Posypka czekoladowa do dekoracji i obtaczania trufli!
Uniwersalna w zastosowaniu posypka cukrowa o intensywnie kakaowym smaku. Posypka dekoracyjna w kształcie drobnych pałeczek. Idealna do obtaczania trufli i lizaków z ciasta. Sprawdzi się do dekoracji tortu czekoladowego. Będzie doskonałym uzupełnieniem gorącej czekolady i słodkich kaw z bitą śmietaną. Kakaowa posypka może służyć również do dekoracji gofrów i deserów lodowych. Pałeczki cukrowe wykorzystasz tak jak tylko zechcesz!
Zastosowanie czekoladowej posypki:
- do dekoracji muffinek i babeczek,
- do dekoracji tortu czekoladowego,
- do dekoracji ciasteczek i pierniczków z lukrem,
- do obtaczania trufli czekoladowych i lizaków z ciasta,
- do dekoracji napojów kawowych,
- do dekoracji gorącej czekolady,
- posypka do gofrów z bitą śmietaną,
- posypka do lodów włoskich i świderków,
- do dekoracji lodów gałkowych i deserów lodowych.
Szczegóły i charakterystyka czekoladowej posypki dekoracyjnej:
Jak przechowywać posypki do obtaczania trufli i cake pops?
Warunki przechowywania: posypki cukrowe należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci i obcych zapachów. Po każdym użyciu szczelnie zamknąć opakowanie. Do nakładania posypek używać wyłącznie czystych i suchych przyborów.
Wyjątkowo uniwersalny produkt o wszechstronnym zastosowaniu - czekolada w płynie - która doskonale sprawdzi się nie tylko jako baza do gorących i mrożonych napojów. Czekolada do picia o kremowej i gęstej konsystencji oraz intensywnie czekoladowym smaku z wyczuwalną słodyczą.
Płynna czekolada - ulubiona na gorąco do picia. Gotowa do podgrzania o kremowej konsystencji i intensywnym czekoladowym smaku z wyczuwalną słodyczą i nutą mleczną.
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Idealnie kremowy i aksamitny smak czekolady w Twojej ulubionej filiżance lub kubku. Mieszanka do przygotowywania słodkiego i kremowego napoju o prawdziwym, głębokim smaku czekolady.
Dekoracyjna, błyszcząca posypka w kształcie pałeczek wykonana z mlecznej belgijskiej czekolady. Idealnie sprawdzi się do różnego rodzaju słodkich kreacji.
Niezawodny i gotowy do użycia produkt - lekko słodka bita śmietana stworzona z myślą o profesjonalistach. Wygodna butelka z precyzyjnym dozownikiem zapewnia zawsze doskonały efekt dekoracyjny.
Crema 811 Callebaut, idealnie kremowe nadzienie o intensywnym smaku klasycznej ciemnej czekolady. Gotowy krem do szprycowania wyrobów cukierniczych po wypieku. Idealny do nadziewania pączków, makaroników, eklerów, rogalików, wypełniania korpusów tart, tartaletek i babeczek, do przekładania tortu i dekoracji muffinek.
Wypełnij swoje wypieki najlepszym...
Papierowe patyczki do lizaków - wzór w białe i żółte paski. Idealne do klasycznych lizaków, lizaków z izomaltu, czekolady i lizaków z ciasta (cake pop).
Uniwersalna w zastosowaniu czekoladowa posypka dekoracyjna. Błyszczące i chrupiące płatki o nieregularnym kształcie i intensywnym smaku mlecznej czekolady.
Posypka dekoracyjna w postaci chrupiących kuleczek ryżowych oblanych czekoladą. Idealna do urozmaicania i ozdabiania - wypieków, deserów, lodów, czekolady oraz ...