CW1892 Pikowane Serce Chesterfield - Chocolate World - forma z poliwęglanu do pralin - dł. 33 mm / poj. 5 g x 18 pralin
  • CW1892 Pikowane Serce Chesterfield - Chocolate World - forma z poliwęglanu do pralin - dł. 33 mm / poj. 5 g x 18 pralin
  • CW1892 Pikowane Serce Chesterfield - Chocolate World - forma z poliwęglanu do pralin - dł. 33 mm / poj. 5 g x 18 pralin
  • CW1892 Pikowane Serce Chesterfield - Chocolate World - forma z poliwęglanu do pralin - dł. 33 mm / poj. 5 g x 18 pralin
  • CW1892 Pikowane Serce Chesterfield - Chocolate World - forma z poliwęglanu do pralin - dł. 33 mm / poj. 5 g x 18 pralin
  • CW1892 Pikowane Serce Chesterfield - Chocolate World - forma z poliwęglanu do pralin - dł. 33 mm / poj. 5 g x 18 pralin

CW1892 Pikowane Serce Chesterfield - Chocolate World - forma z poliwęglanu do pralin - dł. 33 mm / poj. 5 g x 18 pralin

CHOCOWORLD86

Kolekcja form do tworzenia walentynkowych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:

99,50 zł
Brutto

99,50 zł / 1 szt.

Stawka VAT: 23.00%

W magazynie: 1

Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

favorite_border favorite
Opis

Forma do pikowanych poduszek z czekolady w kształcie serca:

Formy do pracy z czekoladą wykonane z poliwęglanu charakteryzują się wyjątkową trwałością i wytrzymałością. Są odporne na uszkodzenia mechaniczne oraz działanie zarówno wysokich jak i niskich temperatur. Materiał, z którego wykonane są formy zapewnia idealnie błyszczącą powierzchnię wyrobów czekoladowych oraz zmniejsza ryzyko wystąpienia matowych plam. Zapewnia również równomierne rozprowadzanie ciepła, co ma ogromne znaczenie podczas pracy z czekoladą. Dodatkową zaletą form wykonanych z poliwęglanu jest ich transparentna barwa (niekiedy półtransparentna - lekko żółta), która pozwala na kontrolę podczas formowania kształtów. Ponadto materiał pod wpływem zmian temperatury kurczy się wolniej niż czekolada, co znacznie ułatwia proces wyjmowania kształtów z formy. Przed wlaniem czekolady, formę należy lekko podgrzać, co zapobiega zbyt dużej różnicy temperatur i tym samym zmętnieniu czekolady. Formy należy napełniać jedynie odpowiednio zatemperowaną czekoladą.

Jak czyścić formy do czekolady?

Formy do czekolady wykonane z poliwęglanu można czyścić ręcznie lub bezpiecznie myć w zmywarce. Do czyszczenia form nie należy stosować silnych detergentów, wystarczy klasyczny płyn do mycia naczyń i ciepła woda. Po każdym myciu formy należy dokładnie wytrzeć do sucha ściereczką wykonaną z mikrofibry. Taki proces czyszczenia zapewnia najlepsze wykorzystanie właściwości materiału podczas tworzenia wyrobów czekoladowych.

Sposób wypełniania form do czekolady:

- całość formy wypełniamy odpowiednio zatemperowaną czekoladą, o właściwej temperaturze i płynności,

- czekoladę rozprowadzamy równomiernie po całej objętości wzoru, nadmiar czekolady zlewamy,

- pozostawiamy do momentu całkowitego zastygnięcia czekolady,

- formę wypełniamy nadzieniem i ponownie zalewamy zatemperowaną czekoladą,

- pozostawiamy do zastygnięcia i ostrożnie wyjmujemy gotowe wyroby.

Seria form do pralin i czekoladek:

Formy doskonale sprawdzają się do tworzenia tworzenia klasycznych, nadziewanych lub dekorowanych wyrobów czekoladowych. Zależnie od skomplikowania i gramatury kształtu.

Zalety korzystania z form z poliwęglanu:

- trwały i wytrzymały materiał gwarantuje niezawodność,

- odporność materiału na uszkodzenia mechaniczne oraz szeroki zakres temperatur,

- zapewnienie błyszczącej powierzchni wyrobów czekoladowych,

- równomierne rozprowadzanie ciepła wewnątrz formy,

- możliwość kontrolowania wypełnienia formy (dzięki transparentnej barwie),

- łatwość wyjmowania kształtów z formy,

- możliwość ręcznego i maszynowego formowania.

