁOPATKI KUCHENNE
- PĘDZELKI
- MISKI
- MIARKI KUCHENNE
- TARKI RĘCZNE
- DROBNY SPRZĘT KUCHENNY
- SITKA CUKIERNICZE
- STOLNICE SILIKONOWE
- FOLIE GITAROWE
- SPRZĘT BARISTYCZNY
- SYFONY I AKCESORIA
- TERMOMETRY I MIERNIKI
- ROBOTY KUCHENNE
- BLENDERY
- URZĄDZENIA DO CZEKOLADY
- DRUKARKI SPOŻYWCZE
- GOFROWNICE I AKCESORIA
- ŚRODKI HIGIENY
-
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
- KSIĄŻKI CUKIERNICZE
- AGUGIARO & FIGNA
- ALFATEC PRO
- ASTRA SWEETS
- BABBI
- BALDINI
- BAMIX OF SWITZERLAND
- BARBARA LUIJCKX
- BENEO
- BIRKMANN
- BONUS
- BOTANICA
- BRAND 4CAKE
- BRAS MILANO
- CACAO BARRY
- CALLEBAUT
- CCW WEIBLER CONFISERIE CHOCOLATERIE
- CHOCOLATE WORLD
- CHOCOVIC
- COLLINO
- COMPRITAL
- DANTOM
- DAWN FOODS
- DE BUYER
- DEBIC
- DECO RELIEF
- DECORA
- DEKORA
- DEKORPOL
- DIJO FUN&FOOD
- DITARTE
- DLA SMAKU
- DOMOGEL
- DOROSIOWE RANTY
- DREIDOPPEL
- DYLEX
- ELENA LIOFILIZATY
- EMIX
- EUROVANILLE
- EWALD-GELATINE GMBH
- FLORENSUC
- FOOD COLOURS
- FRACTAL COLORS
- FRANTYL
- FS OPAKOWANIA
- GALAGO MEDAC
- GIUBILEO EXPERIENCE
- GIUSTO MANETTI BATTILORO
- GODAN
- GOLDPLAST
- GRODCONO
- HANS BRUNNER
- HEINZELMANN
- HENDI
- HERSTA
- ICB TECNOLOGIE
- ISI INSPIRING FOOD
- KOMAGES
- KRAM
- LAPED
- LC TRADE POLAND
- LEAGEL
- LEDUVEL
- LIV OPAKOWANIA
- LOUIS FRANCOIS
- LOVE NATURE
- LUBECA
- MARTELLATO
- MASTER MARTINI
- MASTERCHEM
- MAZZONI GROUP
- MICROPLANE
- MIRAN
- MIX EXPERT
- MIXIT
- MODECOR
- MONA LISA
- MONIN
- MORI 2A
- MULTIICE
- NESTLE PROFESSIONAL
- NOVACART
- PAPILART
- PAVONI ITALIA
- PEJOT
- PERNIGOTTI
- PIANETTA DI BARBIERI
- PODKŁADY CUKIERNICZE
- POLKRYS
- POLO PLAST
- PROFBOARD
- RAVIFRUIT
- ROBOT COUPE
- ROSE DECOR
- SALPA
- SARACINO
- SASKIA
- SEMPRE
- SICO KITCHENWARE
- SILIKOMART
- SOSA INGREDIENTS
- STALGAST
- STARK
- STÖCKEL
- STYROPAK
- SWEET DECOR
- TALA
- TEAHOUSE EXCLUSIVES
- TESCOMA
- TESTO
- THERMOHAUSER
- TOMGAST
- TRUCILLO
- UNIPACK
- UNOX
- VALRHONA
- VAN HOUTEN
- VITAMIX
- VITO OIL FILTER SYSTEM
- WILTON
- ZEELANDIA
Szukaj
op. 3 kg Decorgel Raspberry - malinowy żel dekoracyjny - gotowa glazura cukiernicza - nr. kat. 8.00949.300 Dawn Foods
Gotowy do użycia malinowy żel dekoracyjny. Glazura cukiernicza do stosowania na zimno, przeznaczona do nakładania na płaskie powierzchnie. Malinowy Decorgel do glazurowania świeżych owoców, ciast, tortów, musów i kremów.
