pasta variegato do przekładania i dekorowania z kawałkami czarnych wiśni
  • pasta variegato do przekładania i dekorowania z kawałkami czarnych wiśni
  • pasta variegato do przekładania i dekorowania z kawałkami czarnych wiśni

3,5 kg VARIEGATO AMARENA TOP 12095034A PERNIGOTTI pasta z kawałkami czarnych wiśni do przekładania i dekorowania

PERNIGOTTI276

Pasta do przekładania i dekorowania o intensywnym smaku i barwie z całymi i siekanymi czarnymi wiśniami. Doskonała do urozmaicania smaków lodów oraz nadziewania wyrobów cukierniczych.

388,50 zł
Brutto

111,00 zł / 1 kg

Stawka VAT: 8.00%

W magazynie: 7

Ilość
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

favorite_border favorite
Opis

Pasta variegato z całymi i siekanymi owocami najlepszych wiśni o zrównoważonej kwasowości - idealna do urozmaicania smaków lodów, dekorowania i przekładania oraz jako nadzienie do wyrobów cukierniczych. Przeznaczona jest do produkcji lodów rzemieślniczych. Doskonale sprawdzi się również podczas przygotowywania różnego rodzaju kremów cukierniczych, deserów mrożonym oraz musów. Stosowana jako pasta variegato do dekorowania i przekładania używana jest na zasadzie quantum satis - według uznania.

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

Ważne informacje: jest to półprodukt w postaci pasty przeznaczony do użytku profesjonalnego - do produkcji lodów rzemieślniczych metodą tradycyjną oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych. Do mieszania i nakładania produktu należy używać wyłącznie suchych i czystych przyborów. Po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie, usuwając z opakowania ewentualne zabrudzenia (pozostałości produktu). Pasta z kandyzowanymi owocami do lodów i cukiernictwa (półprodukt w paście z wiśniami - do przekładania lodów rzemieślniczych oraz do nadziewania semifreddo i wyrobów cukierniczych).

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

Składniki: wiśnie (amarena) (40.4%), cukier, syrop glukozowy, skoncentrowany sok z wiśni amarena (4.2%), dekstroza, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330), skrobia modyfikowana (E1422), aromaty, substancje zagęszczające: agar (E406), pektyna (E440), barwnik: antocyjany (E163); może zawierać śladowe ilości soi, mleka, jaj, orzechów włoskich i pistacji oraz ich pochodnych; produkt wegański, produkt bezglutenowy. 

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci oraz ciepła; po zużyciu opakowanie produktu podlega segregacji i jest przeznaczone do recyklingu.

RECEPTURA - DOZOWANIE
PASTA VARIEGATO ARANCIA quantum satis (według uznania)
MIESZANKA BAZOWA 1000 g

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU
Wartość energetyczna 1101/259 kJ/kcal
Tłuszcz 0.0 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0.0 g
Węglowodany 64.0 g
w tym cukry 52.0 g
Białko 0.0 g
Sól 0.02 g

CECHY/CHARAKTERYSTYKA MIKROBIOLOGICZNA
CAŁKOWITA ZAWARTOŚĆ BAKTERII < 5.000 ufc/g
PLEŚNIE < 100 ufc/g
DROŻDŻE < 100 ufc/g
ENTEROBAKTERIE < 100 ufc/g
GRONKOWIEC ZŁOCISTY < 20 ufc/g
SALMONELLA nieobecna w 25 g

Wyprodukowano z pasją we Włoszech przez PERNIGOTTI GELATIERI ITALIANI - markę, która specjalizuje się w produkcji komponentów do tworzenia tradycyjnych lodów rzemieślniczych w nowoczesnym wydaniu i interpretacji.

Szczegóły produktu
PERNIGOTTI276
7 Przedmioty

Opis

NUMER KATALOGOWY
12095034A
NAZWA HANDLOWA
VARIEGATO AMARENA TOP
MASA NETTO
3.5 kg
OPAKOWANIE
WIADERKO Z POKRYWKĄ
OPAKOWANIE ZBIORCZE
2 x 3.5 kg (karton)
RODZAJ
PASTA VARIEGATO DO PRZEKŁADANIA I DEKOROWANIA
SMAK
WIŚNIOWY | Z KAWAŁKAMI OWOCÓW
BARWA
PURPUROWA | CZERWONA
PRZEZNACZENIE
DO LODÓW | DO CUKIERNICTWA
ZASTOSOWANIE
DO PRODUKCJI LODÓW METODĄ TRADYCYJNĄ
DOZOWANIE
GUANTUM SATIS | WEDŁUG UZNANIA
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
24 MIESIĄCE OD DATY PRODUKCJI
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: COMPRITAL196(1)

Marka: GIUBILEO EXPERIENCE

op. 1.25 kg SOLUZIONE FRUTTA GIUBILEO PC670 COMPRITAL naturalna baza w postaci syropu do sorbetów i deserów mrożonych

favorite_border favorite

Naturalna baza w postaci syropu (o płynnej konsystencji) do produkcji sorbetów i deserów mrożonych. Pozwala na produkcję lodów wegańskich. Przeznaczona do stosowania na zimno.

Cena 44,69 zł

35,75 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: DREIDOPPEL21

Marka: DREIDOPPEL

1 kg PASTA KOKOS 199 DREIDOPPEL pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych

favorite_border favorite

Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.

Cena 133,00 zł

133,00 zł / 1 kg

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: BABBI11

Marka: BABBI

op. 3 kg Noce Suprema Babbi - pasta smakowa z orzechów włoskich - nr. kat. 12369

favorite_border favorite

Pasta do lodów i wyrobów cukierniczych o smaku orzechów włoskich. Wytwarzana z prażonych orzechów włoskich i laskowych z subtelnym dodatkiem cukru. Intensywny smak i aromat. Produkt do użytku profesjonalnego.

Cena 538,50 zł

179,50 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: COMPRITAL150

Marka: GIUBILEO EXPERIENCE

1 kg MASCARGEL GIUBILEO P408A COPRITAL mieszanka do lodów na bazie serka mascarpone w proszku

favorite_border favorite

Aromatyczna mieszanka do lodów na bazie serka mascarpone w proszku - pozwala na produkcję kremowych lodów o charakterystycznym smaku.

Cena 118,69 zł

118,69 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE