
Indeks: THERMOHAUSER169
Marka: THERMOHAUSER
Łopatka kątowa 110 x 75/90 mm ze stali nierdzewnej 66827 Thermohauser
1kg KAKAO ALKALIZOWANE EXTRA BRUTE 22-24% DCP-22SP-E0-760 Cacao Barry:
Opis: alkalizowany, aromatyczny proszek kakaowy o zawartości tłuszczu 22-24%, o jasnej i intensywnej czerwonej barwie; idealny do obtaczania trufli; produkt bezglutenowy, nie zawiera soi, odpowiedni dla wegan i wegetarian; wytwarzane z prażonego i kruszonego ziarna kakaowego najwyższej jakości.
Składniki: proszek kakaowy, regulator kwasowości: węglan potasu (E501i).
Zawartość tłuszczu: 22-24%
Opakowanie: 1 kg
Kod produktu: DCP-22SP-E0-760
Producent: Cacao Barry/Callebaut
Zastosowanie:
- ciasta, ciasteczku, muffiny, brownie
- dekoracje
- polewy, sosy
- lody
- gorące napoje
Przechowywanie: w suchym i chłodnym miejscu; w szczelnie zamkniętym opakowaniu;
chronić przed działaniem światła; temperatura przechowywanie: 12-20°C; wilgotność względna max 70%.
Termin przydatności do spożycia: 24 miesiące od daty produkcji
(produkt posiada minimum 4 miesięczny termin przydatności do spożycia)
Indeks: THERMOHAUSER169
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: FOODCOLOURS109
Marka: FOOD COLOURS
Produkt bezglutenowy.
Indeks: RÓŻNE97
Idealny do pączków na tłusty czwartek
Indeks: THERMOHAUSER247
Marka: THERMOHAUSER