• Szkolenie Monin 8 maja

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

DOROSIOWE RANTY - STALOWY OKRĄGŁY RANT Z MOŻLIWOŚCIĄ REGULACJI ŚRENDICY
  • DOROSIOWE RANTY - STALOWY OKRĄGŁY RANT Z MOŻLIWOŚCIĄ REGULACJI ŚRENDICY
  • ZAWSZE IDEALNY BISZKOPT

∅ 120-180 x h 220 mm RANT REGULOWANY OKRĄGŁY - DOROSIOWE RANTY rant ze stali nierdzewnej + 4 spinki

DOROSIOWE12

Okrągły rant ze stali nierdzewnej z możliwością regulacji średnicy. Doskonała alternatywa dla klasycznych form i tortownic. Sprawdzi się w profesjonalnej pracowni, jak i zaciszu domowej kuchni.

75,80 zł
Brutto
Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Opis

Regulowany rant z podziałką - to doskonała alternatywa dla tradycyjnych blach i tortownic. Wykonany z trwałej i odpornej na odkształcenia stali nierdzewnej. Łatwy do utrzymania w czystości, nie rdzewieje i nadaje się do mycia w zmywarce. Rant sprzedawany jest w zestawie ze stalowymi spinkami - 4 sztuki.

  • Klasyczny rant cukierniczy z możliwością regulacji średnicy wykonany ze stali nierdzewnej.

  • Regulacja pozwala uzyskać wypieki o średnicy od 120 mm do 180 mm i wysokości 220 mm.

  • Wysokość rantu pozwala uzyskać większą ilość blatów z jednego biszkoptu.

  • Na zewnętrznej stronie rantu znajduje się specjalna podziałka która pozwala na ustawienie określonej średnicy rantu.

  • Stalowe spinki zapewniają szczelne zamknięcie obręczy.

  • Przeznaczony jest do wypieku biszkoptów i innych rodzajów ciasta o gęstszej konsystencji.

  • Idealnie sprawdzi się również podczas składania tortów oraz formowania zimnych deserów i potraw.

  • Uniwersalny i łatwy w użyciu rant wykonany ze stali odpornej na rdzę.

  • Przed pieczeniem rant można zabezpieczyć tłuszczem (najlepiej prawdziwym masłem) aby zapobiec przywieraniu wypieków.

  • Do pieczenia, rant należy ustawić na płaskiej blaszce wyłożonej papierem do pieczenia (pergaminem).

  • Przeznaczony jest do stosowania w piekarnikach elektrycznych, gazowych oraz konwekcyjnych.

  • Wykazuje odporność na działanie wysokich temperatur, chłodzenie oraz mrożenie.

  • Rantu nie można używać w kuchence mikrofalowej, jednak można bezpiecznie myć go w zmywarce.

  • Idealnie sprawdzi się zarówno w domowej jak i profesjonalnej kuchni.

PODSTAWOWE INFORMACJE NA TEMAT RANTU REGULOWANEGO

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

  • rant może być regulowany tylko w zakresie dla niego przeznaczonym

  • rant należy przechowywać zapięty w spinki do rantu

  • rant należy obsługiwać obydwoma rękoma tak, aby uniknąć rozciągnięcia

  • wskazane jest mycie rantu w zmywarce

  • podczas mycia ręcznego nie należy rozciągać rantu

  • nie należy prostować rantu

  • produkt dopuszczony do kontaktu z żywnością - zgodnie z atestem w załączniku do pobrania

FILM INSTRUKTAŻOWY

panel%20oddzielaj%C4%85cy%20w%20opisie.png

SPRAWDZONE PRZEPISY NA BISZKOPT - AKADEMIA TORTU

Szczegóły produktu
DOROSIOWE12
6 Przedmioty

Opis

NAZWA HANDLOWA
DR RANT REGULOWANY O ŚREDNICY 12-18 CM WYSOKOŚĆ 22CM
WYMIARY
∅ 120-180 mm x h 220 mm
WYSOKOŚĆ
220 mm
ŚREDNICA
od 120 mm do 180 mm
RODZAJ
OKRĄGŁY RANT Z REGULACJĄ ŚREDNICY
ZESTAW
REGULOWANY RANT + 4 SPINKI DO RANTU
KSZTAŁT
OKRĄGŁY
KOLOR
SREBRNY
MATERIAŁ
STAL NIERDZEWNA
PRZEZNACZENIE
NA UŻYTEK DOMOWY
PRZEZNACZENIE
DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO
ZASTOSOWANIE
WYPIEK BISZKOPTÓW | SKŁADANIE TORTÓW
SERIA PRODUKTOWA
RANTY DO PRACOWNI
MOŻLIWOŚĆ MYCIA W ZMYWARCE
TAK
CERTYFIKATY
PRODUKT DOPUSZCZONY DO KONTAKTU Z ŻYWNOŚCIĄ
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
20 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: TESCOMA48(1)

Marka: TESCOMA

REGULOWANA FORMA TORTOWA PROSTOKĄTNA 623382 TESCOMA regulowany rant do pieczenia i formowania deserów z przekładką

Regulowany rant do wypieku gęstych ciast (np. biszkoptów) oraz formowania ciast i deserów w kształcie prostokąta. Wykonany z odpornej stali nierdzewnej. Do rantu dołączona jest przekładka umożliwiająca wypiek dwóch rodzajów ciasta jednocześnie. Wymiary od 28 x 20 cm do 50 x 34 cm.

Cena 94,00 zł
Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE