
Indeks: BABBI07
Marka: BABBI
3kg SCIROPPINO 16001 płynna mieszanka glukozy i fruktozy (syrop inwertowany) BABBI
33,00 zł / 1 kg
Trymolina - cukier inwertowany w postaci drobnych kryształków o bardzo dobrej rozpuszczalności.
Trymolina - cukier inwertowany:
uniwersalne zastosowanie w produkcji cukierniczej
dobra rozpuszczalność
powolny proces krystalizacji
wysoka słodycz
zdolność zatrzymywania wilgoci w produktach
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu; w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego i wilgoci.
Dozowanie: 2-5 %
Skład:
- sucha masa: 81-83 %
- cukier inwertowany: min. 95 %
- sacharoza: max. 5 %
Indeks: BABBI07
Marka: BABBI
Indeks: SOSA256
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: CALLEBAUT21
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa czekolada o intensywnym - karmelowym smaku i bursztynowej barwie o złotym odcieniu. Uniwersalna płynność czyni są wszechstronną w zastosowaniu. Doskonała do nadawania smaku oraz barwy rożnego rodzaju słodkim kreacjom.
Indeks: SOSA06
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: CACAOBARRY10
Marka: CACAO BARRY
Aromatyczna mleczna czekolada o statusie kuwertury oraz wysokiej płynności. Wytwarzana z ziaren kakao pochodzących z Ghany - ma wspaniałe aromaty czerwonych owoców i kasztanów otoczone mocnymi nutami kakao i herbatników.
Indeks: BARIMA12
Marka: BARBARA LUIJCKX
Trymolina - cukier inwertowany w postaci drobnych kryształków o bardzo dobrej rozpuszczalności.