- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
1kg KAKAO ALKALIZOWANE EXTRA BRUTE 22-24% DCP-22SP-E0-760 Cacao Barry
Kakao o standardowej zawartości tłuszczu o uniwersalnym zastosowaniu do wyrobów cukierniczych.
1kg KAKAO ALKALIZOWANE EXTRA BRUTE 22-24% DCP-22SP-E0-760 Cacao Barry:
Opis: alkalizowany, aromatyczny proszek kakaowy o zawartości tłuszczu 22-24%, o jasnej i intensywnej czerwonej barwie; idealny do obtaczania trufli; produkt bezglutenowy, nie zawiera soi, odpowiedni dla wegan i wegetarian; wytwarzane z prażonego i kruszonego ziarna kakaowego najwyższej jakości.
Składniki: proszek kakaowy, regulator kwasowości: węglan potasu (E501i).
Zawartość tłuszczu: 22-24%
Opakowanie: 1 kg
Kod produktu: DCP-22SP-E0-760
Producent: Cacao Barry/Callebaut
Zastosowanie:
- ciasta, ciasteczku, muffiny, brownie
- dekoracje
- polewy, sosy
- lody
- gorące napoje
Przechowywanie: w suchym i chłodnym miejscu; w szczelnie zamkniętym opakowaniu;
chronić przed działaniem światła; temperatura przechowywanie: 12-20°C; wilgotność względna max 70%.
Termin przydatności do spożycia: 24 miesiące od daty produkcji
(produkt posiada minimum 4 miesięczny termin przydatności do spożycia)
Indeks: BABBI85
Marka: BABBI
3 kg GOLOSA FONDENTE 12833 BABBI gładki krem o uniwersalnym zastosowaniu - ciemna czekolada
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: SWEETDECOR45/26
Marka: SWEET DECOR
10 g AROMAT PISTACJOWY SWEET DECOR aromat spożywczy w proszku nadający smak i zapach
Aromat spożywczy w postaci proszku przeznaczony do aromatyzowania oraz nadawania smaku różnego rodzaju wyrobom cukierniczym.
Indeks: DECORA25(1)
Marka: DECORA
150 szt. PAPILOTKA ZŁOTA DECORA papilotki okrągłe zewnętrznie foliowane ∅ 32 x h 22 mm
Błyszczące, dekoracyjne papilotki w złotym kolorze to idealny sposób na dodanie blasku to Twoich babeczek, pralin, trufli i czekoladek. Idealne do pieczenia, serwowania i prezentacji.
Indeks: CALLEBAUT66
Marka: CALLEBAUT
800 g COCOA NIBS NIBS-S502-X47 CALLEBAUT 100% prażone i kruszone ziarno kakao
Prażone i kruszone ziarno kakao o intensywnym smaku i wyjątkowo chrupiącej konsystencji. Doskonale sprawdzi się do dekorowania, wzbogacania smaku, nadawania tekstury oraz zapiekania.
Indeks: PERNIGOTTI182
Marka: PERNIGOTTI
1kg KAKAO ALKALIZOWANE 20-22% IL CACAO AMARO 12090011 Pernigotti
Włoskie kakao o standardowej zawartości tłuszczu 20-22%
Indeks: PERNIGOTTI01
Marka: PERNIGOTTI
1kg KAKAO ODTŁUSZCZONE ALKALIZOWANE IL CACAO MAGRO 10-12% 12090041 Pernigotti
Włoskie Kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (10-12%)
Indeks: CACAOBARRY38
Marka: CACAO BARRY
1 kg NOIR INTENSE DCP-10BLACK-89B CACAO BARRY alkalizowane kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 10-12%
Alkalizowane kakao w proszku - pozwala na uzyskanie naturalnej czarnej barwy i wyjątkowego aromatu. Doskonałe jako dodatek do wyrobów piekarniczych, cukierniczych i dekoracji.
Indeks: BABBI158
Marka: BABBI
1kg KAKAO SPECIAL 10-12% 20684 Babbi
Odtłuszczone kakao doskonałe do lodów i wyrobów cukierniczych.