
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Makaroniki to bardzo dekoracyjne i słodkie ciasteczka migdałowe, które teraz możesz łatwo przygotować w kształcie niewielkich serduszek. W przygotowaniach na pewno pomoże Ci mata silikonowa przeznaczona zarówno dla profesjonalistów jak i do użytku domowego.
Makaroniki to pyszne i chrupiące ciasteczka przygotowywane na bazie białek, cukru oraz mielonych migdałów. Doskonale prezentują się we wszystkich kolorach tęczy i idealnie komponują się z większością smakowych kremów. Ich dekoracyjny wygląd i różnorodność smaków (które zależą tylko od kreatywności cukierników) sprawiają, że doskonale sprawdzają się do osłodzenia każdej okazji.
Wyjątkowe ciasteczka migdałowe w kształcie serc?
Przygotuj kolorowe serduszka migdałowe z pomocą profesjonalnej maty silikonowej, którą możesz wykorzystać w domowej pracowni cukierniczej (wymiary maty pozwalają na jej stosowanie do domowych piecach i piekarnikach).
Mata została wykonana z wysokiej jakości odpornego i elastycznego silikonu, który pozwala na użytkowanie maty w piekarnikach i piecach elektrycznych, gazowych oraz konwekcyjnych. Nadaje się również do chłodzenia, mrożenia oraz szokowego zamrażania, wykazuje odporność na działanie temperatur w zakresie od (-) 60°C do (+) 230°C. Maty można używać również w kuchence mikrofalowej oraz bezpiecznie myć ją w zmywarce. Elastyczność materiału pozwala również na łatwe użytkowanie i przechowywanie maty.
Mata pozwala na jednorazowe przygotowanie 42 makaroników w kształcie serc o średnicy około 4 cm. Na macie znajdują się specjalne ramki (w kształcie serc), które utrzymują kształt wylanej masy, po środku ramki znajduje się oznaczenie które ułatwia dozowanie masy podczas nakładania. Mata doskonale sprawdzi się również do wypieku innych rodzajów ciasteczek oraz tworzenia dekoracji z czekolady. Stosowanie maty do wypieku makaroników i tworzenia dekoracji zapewnia powtarzalność wyrobów oraz ich identyczny wygląd, co jest niezwykle istotne zwłaszcza w profesjonalnej kuchni i cukierni.
SCHEMAT MATY DO MAKARONIKÓW:
WARUNKI UŻYTKOWANIA MATY DO MAKARONIKÓW:
Indeks: FOODCOLOURS159/1
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: CALLEBAUT116
Marka: CALLEBAUT
Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: FSOPAKOWANIA21
Marka: FS OPAKOWANIA
Uniwersalne pudełko samoskładające z wygodną rączką. Idealnie sprawdzi się do pakowania pojedynczych kawałków ciasta.
Indeks: DECORELIEF62
Marka: Deco Relif
Barwnik rozpuszczalny w wodzie.
Indeks: SILIKOMART561
Marka: SILIKOMART
Seria dużych rozmiarów form silikonowych stworzona z myślą o zoptymalizowaniu pracy w profesjonalnych pracowniach cukierniczych i gastronomii.
Indeks: SILIKOMART93
Marka: SILIKOMART
Pikowana tekstura na ciastach typu rolada.
Indeks: SILIKOMART372
Marka: SILIKOMART
Indeks: SILIKOMART92
Marka: SILIKOMART
Indeks: SILIKOMART131
Marka: SILIKOMART
Pas silikonowy do czekoladowej dekoracji wokół tortu.
Indeks: SILIKOMART295
Marka: SILIKOMART
Indeks: PAVONI390
Marka: PAVONI ITALIA
Seria dużych rozmiarów form silikonowych stworzona z myślą o zoptymalizowaniu pracy w profesjonalnych pracowniach cukierniczych i gastronomii.
Indeks: SILIKOMART661
Marka: SILIKOMART
Seria dużych rozmiarów form silikonowych stworzona z myślą o zoptymalizowaniu pracy w profesjonalnych pracowniach cukierniczych i gastronomii.
Indeks: SILIKOMART371
Marka: SILIKOMART
Indeks: SILIKOMART499
Marka: SILIKOMART
Mata silikonowa z rantem 422 x 352 x h 8 mm.
Makaroniki to bardzo dekoracyjne i słodkie ciasteczka migdałowe, które teraz możesz łatwo przygotować w kształcie niewielkich serduszek. W przygotowaniach na pewno pomoże Ci mata silikonowa przeznaczona zarówno dla profesjonalistów jak i do użytku domowego.