3kg Czekolada 46% MLECZNA w kaletkach BAHIBE V9997 Valrhona

VALRHONA05

Producent: VALRHONA

Nowy produkt

Towar na zamówienie czas realizacji 3-5 dni

245,00 zł brutto.

245,00 zł za szt.

Udostępnij: 

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 24 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 24 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 2,40 zł.


3kg Czekolada MLECZNA w kaletkach BAHIBE 46% V9997 Valrhona:

Mleczna Czekolada (minimum 346% kakao, czyste masło kakaowe).

Produkt Premium (High quality).

Opis: czekolada inspirowana kwiatem kaktusa, charakterystycznego dla Republiki Dominikańskiej.

Wysoka zawartość kakao, intensywne kakaowe nuty, gładkość mleka, owocowa cierpkość i lekka goryczka.

Złożona i delikatna czekolada na granicy czekolady mlecznej i deserowej.

Posiada certyfikat koszerności.

Składniki: cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, ziarno kakaowca z Republiki Dominikańskiej,

emulgator: lecytyna sojowa, naturalny ekstrakt waniliowy. Może zawierać śladowe ilości orzechów.

Opakowanie: 3kg

Kod produktu: V9997

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Zastosowanie:

- pasty czekoladowe, ganache, trufle, glazury, musy, sosy

Wartość odżywcza w 100g produktu:

wartość energetyczna: 2462/592 kJ/kcal

tłuszcz: 42g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 26g

węglowodany: 42g

w tym cukry: 41g

białko: 8,5g

sól: 0,19g

Temperatura rozpuszczania: 45/48°C

Temperatura krystalizacji: 27/28°C

Temperatura pracy z czekoladą: 29/30°C

POBIERZ NASZE E-booki

  1. "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów" o wartości 29 zł. Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).
  2. "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt o wartości 9,99 zł. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do sciągnięcia po zamówieniu).

 

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

3kg Czekolada 46% MLECZNA w kaletkach BAHIBE V9997 Valrhona

3kg Czekolada 46% MLECZNA w kaletkach BAHIBE V9997 Valrhona

Pokrewny Produkty

Przejdź do góry