Opis produktu
Gotowa do użycia malinowa glazura dekoracyjna!
Gotowa do użycia glazura do oblewania i dekorowania tortów. Polewa malinowa do pokrywania wyrobów cukierniczych. Owocowa glazura cukiernicza o smaku malinowym. Gotowy do użycia żel dekoracyjny, idealny do glazurowania świeżych owoców oraz musów, kremów, tortów i ciast. Przeznaczony do stosowania na płaskich powierzchniach. Tworzy na powierzchni wyrobów cukierniczych miękką i plastyczną powłokę o żelowej konsystencji. Nadaje wyrobom apetyczny połysk. Glazura cukiernicza pozwala uzyskać efekt lustra na powierzchni wyrobów cukierniczych. Decorgel może być stosowany do zabezpieczania świeżych owoców przed wysychaniem. Najlepsze zabezpieczenie owoców uzyskuje się po dodaniu do glazury 10% wody i nałożeniu cienkiej warstwy mieszanki na owoce za pomocą pędzelka. Produkt wykazuje odporność na zmiany temperatury nadaje się do produktów poddawanych procesowi mrożenia. Żel dekoracyjny nalży dokładnie wymieszać przed użyciem. Produkt gotowy do użycia do nakładania na zimno.
Zastosowanie żelu dekoracyjnego:
- produkt gotowy do użycia, do stosowania na zimno, dokładnie wymieszać przed użyciem,
- do oblewania powierzchni wyrobów cukierniczych: tortów, musów, kremów, deserów, monoporcji,
- do dekoracji i zabezpieczania świeżych owoców, do nakładania za pomocą pędzelka,
- gotowa do użycia glazura cukiernicza do stosowania na zimno.
Skład żelu dekoracyjnego do stosowania na zimno:
Składniki: woda, cukier, maliny (19%), syrop glukozowy (kukurydziany i pszeniczny), modyfikowana skrobia kukurydziana (E1422), barwniki spożywcze: koncentrat z marchwi, koncentrat z krokosza barwierskiego, koncentrat z czarnej porzeczki, koncentrat z czarnego bzu, kwas cytrynowy (E330), regulator kwasowości: cytrynian trisodowy (E331iii), aromat naturalny, konserwant: sorbinian potasu (E202).
Alergeny: produkt może zawierać śladowe ilości jaj, soi i mleka oraz ich pochodnych.
Warunki przechowywania glazury cukierniczej:
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Do mieszania i nakładania produktu używać wyłącznie czystych i suchych przyborów. Po każdym użyciu dokładnie zamknąć opakowanie. Chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz obcych zapachów. Termin przydatności do spożycia produktu w fabrycznie zamkniętym opakowaniu, to 12 miesięcy od daty produkcji, zgodnie ze specyfikacją od producenta.
Szczegóły produktu Decorgel Dawn Foods:
Nazwa handlowa | Decorgel Raspberry |
Numer katalogowy | 8.00949.300 |
Rodzaj | gotowy do użycia żel dekoracyjny |
Smak | malinowy |
Aromat | malinowy |
Barwa | czerwona |
Konsystencja | żelowa, półpłynna |
Opakowanie | wiaderko z pokrywą |
Masa netto | 3.0 kg |
Przeznaczenie | produkt do użytku profesjonalnego i przemysłowego |
Zastosowanie | do pokrywania, oblewania i dekoracji powierzchni wyrobów cukierniczych |
Dozowanie | według uznania |
Sposób użycia | wymieszać przed użyciem |
Producent | Dawn Foods |
Dystrybutor | Sempre Group |
Wartość odżywcza malinowej glazury cukierniczej:
Przybliżona wartość odżywcza w 100 gramach produktu: | |
Wartość energetyczna | 765 kJ / 180 kcal |
Tłuszcz | 0.01 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0.0 g |
Węglowodany | 44.0 g |
w tym cukry | 29.0 g |
Białko | 0.25 g |
Sól | 0.14 g |
Szczegóły produktu
Gotowy do użycia neutralny żel dekoracyjny. Lustrzana glazura cukiernicza do stosowania na zimno, przeznaczona do nakładania na płaskie powierzchnie. Neutralny Decorgel do glazurowania świeżych owoców, ciast, tortów, musów i kremów.
