
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
1,5kg MADUIXETA DE BOSC skoncentrowana pasta poziomkowa 44600003 Sosa Ingredients:
Opis: skoncentrowana pasta cukiernicza o smaku poziomki; idealna do deserów, sosów oraz lodów;
produkt gotowy do użycia, zawiera naturalne barwniki i aromaty.
Składniki: poziomki, ekstrakt z owoców poziomki, regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330), cukier, substancja zagęszczająca: pektyna (E440),
aromat, barwnik: azorubina (E122), czerwień koszenilowa (E124), tartrazyna (E102), żółcień pomarańczowa (E110), substancja konserwująca: sorbinian potasu (E202),
difosforan disosowy (E450i), dekstroza, fosforan triwapniowy (E341iii); barwniki zawarte w produkcie mogą mieć negatywny wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci.
Zastosowanie: wypieki, desery, lody.
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Masa netto: 1,5 kg
Dozowanie: 50g/kg
Kod produktu: 44600003
Producent: Sosa Ingredients - jeden z wiodących producentów najwyższej jakości składników dla gastronomii i cukiernictwa w Hiszpanii.
Indeks: DREIDOPPEL26
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: CALLEBAUT31
Marka: CALLEBAUT
Finest Belgian Ruby Chocolate to pierwsza rubinowa czekolada o intensywnym gładkim smaku z wyczuwalnymi nutami owoców jagodowych i lekką nutą kwasowości. Stworzona z myślą o profesjonalistach i dostępna dla każdego.
Indeks: PERNIGOTTI12/2
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: BABBI145
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: COMPRITAL236
Marka: COMPRITAL
Pasta Amaretto z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: SOSA476
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: PERNIGOTTI229
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: COMPRITAL106
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI112/2
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI241
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: COMPRITAL191
Marka: COMPRITAL
Indeks: DREIDOPPEL23
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: BABBI18
Marka: BABBI
Indeks: BABBI140
Marka: BABBI
Indeks: DREIDOPPEL50
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Indeks: COMPRITAL148/1
Marka: COMPRITAL
Pasta kawowa z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: COMPRITAL22
Marka: COMPRITAL
Indeks: DREIDOPPEL48
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.