cukier inwertowany
  • cukier inwertowany
  • cukier inwertowany

1 kg SUCRE INVERTI GALLIA LOUIS FRANCOIS cukier inwertowany - trymolina

LOUISFRANCOIS12

Trymolina - cukier inwertowany w postaci drobnych kryształków o bardzo dobrej rozpuszczalności.

82,00 zł
Brutto

82,00 zł / 1 kg

Stawka VAT: 8.00%

W magazynie: 27

Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

favorite_border favorite
Opis

Trymolina - cukier inwertowany:

  • uniwersalne zastosowanie w produkcji cukierniczej

  • dobra rozpuszczalność

  • powolny proces krystalizacji

  • wysoka słodycz

  • zdolność zatrzymywania wilgoci w produktach

panel oddzielający w opisie.png

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu; w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego i wilgoci.

panel oddzielający w opisie.png

Dozowanie: 2-5 %

panel oddzielający w opisie.png

Skład:

- sucha masa: 81-83 %

- cukier inwertowany: min. 95 %

- sacharoza: max. 5 %

Szczegóły produktu
LOUISFRANCOIS12
27 Przedmioty

Opis

NAZWA HANDLOWA
SUCRE INVERTI GALLIA
MASA NETTO
1 kg
OPAKOWANIE
POJEMNIK Z TWORZYWA Z NAKRĘTKĄ
RODZAJ
CUKIER INWERTOWANY
FORMA
DROBNE KRYSZTAŁKI
KONSYSTENCJA
SYPKA
ROZPUSZCZALNOŚĆ
BARDZO DOBRA
PRZEZNACZENIE
DODATEK SPOŻYWCZY
ZASTOSOWANIE
PRODUKCJA
DOZOWANIE
2-5 %
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: KERRY49

Marka: RAVIFRUIT

op. 1 kg Gruszka - RAVIFRUIT - pasteryzowany przecier owocowy - 90% zawartość owoców

favorite_border favorite

Wysokiej jakości przecier gruszkowy o 90% zawartości owoców. Gama pasteryzowanych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Wysoka zawartość owoców i minimalny dodatek cukru. Produkt w wygodnym opakowaniu.

Cena 37,00 zł

37,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: CACAOBARRY16

Marka: CACAO BARRY

1kg KAKAO ALKALIZOWANE EXTRA BRUTE 22-24% DCP-22SP-E0-760 Cacao Barry

favorite_border favorite

Kakao o standardowej zawartości tłuszczu o uniwersalnym zastosowaniu do wyrobów cukierniczych.

Cena 139,00 zł

139,00 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: COMPRITAL02

Marka: COMPRITAL

2.5 kg PERFECTA B022 COMPRITAL baza stabilizująca o niskim dozowaniu - do lodów i sorbetów owocowych

favorite_border favorite

Doskonale zbilansowana mieszanka stabilizująca do lodów owocowych i sorbetów. Baza o niskim dozowaniu gwarantująca najwyższą stabilność i trwałą strukturę lodów we wszystkich środowiskach (również tych najbardziej kwaśnych - cytryna, marakuja). 

Cena 196,00 zł

78,40 zł / 1 kg

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE