Indeks: CALLEBAUT73
Marka: CALLEBAUT
1kg Dekoracja czekoladowa CHOCOLATE FLAKES DARK SMALL 1,5-2.7 mm SPLIT-4-D-E1-U68 Callebaut
12,55 zł / 100 g
504 szt. KORPUSY TRUFLOWE Z MLECZNEJ CZEKOLADY CHM-TS-19951E0-999 Monalisa;
Milk Chocolate Truffles Shells
Opis: okrągłe korpusy do trufli z mlecznej belgijskiej czekolady o średnicy 25 mm.
Stanowią bazę do tworzenia trufli i pralin o różnych smakach. Korpusy nadziewa się różnego rodzaju kremami,
a następnie zanurza w czekoladzie lub polewie czekoladowej oraz dekoruje wybraną posypką.
Masa kakaowa minimum 35,6%.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa (E322), naturalny aromat waniliowy.
Smak: mleczna czekolada
Średnica: 25 mm
Opakowanie: 504 sztuki (1,36 kg)
Kod produktu: CHM-TS-19951E0-999
Przechowywanie: przechowywać w temperaturze 12-20°C, wilgotność względna poniżej 70%.
Chronić przed bezpośrednim działaniem światła oraz obcych zapachów.
Termin przydatności do spożycia: 12 miesięcy od daty produkcji.
Indeks: CALLEBAUT73
Marka: CALLEBAUT
Indeks: NOVACART49/MAR
Marka: NOVACART
Indeks: POLKRYS08
Marka: POLKRYS
Idealne rozwiązanie podczas prowadzenia sprzedaży na wynos w każdej cukierni czy piekarni - kartonowe pudełko do pakowania różnego rodzaju wypieków i tortów.
Indeks: CALLEBAUT65
Marka: CALLEBAUT
Tłuszcz kakaowy o neutralnym smaku i zapachu - uniwersalny w zastosowaniu. Wytwarzany w postaci wygodnych do porcjowania i upłynniania pastylek. Wykorzystywany w produkcji cukierniczej oraz przez szefów kuchni do smażenia potraw.
Indeks: CACAOBARRY16
Marka: CACAO BARRY
Kakao o standardowej zawartości tłuszczu o uniwersalnym zastosowaniu do wyrobów cukierniczych.