
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Profesjonalna forma do pralin wykonana z Tritanu™.
Seria form do czekolady Goccia Collection stworzona we współpracy z Kirsten Tibballs inspirowana kroplą wody.
W skład kolekcji wchodzi forma do pralin (GOCCIA P), batoników (GOCCIA B) oraz tabliczki czekolady (GOCCIA T).
Formy wykonane są z nowoczesnego, odpornego tworzywa, przeznaczonego do kontaktu z żywnością (Tritan™).
Wykazują odporność na chłodzenie, mrożenie i szokowe zamrażanie, nie są odporne na działanie wysokich temperatur.
Forma do pralin GOCCIA B pozwala na jednorazowe przygotowanie 8 batonów czekoladowych o pojemności 30 ml.
FILM INSTRUKTARZOWY DOTYCZĄCY UŻYTKOWANIA FORMY:
Indeks: CALLEBAUT34
Marka: CALLEBAUT
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i wanilii. Niska płynność oraz kremowa i gęsta konsystencja doskonale sprawdzi się do nadawania smaku musom oraz kremom, a także formowania większych figurek czekoladowych.
Indeks: CALLEBAUT04
Marka: CALLEBAUT
Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CALLEBAUT05
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: SILIKOMART530
Marka: SILIKOMART
Profesjonalna forma do pralin wykonana z Tritanu™.
Indeks: SILIKOMART531
Marka: SILIKOMART
Profesjonalna forma do pralin wykonana z Tritanu™.
Indeks: BARIMA522
Marka: BARBARA LUIJCKX
Barwnik w sprayu dający efekt jedwabistego zamszu na powierzchni ciast, tortów i monoporcji. Barwnik na bazie masła kakaowego - nie zawiera bieli tytanowej (E171).
Indeks: HANSBRUNNER83
Marka: HANS BRUNNER
Seria oryginalnych form do tworzenia bożonarodzeniowych tabliczek czekolady. Proste kształty i wzory idealnie sprawdzą się do przygotowywania dekoracyjnych tabliczek z dodatkami.
Indeks: SILIKOMART61
Marka: SILIKOMART
Indeks: CHOCOWORLD08
Marka: CHOCOLATE WORLD
Forma poliwęglanowa do pralin w kształcie wiru
Indeks: SILIKOMART182
Marka: SILIKOMART
Forma silikonowa do czekolady Klocki Silikomart
Indeks: SILIKOMART632
Marka: SILIKOMART
Seria form silikonowych dla prawdziwych miłośników czekolady. Twórz ulubione i spersonalizowane czekoladki dla siebie i dla najbliższych. Do dzieła!
Indeks: CHOCOWORLD32
Marka: CHOCOLATE WORLD
Magnetyczna forma poliwęglanowa do pralin kwadrat
Indeks: CACAOBARRY27
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CHOCOWORLD134
Marka: CHOCOLATE WORLD
Profesjonalna forma z poliwęglanu do wielkanocnych pralin w kształcie pisanek. Idealna do pralin nadziewanych i dekorowanych.
Indeks: SILIKOMART530
Marka: SILIKOMART
Profesjonalna forma do pralin wykonana z Tritanu™.
Indeks: CHOCOWORLD55
Marka: CHOCOLATE WORLD
Forma poliwęglanowa do pralin w kształcie połówki jajka
Indeks: HANSBRUNNER16
Marka: HANS BRUNNER
Indeks: CHOCOWORLD147
Marka: CHOCOLATE WORLD
Profesjonalna forma silikonowa do tworzenia pralin w kształcie gwiazdek. Trójwymiarowy wzór doskonale sprawdzi się do bożonarodzeniowych czekoladek.
Indeks: HANSBRUNNER36
Marka: HANS BRUNNER
Walentynki nie mogą obejść się bez wyjątkowych czekoladek. Forma do pralin w kształcie ust pozwala na przygotowanie wyjątkowo eleganckiego i słodkiego upominku.
Indeks: CHOCOWORLD03
Marka: CHOCOLATE WORLD
Forma poliwęglanowa do pralin w kształcie kwadratu
Indeks: CACAOBARRY21
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CHOCOWORLD104
Marka: CHOCOLATE WORLD
Indeks: CHOCOWORLD18
Marka: CHOCOLATE WORLD
Forma poliwęglanowa do pralin w kształcie owoców morza
Profesjonalna forma do pralin wykonana z Tritanu™.