op. 1 kg Topping Lampone - 13219 Babbi - polewa dekoracyjna do lodów i deserów - malina
Topping malinowy, to doskonały dodatek dekoracyjny do lodów i deserów. Znakomicie podkreśli smak lodów włoskich i jogurtu mrożonego. Urozmaici smak gofrów z bitą śmietaną i naleśników na słodko. Polewa owocowa o uniwersalnym zastosowaniu.
400g CRISPY WET PROOF chrupiąca posypka MALINOWA 44050906 Sosa
Owoce liofilizowane pokryte filmem z masła kakaowego.
3.5 kg PASTA MALINOWA SEMPRE pasta smakowa do lodów owocowych - zawartość owoców - 30%
Pasta malinowa z 30% zawartością owoców - przeznaczona do produkcji lodów owocowych metodą tradycyjną oraz stosowania w wyrobach cukierniczych. Może pełnić rolę integratora z w lodach ze świeżymi owocami.
6 szt. PĘDZELKI NATURALNE 5050487 SWEET DECOR zestaw pędzelków do dekoracji z naturalnego włosia
Gotowy do użycia karmelowy żel dekoracyjny. Glazura cukiernicza do stosowania na zimno, przeznaczona do nakładania na płaskie powierzchnie. Karmelowy Decorgel do glazurowania świeżych owoców, ciast, tortów, musów i kremów.
Gotowa do użycia czekoladowa glazura dekoracyjna. Lustrzana polewa czekoladowa do pokrywania i dekorowania wyrobów cukierniczych. Polewa czekoladowa do dekoracji nowoczesnych tortów musowych i monoporcji.
Cukiernicza specjalność z prawdziwym proszkiem malinowym. Produkt potocznie nazywany "czekoladą malinową" wytwarzany na bazie cukru, tłuszczu kakaowego i proszku malinowego. Doskonale zbilansowana słodycz z nutą malinowej kwasowości. Czekolada o charakterystycznej, intensywnie różowej barwie, która wznosi owocowe przepisy na wyższy poziom. Czekolada o wysokiej płynności. Przeznaczona przede wszystkim do tworzenia aromatycznych kremów, deserów i polew.
Amorini 100, to zestaw do walentynkowych mini deserów w kształcie serca. W zestawie znajduje się forma silikonowa oraz dwustronny wykrojnik. Dopracowany w najdrobniejszych szczegółach kształt pozwala na tworzenie zaskakujących Walentynkowych kreacji! Forma o wymiarach dł. 63 mm x szer. 65 mm x wys. 39 mm i pojemności 100 ml. Zestaw pozwala na jednorazowe przygotowanie 8 deserów.
op. 0.5 kg Mini Marshmallow - Miran - małe kolorowe pianki do dekoracji cukierniczych - dł. 12 mm
Niezbędny dodatek do gorącej czekolady - kolorowe, miękkie, puszyste i ciągnące - mini pianki Marshmallow. Sprawdź jakie jeszcze dają możliwości zastosowania i wypróbuj ich w swojej domowej cukierni.
2.5 kg CIEMNA CZEKOLADA 70.5% RECIPE N°70-30-38 CALLEBAUT 70-30-38-E4-U71
Najlepsza ciemna belgijska czekolada o intensywnym smaku z dominującymi nutami prażonego kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Niska płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
1 kg KOLOROWE LENTILKI DEKORACYJNE chrupiąca posypka czekoladowa z cukrową powłoką
Klasyczna posypka dekoracyjna - lentilki - w nowej odsłonie! Zmieniony skład, w którym znajdują się jedynie barwniki pochodzenia roślinnego. Stonowane kolory, chrupiąca skorupka i rozpływające się (czekoladowe) wnętrze - to idealny sposób na pyszną i efektowną dekorację!