- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NOWOŚCI
- PROMOCJE
- CZEKOLADA
- KAWIARNIA I BAR
- DLA LODZIARNI
- PASTY DO LODÓW
- BAZY DO LODÓW
- BAZY DO PRODUKCJI LODÓW WŁOSKICH
- BAZY DO PRODUKCJI ŚWIDERKÓW
- MIESZANKI DO LODÓW
- DODATKI FUNKCJONALNE DO LODÓW
- PRODUKTY DO LODÓW BEZ DODATKU CUKRU
- PRODUKTY DO LODÓW WEGAŃSKICH
- TOPPINGI
- POLEWY ZASTYGAJĄCE
- POSYPKI DO LODÓW
- SZPATUŁY I GAŁKOWNICE
- KUWETY I BAŃKI DO LODÓW
- SMAKÓWKI DO LODÓW
- FORMY DO LODÓW
- DO CUKIERNICTWA
- DO PIECZENIA
- DODATKI SPOŻYWCZE
- DEKORACJE CUKIERNICZE
- OPAKOWANIA JEDNORAZOWE
- SPRZĘT I AKCESORIA
- PRODUKTY OKAZJONALNE
- SZKOLENIA CUKIERNICZE
750g SORBITOL GRANULADO sorbitol granulowany 00100656 Sosa:
Baza do tworzenia jadalnych bąbelków.
Opis: 100% granulowany sorbitol otrzymywany z glukozy. Dietetyczny środek słodzący.
Przeciwdziała krystalizacji w produktach, utrzymuje wilgotność produktów, stabilizuje emulsje,
spowalnia jełczenie tłuszczów. Nie brązowieje podczas obróbki termicznej.
Składniki: środek intensywnie słodzący: sorbitol (E420).
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Opakowanie: 750 g
Kod produktu: 00100656
Indeks: RÓŻNE224
Marka: SEMPRE
1 kg ŻELATYNA WIEPRZOWA SPOŻYWCZA 180 BLOOM 20 MESH w postaci drobnych granulek (produkt konfekcjonowany)
Żelatyna spożywcza pozyskiwana z kolagenu pochodzenia wieprzowego w formie drobnych granulek.
Indeks: SILIKOMART444
Marka: SILIKOMART
50 szt. Folia Gitarowa PVC do czekolady 600/400 mm 73.479.86.0001 Silikomart
Indeks: CCACAOBARRY01
Marka: CACAO BARRY
5kg Czekolada 55% CIEMNA Excellence CHD-R55EXEL-E4-U72 Cacao Barry
Indeks: SOSA353
Marka: Sosa Ingredients
0.5 kg GLUCOSA EN POLS 33DE 39464 SOSA INGREDIENTS odwodniony syrop glukozowy w proszku
Odwodniony syrop glukozowy w proszku - dodatek do lodów i wyrobów cukierniczych o wielu właściwościach.
Indeks: SOSA450
Marka: Sosa Ingredients
700g TREHALOSA disacharyd z tapioki zamiennik sacharozy 00100112 Sosa
Zamiennik dla sacharozy otrzymywany ze skrobii tapioki.
Indeks: LOUISFRANCOIS33
Marka: LOUIS FRANCOIS
15 kg SUCRE INVERTI GALLIA LOUIS FRANCOIS cukier inwertowany - trymolina
Trymolina - cukier inwertowany w postaci drobnych kryształków o bardzo dobrej rozpuszczalności.
Indeks: BABBI07
Marka: BABBI
3kg SCIROPPINO 16001 płynna mieszanka glukozy i fruktozy (syrop inwertowany) BABBI
Indeks: SOSA256
Marka: Sosa Ingredients
1,4 kg SUCRE INVERTIT LIQUIDO cukier inwertowany w płynie 00100214 Sosa
Indeks: LOUISFRANCOIS25
Marka: LOUIS FRANCOIS
1 kg GLUCOSE DESHYDRATE DE40 LOUIS FRANCOIS syrop glukozowy w proszku
Odwodniony syrop glukozowy w proszku - dodatek do lodów i wyrobów cukierniczych o wielu właściwościach.
Indeks: LOUISFRANCOIS12
Marka: LOUIS FRANCOIS
1 kg SUCRE INVERTI GALLIA LOUIS FRANCOIS cukier inwertowany - trymolina
Trymolina - cukier inwertowany w postaci drobnych kryształków o bardzo dobrej rozpuszczalności.
Indeks: COMPRITAL154(1)
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
1.3 kg ZUCCHERO D'UVA PC606 COMPRITAL naturalny cukier winogronowy w postaci płynnego koncentratu
Naturalny cukier winogronowy w postaci płynnego koncentratu do produkcji lekkich i kremowych lodów naturalnych. Przyjemny słodki smak z owocowymi nutami.
Indeks: RÓŻNE97/2
8 kg CUKIER PUDER NIETOPLIWY DO DEKORACJI
Do dekoracji pączków na tłusty czwartek i ciast pieczonych na tłuszczu. Nie topi się!
Indeks: COMPRITAL162
Marka: COMPRITAL
1 kg MALTODESTRINE P119B COMPRITAL cukier prosty - maltodekstryna - dodatek funkcjonalny do lodów i cukiernictwa
Cukier prosty otrzymywany w procesie częściowej hydrolizy skrobi - maltodekstryna. Funkcjonalny dodatek spożywczy o zróżnicowanym zastosowaniu (do lodów i cukiernictwa).