Forma do pralin, szczegóły i wymiary produktu:

Profesjonalna forma z poliwęglanu przeznaczona do ręcznej i maszynowej produkcji wyrobów z czekolady.

Nazwa handlowa Chocoladevorm Hart Chesterfield
Numer katalogowy CW1892
Kształt pralin serce
Wzór pikowanie
Seria Dubbel Model
Tematyka walentynki, święto zakochanych, ślub, wesele
Materiał poliwęglan
Wymiary formy dł. 275 x szer. 135 x wys. 24 mm
Wymiary pralin dł. 33 mm x szer. 33 mm x wys. 10 mm
Objętość pralin 5 g
Ilość pralin na formę 18
Objętość formy 18 x 5 g = 90 g
Układ 3 x 6
Przeznaczenie profesjonalna forma do produkcji ręcznej i maszynowej
Zastosowanie klasyczne, dekorowane, nadziewane praliny czekoladowe
Rodzaj forma do odlewania wyrobów czekoladowych
Producent Chocolate World
Dystrybutor Sempre Group

Wybór odpowiedniej płynności czekolady:

Płynność czekolady decyduje o grubości korpusu oraz łamliwości produktów czekoladowych; bardziej płynna czekolada daje cieńszy oraz bardziej chrupiący korpus; ponadto korzystanie z czekolady o wyższej płynności pozwala na jednorazowe wypełnienie większych powierzchni przy mniejszym zużyciu czekolady; czekolada o wyższej płynności jest idealna do form posiadających więcej detali, jednak wymaga dwukrotnego a niekiedy trzykrotnego wypełnienia formy czekoladą.

Proces temperowania czekolady:

Odpowiednio przeprowadzony proces temperowania czekolady zapewnia: satynowy połysk czekolady, doskonałą łamliwość, kurczliwość czekolady podczas chłodzenia (co ułatwia wyjmowanie czekoladek z formy).

Produkcja wyrobów czekoladowych z nadzieniem:

Podczas produkcji pralin z nadzieniem należy upewnić się, że nadzienie jest wystarczająco gładkie i płynne. Temperatura nadzienia nie powinna być wyższa niż 28°C, wyższa temperatura może spowodować topnienie korpusu. Korpusy należy wypełniać pojedynczo, pilnując przy tym, by nie zabrudzić brzegów formy (zabrudzenie może powodować nieszczelność korpusów). Nie należy wypełniać korpusów do pełna, najlepiej pozostawić około 1,5 mm wolnej przestrzeni, która jest konieczna do właściwego zamknięcia czekoladki.

Ostrzeżenia i informacje dodatkowe:

Producent: Chocolate World

Dystrybutor: Sempre Group

Kraj produkcji: Wyprodukowano w Belgii

Produkt przeznaczony do kontaktu z żywnością.

Wykonany z materiałów bezpiecznych w kontakcie z żywnością.

Dokładnie umyć przed pierwszym użyciem.

Szczegóły produktu
CHOCOWORLD86
1 Przedmiot
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także

Indeks: CALLEBAUT34

Marka: CALLEBAUT

2.5 kg BIAŁA CZEKOLADA 25.9% RECIPE N°CW2 CALLEBAUT CW2NV-E4-U71

favorite_border favorite

Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i wanilii. Niska płynność oraz kremowa i gęsta konsystencja doskonale sprawdzi się do nadawania smaku musom oraz kremom, a także formowania większych figurek czekoladowych.

Cena 270,00 zł

108,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: CALLEBAUT04

Marka: CALLEBAUT

2.5 kg CIEMNA CZEKOLADA 54.5% RECIPE N°811 CALLEBAUT 811-E4-U71

favorite_border favorite

Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.

Cena 271,00 zł

108,40 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: MODECOR644

Marka: MODECOR

3 g COLORDUST ROSSO FUOCO 23138 MODECOR czerwony barwnik w proszku rozpuszczalny w tłuszczu

favorite_border favorite

Rozpuszczalny w tłuszczu barwnik do barwienia produktów spożywczych oraz do stosowania na powierzchnię. Nie zawiera bieli tytanowej. Produkt bezglutenowy.

Cena 23,00 zł

766,67 zł / 100 g

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: THERMOHAUSER45

Marka: THERMOHAUSER

Stalowa szpachla cukiernicza z niebieskim uchwytem z tworzywa - dł. 24.5 x szer. 8 cm - nr. kat. 68675 Thermohauser

favorite_border favorite

Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.

Cena 37,00 zł

37,00 zł / 1 szt.

