
Indeks: BABBI07
Marka: BABBI
3kg SCIROPPINO 16001 płynna mieszanka glukozy i fruktozy (syrop inwertowany) BABBI
33,00 zł / 1 kg
Trymolina - cukier inwertowany w postaci drobnych kryształków o bardzo dobrej rozpuszczalności.
Trymolina - cukier inwertowany:
uniwersalne zastosowanie w produkcji cukierniczej
dobra rozpuszczalność
powolny proces krystalizacji
wysoka słodycz
zdolność zatrzymywania wilgoci w produktach
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu; w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego i wilgoci.
Dozowanie: 2-5 %
Skład:
- sucha masa: 81-83 %
- cukier inwertowany: min. 95 %
- sacharoza: max. 5 %
Indeks: BABBI07
Marka: BABBI
Indeks: SOSA256
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: AGUGIARO14
Marka: AGUGIARO & FIGNA
Złoty słód pszenny, naturalny dodatek techniczny poprawiający parametry i jakoś sensoryczną pieczywa. Już niewielki dodatek pozwala przyspieszyć proces fermentacji, a tym samym rozrostu ciasta. Zapewnia uzyskanie aromatycznych wypieków o miękkim i elastycznym miąższu oraz chrupiącej, rumianej skórce. Stosowany do wypieku pieczywa pszennego, mieszanego,...
Indeks: MAZZONI01
Marka: MAZZONI GROUP
Gama naturalnych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Czyste puree owocowe bez dodatku cukru i substancji konserwujących. Produkt w wygodnym opakowaniu.
Indeks: RÓŻNE296
Marka: SEMPRE
Mąka migdałowa, kraj pochodzenia USA - drobno mielone migdały - doskonałe do wypieku francuskich makaroników. Sprawdzi się również jako zamiennik mąki pszennej podczas przygotowywania różnego rodzaju wypieków.
Indeks: COMPRITAL162
Marka: COMPRITAL
Cukier prosty otrzymywany w procesie częściowej hydrolizy skrobi - maltodekstryna. Funkcjonalny dodatek spożywczy o zróżnicowanym zastosowaniu (do lodów i cukiernictwa).
Trymolina - cukier inwertowany w postaci drobnych kryształków o bardzo dobrej rozpuszczalności.