
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
750g SORBITOL GRANULADO sorbitol granulowany 00100656 Sosa:
Baza do tworzenia jadalnych bąbelków.
Opis: 100% granulowany sorbitol otrzymywany z glukozy. Dietetyczny środek słodzący.
Przeciwdziała krystalizacji w produktach, utrzymuje wilgotność produktów, stabilizuje emulsje,
spowalnia jełczenie tłuszczów. Nie brązowieje podczas obróbki termicznej.
Składniki: środek intensywnie słodzący: sorbitol (E420).
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Opakowanie: 750 g
Kod produktu: 00100656
Indeks: FOODCOLOURS09
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: CALLEBAUT31
Marka: CALLEBAUT
Finest Belgian Ruby Chocolate to pierwsza rubinowa czekolada o intensywnym gładkim smaku z wyczuwalnymi nutami owoców jagodowych i lekką nutą kwasowości. Stworzona z myślą o profesjonalistach i dostępna dla każdego.
Indeks: MODECOR1095
Marka: MODECOR
Indeks: BABBI07
Marka: BABBI
Indeks: SOSA361
Marka: Sosa Ingredients
Czysty izomalt w postaci proszku o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Idealnie sprawdzi się do tworzenia różnego rodzaju dekoracji.
Indeks: LOUISFRANCOIS33
Marka: LOUIS FRANCOIS
Trymolina - cukier inwertowany w postaci drobnych kryształków o bardzo dobrej rozpuszczalności.
Indeks: FOODCOLOURS264
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: LOUISFRANCOIS25
Marka: LOUIS FRANCOIS
Odwodniony syrop glukozowy w proszku - dodatek do lodów i wyrobów cukierniczych o wielu właściwościach.
Indeks: SOSA256
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: COMPRITAL162
Marka: COMPRITAL
Cukier prosty otrzymywany w procesie częściowej hydrolizy skrobi - maltodekstryna. Funkcjonalny dodatek spożywczy o zróżnicowanym zastosowaniu (do lodów i cukiernictwa).