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: THERMOHAUSER211

Marka: THERMOHAUSER

Stalowa szpachla cukiernicza z niebieskim uchwytem z tworzywa - dł. 24.5 x szer. 12 cm - nr. kat. 68695 Thermohauser

favorite_border favorite

Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.

Cena 55,00 zł

55,00 zł / 1 szt.

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: SILIKOMART63

Marka: SILIKOMART

SCG33 Choco Keys Silikomart - forma silikonowa do walentynkowych czekoladek - klucze w sześciu wzorach

favorite_border favorite

Seria form silikonowych dla prawdziwych miłośników czekolady. Twórz spersonalizowane czekoladki dla siebie i dla najbliższych. Choco Keys, to foremka silikonowa do walentynkowych czekoladek w kształcie kluczy. Foremka pozwala na przygotowanie czekoladek w sześciu wzorach i rozmiarach.

Cena 47,50 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: SILIKOMART143

Marka: SILIKOMART

Matelasse 1000 Silikomart - pikowana poduszka - forma silikonowa do ciast i deserów - dł. 160 x wys. 53 mm / poj. 1000 ml

favorite_border favorite

Forma silikonowa do królewskich deserów i tortów musowych. Wzór inspirowany pikowanym materiałem na eleganckich meblach. Doskonała do tworzenia zaskakujących kreacji cukierniczych w stylu glamour.

Cena 135,50 zł

135,50 zł / 1 szt.

Indeks: SILIKOMART256

Marka: SILIKOMART

SCG48 My Love Silikomart - forma silikonowa do walentynkowych czekoladek - serce - poj. 8 ml x 12 czekoladek

favorite_border favorite

Seria form silikonowych dla prawdziwych miłośników czekolady. Twórz spersonalizowane czekoladki dla siebie i dla najbliższych. My Love, to foremka silikonowa do walentynkowych czekoladek w kształcie serca. Do dzieła!

Cena 59,50 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: CHOCOVIC04

Marka: CHOCOVIC

5 kg NACAR 30.3% CHW-O35NACA-D38 CHOCOVIC biała czekolada easymelt o wysokiej zawartości mleka

favorite_border favorite

Biała czekolada o wysokiej płynności i charakterystycznym mlecznym smaku z nutą wanilii. Produkowana w postaci kaletek easymelt, które znacznie ułatwiają pracę z czekoladą.

Cena 365,00 zł

73,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: DECORELIEF46

Marka: Deco Relief

op. 20 g LAQUE ROUGE CH647 DECO RELIEF rozpuszczalny w tłuszczu barwnik spożywczy w proszku - czerwony

favorite_border favorite

Gama rozpuszczalnych w tłuszczu barwników spożywczych charakteryzujących się wysoką koncentracją czystej substancji barwiącej. Intensywne barwniki w formie proszku o niskim dozowaniu łatwo rozpuszcza się w gęstych masach. Przeznaczone przede wszystkim do barwienia czekolady i mas cukierniczych o wysokiej zawartości tłuszczu.

Cena 49,00 zł

245,00 zł / 100 g

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: CHOCOWORLD84

Marka: CHOCOLATE WORLD

CW1018 Serce w kratkę - Chocolate World - forma z poliwęglanu do pralin - dł. 32 x wys. 15 mm / poj. 11 g x 32 praliny

favorite_border favorite

Kolekcja form do tworzenia walentynkowych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:

Cena 102,00 zł

102,00 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: CHOCOWORLD78

Marka: CHOCOLATE WORLD

CW1893 Usta z napisem Love - Chocolate World - forma z poliwęglanu do pralin - dł. 43 mm / poj. 8.5 g x 21 pralin

favorite_border favorite

Kolekcja form do tworzenia walentynkowych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:

Cena 108,00 zł

108,00 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: CALLEBAUT101

Marka: CALLEBAUT

10 kg MLECZNA CZEKOLADA 33.6% RECIPE N°823 823NV-01B CALLEBAUT

favorite_border favorite

Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.

Cena 900,00 zł

90,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: CHOCOVIC02

Marka: CHOCOVIC

5 kg TOBADO 64.5% CHD-Q84TOBA-D38 CHOCOVIC ciemna czekolada easymelt o zrównoważonej słodyczy

favorite_border favorite

Ciemna czekolada o wysokiej płynności i zrównoważonym słodkim smaku z wyczuwalną goryczką. Produkowana w postaci kaletek easymelt, które znacznie ułatwiają pracę z czekoladą.

Cena 395,00 zł

79,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: CHOCOVIC03

Marka: CHOCOVIC

5 kg ZEYLON 36.5% CHM-Q89CEYL-D38 CHOCOVIC mleczna czekolada easymelt o zrównoważonym smaku

favorite_border favorite

Klasyczna mleczna czekolada o wysokiej płynności i zrównoważonym smaku z nutą wanilii. Produkowana w postaci kaletek easymelt, które znacznie ułatwiają pracę z czekoladą.

