Indeks: CALLEBAUT14
Marka: CALLEBAUT
800g Crispearls™ White Chrupiące perełki w białej czekoladzie CHW-CC-CRISPE0-02B Mona Lisa Callebaut
11,31 zł / 100 g
Seria gotowych przecierów (pulp) owocowych od marki Ravifruit w 20 różnych smakach;
przeciery są pasteryzowane w celu zapewnienia wysokiej jakości trwałych przecierów owocowych;
gotowe produkty zawierają 90% owoców i 10% dodatek cukru;
są to naturalne przetwory z owoców o pełnym, autentycznym smaku.
Smak: mojito (limonka, mięta)
Składniki: woda, sok z limonki (28,5%), cukier (20%), szatkowana mięta (0,62%), olejek eteryczny miętowy.
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu;
po otwarciu przechowywać w lodówce w temperaturze 0-4°C;
zużyć w przeciągu kilku dni.
Opakowanie: 1 kg (Tetra Pack*)
Zastosowanie: sorbety, lody, musy owocowe, desery, polewy, galaretki owocowe, desery lodowe i cukiernicze, coulis, glazury, granitas, koktajle, drinki, napoje.
Producent: Ravifruit*
Kod produktu: 20374994
*Tetra Pack - aseptyczny materiał opakowaniowy składający się z trzech materiałów:
- papieru, zapewniającego sztywność opakowania i dającego możliwość nadruku etykiety,
- folii aluminiowej, chroniącej produkt spożywczy przed działaniem czynników zewnętrznych,
- folii wykonanej z polimeru (dopuszczonego do bezpośredniego kontaktu z żywnością), chroniącej papier przed wilgocią.
* Ravifruit to marka działająca od 1981 roku; produkuje naturalne przetwory owocowe najwyższej jakości, szanując podstawowe wartości:
- szacunek do natury,
- zachowanie autentycznego smaku,
- bezkompromisowa jakość i serwis.
Wszystkie dostępne smaki z serii, to: marakuja, mango, ananas, banan, pabana, pinacolada, liczi, cytryna, mandarynka, borówka amerykańska,
wiśnia, morela, biała brzoskwinia, zielone jabłko, gruszka, owoce leśne, malina, truskawka, czarna porzeczka, mojito.
Indeks: CALLEBAUT14
Marka: CALLEBAUT
Indeks: KERRY58
Marka: RAVIFRUIT PULPY KERRY
Indeks: FOODCOLOURS09
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: CALLEBAUT05
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza mleczna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i karmelu. Idealna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.