
Indeks: CALLEBAUT73
Marka: CALLEBAUT
1kg Dekoracja czekoladowa CHOCOLATE FLAKES DARK SMALL 1,5-2.7 mm SPLIT-4-D-E1-U68 Callebaut
11,90 zł / 100 g
504 szt. KORPUSY TRUFLOWE Z MLECZNEJ CZEKOLADY CHM-TS-19951E0-999 Monalisa;
Milk Chocolate Truffles Shells
Opis: okrągłe korpusy do trufli z mlecznej belgijskiej czekolady o średnicy 25 mm.
Stanowią bazę do tworzenia trufli i pralin o różnych smakach. Korpusy nadziewa się różnego rodzaju kremami,
a następnie zanurza w czekoladzie lub polewie czekoladowej oraz dekoruje wybraną posypką.
Masa kakaowa minimum 35,6%.
Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa (E322), naturalny aromat waniliowy.
Smak: mleczna czekolada
Średnica: 25 mm
Opakowanie: 504 sztuki (1,36 kg)
Kod produktu: CHM-TS-19951E0-999
Przechowywanie: przechowywać w temperaturze 12-20°C, wilgotność względna poniżej 70%.
Chronić przed bezpośrednim działaniem światła oraz obcych zapachów.
Termin przydatności do spożycia: 12 miesięcy od daty produkcji.
Indeks: CALLEBAUT73
Marka: CALLEBAUT
Indeks: BARIMA121
Marka: BARBARA LUIJCKX
Indeks: DAWN182
Marka: DAWN FOODS
Gotowy do użycia neutralny żel dekoracyjny. Lustrzana glazura cukiernicza do stosowania na zimno, przeznaczona do nakładania na płaskie powierzchnie. Neutralny Decorgel do glazurowania świeżych owoców, ciast, tortów, musów i kremów.
Indeks: DAWN05(1)
Marka: DAWN FOODS
Kawałki czekolady, które doskonale sprawdzają się jako dodatek do różnego rodzaju wypieków. Będą idealnym dodatkiem do babeczek, muffinek, brownie, ciasteczek, drożdżówek czy rogalików.
Indeks: CALLEBAUT65
Marka: CALLEBAUT
Tłuszcz kakaowy o neutralnym smaku i zapachu - uniwersalny w zastosowaniu. Wytwarzany w postaci wygodnych do porcjowania i upłynniania pastylek. Wykorzystywany w produkcji cukierniczej oraz przez szefów kuchni do smażenia potraw.