Cena 340,00 zł

68,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: THERMOHAUSER356

Marka: THERMOHAUSER

Stalowa szpachla cukiernicza z niebieskim uchwytem z tworzywa - dł. 24.5 x szer. 6 cm - nr. kat. 68665 Thermohauser

favorite_border favorite

Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.

Cena 35,00 zł

35,00 zł / 1 szt.

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: THERMOHAUSER337

Marka: THERMOHAUSER

Stalowa szpachla cukiernicza z niebieskim uchwytem z tworzywa - dł. 24.5 x szer. 6 cm - nr. kat. 68667 Thermohauser

favorite_border favorite

Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.

Cena 29,80 zł

29,80 zł / 1 szt.

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: THERMOHAUSER269

Marka: THERMOHAUSER

Stalowa szpachla cukiernicza z niebieskim uchwytem z tworzywa - dł. 24.5 x szer. 10 cm - nr. kat. 68687 Thermohauser

favorite_border favorite

Solidnie wykonana szpachelka cukiernicza z wygodnym uchwytem. Szpachla do temperowania czekolady. Doskonała do porcjowania i krojenia ciasta, siekania składników oraz wygładzania mas cukierniczych. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej przeznaczonej do kontaktu z żywnością. Wygodny uchwyt z odpornego tworzywa w kolorze niebieskim.

Cena 49,00 zł

49,00 zł / 1 szt.

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: CALLEBAUT114

Marka: CALLEBAUT

1 kg CIEMNA CZEKOLADA 54.5% RECIPE N°811-E1-U68 CALLEBAUT

favorite_border favorite

Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.

Cena 114,00 zł

114,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: SILIKOMART91

Marka: SILIKOMART

TEX03 Matellassè Texture Mat Silikomart - strukturalna mata silikonowa - pikowanie - nr. kat. 33.053.20.0065

favorite_border favorite

Strukturalna mata silikonowa do tworzenia na powierzchni wyrobów struktury pikowanego materiału. Texture Mat od Silikomart, to seria strukturalnych mat silikonowych do dekoracji nowoczesnych wypieków przygotowywanych z formą Buche

Cena 76,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: CALLEBAUT112

Marka: CALLEBAUT

10 kg BIAŁA CZEKOLADA 25.9% RECIPE N°CW2 CW2NV-01B CALLEBAUT

favorite_border favorite

Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i wanilii. Niska płynność oraz kremowa i gęsta konsystencja doskonale sprawdzi się do nadawania smaku musom oraz kremom, a także formowania większych figurek czekoladowych.

Cena 810,00 zł

81,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: CHOCOWORLD148

Marka: CHOCOLATE WORLD

CW1959 CZEKOLADKA Z SERCEM CHOCOLATE WORLD forma z poliwęglanu do walentynkowych czekoladek

favorite_border favorite

Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:

Cena 99,90 zł Cena podstawowa 111,00 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: CHOCOWORLD150

Marka: CHOCOLATE WORLD

CW2372 HEART ROUND CHOCOLATE WORLD forma z poliwęglanu do pralin w kształcie serca

favorite_border favorite

Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:

Cena 125,00 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: CHOCOVIC08

Marka: CHOCOVIC

5 kg NAPAL 29.6% CHW-R36NEPA-D38 CHOCOVIC klasyczna biała czekolada easymelt

favorite_border favorite

Biała czekolada o wysokiej płynności i charakterystycznym mlecznym smaku z nutą wanilii. Produkowana w postaci kaletek easymelt, które znacznie ułatwiają pracę z czekoladą. Klasyczna biała czekolada z dobrym bilansem tłuszczu mlecznego i cukru.

Cena 345,00 zł

69,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: PAVONI350

Marka: PAVONI ITALIA

200 g RED LB10SB COCOLART PAVONI czerwony barwnik na bazie tłuszczu kakaowego

favorite_border favorite

Z "chocolart" poczujesz się jak prawdziwy artysta - twórz efektowne praliny, tabliczki, dekoracje czekoladowe, a nawet czekoladowe obrazy. Nowa odsłona barwników na bazie masła kakaowego bez dodatku dwutlenku tytanu - E171.

