504 szt. KORPUSY TRUFLOWE Z MLECZNEJ CZEKOLADY CHM-TS-19951E0-999 Monalisa
  • 504 szt. KORPUSY TRUFLOWE Z MLECZNEJ CZEKOLADY CHM-TS-19951E0-999 Monalisa
  • 504 szt. KORPUSY TRUFLOWE Z MLECZNEJ CZEKOLADY CHM-TS-19951E0-999 Monalisa

504 szt. KORPUSY TRUFLOWE Z MLECZNEJ CZEKOLADY CHM-TS-19951E0-999 Monalisa

MONALISA49
296,00 zł
Brutto

0,59 zł / 1 szt.

Ilość
OBECNIE BRAK NA STANIE


favorite_border favorite
Opis

504 szt. KORPUSY TRUFLOWE Z MLECZNEJ CZEKOLADY CHM-TS-19951E0-999 Monalisa;

Milk Chocolate Truffles Shells

Opis: okrągłe korpusy do trufli z mlecznej belgijskiej czekolady o średnicy 25 mm.

Stanowią bazę do tworzenia trufli i pralin o różnych smakach. Korpusy nadziewa się różnego rodzaju kremami,

a następnie zanurza w czekoladzie lub polewie czekoladowej oraz dekoruje wybraną posypką.

Masa kakaowa minimum 35,6%.

Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa (E322), naturalny aromat waniliowy.

Smak: mleczna czekolada

Średnica: 25 mm

Opakowanie: 504 sztuki (1,36 kg)

Kod produktu: CHM-TS-19951E0-999

Przechowywanie: przechowywać w temperaturze 12-20°C, wilgotność względna poniżej 70%.

Chronić przed bezpośrednim działaniem światła oraz obcych zapachów.

Termin przydatności do spożycia: 12 miesięcy od daty produkcji.

Szczegóły produktu
MONALISA49
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: BARIMA487/1

Marka: BARBARA LUIJCKX

84 szt. FOREMKI GRILLAGE 30308 BARBARA DECOR ażurowa dekoracja z ciemnej czekolady Ø 30 x h 30 mm

favorite_border favorite

Ażurowa dekoracja wykonana z wysokiej jakości ciemnej czekolady. Idealny sposób na szybką i efektowną dekorację Twoich słodkich wyrobów. Doskonale sprawdzą się zarówno w profesjonalnej jak i domowej pracowni cukierniczej.

Cena 232,00 zł

2,76 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: CALLEBAUT65

Marka: CALLEBAUT

op. 3 kg COCOA BUTTER IN CALLETS NCB-HDO3-654 CALLEBAUT dezodoryzowany tłuszcz kakaowy w postaci pastylek o śr. 8 mm

favorite_border favorite

Tłuszcz kakaowy o neutralnym smaku i zapachu - uniwersalny w zastosowaniu. Wytwarzany w postaci wygodnych do porcjowania i upłynniania pastylek. Wykorzystywany w produkcji cukierniczej oraz przez szefów kuchni do smażenia potraw.

Cena 856,00 zł

285,33 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: CACAOBARRY16

Marka: CACAO BARRY

1kg KAKAO ALKALIZOWANE EXTRA BRUTE 22-24% DCP-22SP-E0-760 Cacao Barry

favorite_border favorite

Kakao o standardowej zawartości tłuszczu o uniwersalnym zastosowaniu do wyrobów cukierniczych.

Cena 139,00 zł

139,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE