
Indeks: COLLINO11
Marka: COLLINO
∅ 26 cm DWUSTRONNA PODKŁADKA COLLINO cienka złoto srebrna z dekoracyjnym brzegiem
2,50 zł / 1 szt.
1kg KAKAO ALKALIZOWANE EXTRA BRUTE 22-24% DCP-22SP-E0-760 Cacao Barry:
Opis: alkalizowany, aromatyczny proszek kakaowy o zawartości tłuszczu 22-24%, o jasnej i intensywnej czerwonej barwie; idealny do obtaczania trufli; produkt bezglutenowy, nie zawiera soi, odpowiedni dla wegan i wegetarian; wytwarzane z prażonego i kruszonego ziarna kakaowego najwyższej jakości.
Składniki: proszek kakaowy, regulator kwasowości: węglan potasu (E501i).
Zawartość tłuszczu: 22-24%
Opakowanie: 1 kg
Kod produktu: DCP-22SP-E0-760
Producent: Cacao Barry/Callebaut
Zastosowanie:
- ciasta, ciasteczku, muffiny, brownie
- dekoracje
- polewy, sosy
- lody
- gorące napoje
Przechowywanie: w suchym i chłodnym miejscu; w szczelnie zamkniętym opakowaniu;
chronić przed działaniem światła; temperatura przechowywanie: 12-20°C; wilgotność względna max 70%.
Termin przydatności do spożycia: 24 miesiące od daty produkcji
(produkt posiada minimum 4 miesięczny termin przydatności do spożycia)
Indeks: COLLINO11
Marka: COLLINO
Indeks: BARIMA372
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: SWEETDECOR136/1
Marka: SWEET DECOR
Błyszcząca posypka cukrowa do dekoracji tortów, babeczek, deserów i czego tylko zamarzysz! Srebrne perełki z metalicznym połyskiem o średnicy 2 mm. Gotowa do użycia posypka dekoracyjna. Uwaga! Rzeczywiste kolory posypek cukrowych mogą nieznacznie różnić się od wizualizacji ujętej na zdjęciach katalogowych produktu.
Indeks: SICAO03
Marka: CALLEBAUT