Cena 221,00 zł

110,50 zł / 100 g

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: FOODCOLOURS307

Marka: FOOD COLOURS

18 ml CZERWONY BARWNIK OLEJOWY DO BIAŁEJ CZEKOLADY OS-LC-024 FOOD COLOURS barwnik spożywczy w formie emulsji

favorite_border favorite

Seria barwników spożywczych na bazie oleju roślinnego do barwienia białej czekolady i mas cukierniczych o wysokiej zawartości tłuszczu. 

Cena 18,00 zł

100,00 zł / 100 ml

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: MODECOR1307

Marka: MODECOR

op. 100 g COLORPASTE LIPO ROSSO 23234 MODECOR - czerwony barwnik na bazie tłuszczu roślinnego - do barwienia czekolady

favorite_border favorite

Czerwony barwnik cukierniczy do białej czekolady i kremu maślanego. Color Paste, to seria barwników spożywczych wykonanych na bazie tłuszczu. Barwnik rozpuszczalny w tłuszczu przeznaczony przede wszystkim do dekoracji białej czekolady oraz mas i kremów cukierniczych o wysokiej zawartości tłuszczu.

Cena 63,20 zł

63,20 zł / 100 g

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: CALLEBAUT102

Marka: CALLEBAUT

op. 10 kg CIEMNA CZEKOLADA 54.5% RECIPE N°811 CALLEBAUT 811NV-01B

favorite_border favorite

Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.

Cena 850,00 zł

85,00 zł / 1 kg

Więcej
Dostępną ilość sprawdzisz w szczegółach produktu!

Indeks: CHOCOWORLD110

Marka: CHOCOLATE WORLD

CW1214 Serce - Chocolate World - forma z poliwęglanu do walentynkowych pralin - dł. 31 mm

favorite_border favorite

Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:

Cena 106,00 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: CHOCOWORLD114

Marka: CHOCOLATE WORLD

CW1526 Serce - Chocolate World - forma z poliwęglanu do walentynkowych pralin - dł. 31 mm

favorite_border favorite

Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:

Cena 113,00 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: HANSBRUNNER11

Marka: HANS BRUNNER

Lizak "I LOVE YOU" HB-9066-PC Hans Brunner - forma z poliwęglanu do walentynkowych lizaków czekoladowych - śr. 55 mm

favorite_border favorite

Seria form do tworzenia dekoracyjnych lizaków z czekolady. Profesjonalna forma wykonana z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu. Walentynkowy wzór serce z napisem "I LOVE YOU". Forma pozwala na jednorazowe przygotowanie 4 lizaków o wymiarach dł. 55 mm x szer. 55 mm x wys. 12 mm i pojemności 20 gramów.

Cena 131,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: HANSBRUNNER48

Marka: HANS BRUNNER

Lizak serce w paski HB-0982-S Hans Brunner - forma z poliwęglanu do walentynkowych lizaków czekoladowych - śr. 50 mm

favorite_border favorite

Seria form do tworzenia dekoracyjnych lizaków z czekolady. Profesjonalna forma wykonana z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu. Walentynkowy wzór serce w delikatne paski. Forma pozwala na jednorazowe przygotowanie 10 lizaków o wymiarach dł. 51 mm x szer. 49.5 mm x wys. 9 mm i pojemności 14 gramów.

Cena 126,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: MODECOR1378

Marka: MODECOR

op. 100 g COLORPASTE LIPO ROSSO BORGOGNA 23329 MODECOR - bordowy barwnik na bazie tłuszczu roślinnego - do barwienia czekolady

favorite_border favorite

Burgundowy barwnik cukierniczy do białej czekolady i kremu maślanego. Color Paste, to seria barwników spożywczych wykonanych na bazie tłuszczu. Barwnik rozpuszczalny w tłuszczu przeznaczony przede wszystkim do dekoracji białej czekolady oraz mas i kremów cukierniczych o wysokiej zawartości tłuszczu.

Cena 58,00 zł

58,00 zł / 100 g

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: CHOCOWORLD200

Marka: CHOCOLATE WORLD

CW1744 LOVE - Chocolate World - forma z poliwęglanu do walentynkowych pralin - dł. 33 mm

favorite_border favorite

Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:

Cena 94,50 zł Cena podstawowa 105,00 zł

94,50 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: CHOCOWORLD199

Marka: CHOCOLATE WORLD

CW12138 Serca na zaręczyny - Chocolate World - forma z poliwęglanu do walentynkowych pralin - śr. 28 mm

favorite_border favorite

Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:

Cena 105,00 zł

105,00 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: CALLEBAUT117

Marka: CALLEBAUT

400 g MLECZNA CZEKOLADA 33.6% RECIPE N°823 823-E0-D94 CALLEBAUT

favorite_border favorite

Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.

Cena 49,60 zł

124,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE