
Indeks: BABBI07
Marka: BABBI
3kg SCIROPPINO 16001 płynna mieszanka glukozy i fruktozy (syrop inwertowany) BABBI
33,00 zł / 1 kg
Trymolina - cukier inwertowany w postaci drobnych kryształków o bardzo dobrej rozpuszczalności.
Trymolina - cukier inwertowany:
uniwersalne zastosowanie w produkcji cukierniczej
dobra rozpuszczalność
powolny proces krystalizacji
wysoka słodycz
zdolność zatrzymywania wilgoci w produktach
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu; w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego i wilgoci.
Dozowanie: 2-5 %
Skład:
- sucha masa: 81-83 %
- cukier inwertowany: min. 95 %
- sacharoza: max. 5 %
Indeks: BABBI07
Marka: BABBI
Indeks: SOSA256
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: KERRY49
Marka: RAVIFRUIT
Wysokiej jakości przecier gruszkowy o 90% zawartości owoców. Gama pasteryzowanych przecierów owocowych do produkcji lodów, sorbetów, deserów i napojów. Wysoka zawartość owoców i minimalny dodatek cukru. Produkt w wygodnym opakowaniu.
Indeks: FOODCOLOURS293
Indeks: CACAOBARRY16
Marka: CACAO BARRY
Kakao o standardowej zawartości tłuszczu o uniwersalnym zastosowaniu do wyrobów cukierniczych.
Indeks: COMPRITAL02
Marka: COMPRITAL
Doskonale zbilansowana mieszanka stabilizująca do lodów owocowych i sorbetów. Baza o niskim dozowaniu gwarantująca najwyższą stabilność i trwałą strukturę lodów we wszystkich środowiskach (również tych najbardziej kwaśnych - cytryna, marakuja).
Trymolina - cukier inwertowany w postaci drobnych kryształków o bardzo dobrej rozpuszczalności.