Kwadratowe podkładki z wygodnym uchwytem wykonane z tworzywa przeznaczonego do kontaktu z żywnością. Idealnie sprawdzą się do serwowania i prezentacji zarówno słodkich jak i wytrawnych wyrobów. Idealne pod monoporcje i przekąski. Przeznaczone do stosowania w cateringu i lokalach gastronomicznych.
vassoi per monoporzioni / single-serving trays / podkładki pod monoporcje - seria stworzona z myślą o serwowaniu i prezentacji nowoczesnych deserów wytwarzanych w formie pojedynczych porcji.
Podkładki wielorazowego użytku wykonane z tworzywa przeznaczonego do kontaktu z żywnością. Dostępne w trzech klasycznych kształtach - prostokątnym, kwadratowym i okrągłym oraz trzech wersjach kolorystycznych - transparentne, białe czarne. Każda podkładka posada wygodny uchwyt, pozwalający na łatwe serwowane. Minimalistyczny design, który dopasujesz do różnego rodzaju deserów i aranżacji. Podkładki idealnie sprawdzają się podczas organizacji cateringu - do prezentacji zarówno słodkich jak i wytrawnych wyrobów. Główne zastosowanie: catering, przyjęcia, bankiety, wesela, słodki stół, serwowanie w witrynie, do cukierni, kawiarni, restauracji itp.
Podkładki pod monoporcje = możliwość wielorazowego użytku + uniwersalność zastosowania + funkcjonalność + minimalistyczny design + elegancja + szerokie zastosowanie.
Podkładki pakowane są w opakowania jednostkowe po 50 sztuk, w opakowaniu zbiorczym znajduje się 250 sztuk (5 opakowań po 50 sztuk) - podczas zakupu opakowania zbiorczego (5 opakowań) w koszyku automatycznie nalicza się rabat - 5%.
VP1 - to seria kwadratowych podkładek o wymiarach 80 mm (długość) x 80 mm (szerokość) z wygodnym uchwytem - idealnie sprawdzą się do serwowania nowoczesnych deserów.
VP2 - to seria prostokątnych podkładek o wymiarach 130 mm (długość) x 38 mm (szerokość) z wygodnym uchwytem - idealnie sprawdzą się do serwowania eklerów.
VP3 - to seria okrągłych podkładek o średnicy 80 mm z wygodnym uchwytem - idealnie sprawdzą się do serwowania klasycznych deserów i wyrobów z ciasta parzonego.
Kwadratowe podkładki z wygodnym uchwytem wykonane z tworzywa przeznaczonego do kontaktu z żywnością. Idealnie sprawdzą się do serwowania i prezentacji zarówno słodkich jak i wytrawnych wyrobów. Idealne pod monoporcje i przekąski. Przeznaczone do stosowania w cateringu i lokalach gastronomicznych.
Tarte Ring Amore, to zestaw 8 perforowanych rantów o wymiarach dł. 80 mm x szer. 70 mm x wys. 20 mm przeznaczonych do wypieku kruchych spodów w kształcie serca. Perforacja zapewnia doskonały stopień wypieczenia, zarumienienia oraz wyjątkową kruchość wypieków.
Zestaw do nowoczesnych tart - perforowane ranty do wypieku ciasta kruchego + forma do dekoracji. Forma doskonale sprawdzi się również do monoporcji oraz mrożonych deserów.
Kwadratowe podkładki z wygodnym uchwytem wykonane z tworzywa przeznaczonego do kontaktu z żywnością. Idealnie sprawdzą się do serwowania i prezentacji zarówno słodkich jak i wytrawnych wyrobów. Idealne pod monoporcje i przekąski. Przeznaczone do stosowania w cateringu i lokalach gastronomicznych.
Crema Doppia Nocciola Callebaut, podwójnie orzechowe nadzienie o intensywnym smaku klasycznej ciemnej czekolady i prażonych orzechów laskowych. Gotowy krem do szprycowania wyrobów cukierniczych po wypieku. Idealny do nadziewania pączków, makaroników, eklerów, rogalików, wypełniania korpusów tart, tartaletek i babeczek, do przekładania tortu i dekoracji...