10.12.2025 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Gotowe dekoracje czekoladowe. Świąteczne kulki z białej czekolady z dekoracyjnym nadrukiem jadalnym. Sezonowa oferta świątecznych dekoracji od Barbara Decor.
op. 2.5 kg SOFT ŚMIETANKA 120001 SEMPRE kompletna mieszanka bazowa do lodów włoskich - śmietanka
25.12.2025 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Dopracowana mieszanka bazowa w proszku do produkcji lodów włoskich o smaku śmietankowym. Pozwala uzyskać kremowe i aksamitne lody o intensywnym smaku, które doskonale nakręca się na wafle.
op. 3 kg Pasta Gelso Nero 12673 Babbi - skoncentrowana pasta cukiernicza z owoców morwy czarnej
17.12.2025 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych o zaskakującym aromacie charakterystycznym dla owoców Morwy Czarnej. Produkt z 30% zawartością przecieru owocowego. Jest to półprodukt przeznaczony produkcji lodów rzemieślniczych metodą tradycyjną oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych.
11.12.2025 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Gotowy do użycia krem bez dodatku cukru o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
19.12.2025 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Seria chrupiących posypek o stabilnej konsystencji wytwarzanych z bezglutenowych kruchych ciasteczek. Przeznaczone do urozmaicania lodów i dekorowania wyrobów cukierniczych.
op. 2.5 kg JEŻOWIEC dekoracja z ciemnej czekolady 331561 Barbara Decor
10.12.2025 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA
12.12.2025 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Kremowe kulki czekoladowe w nieregularne różowe plamki! Wykonane z wysokiej jakości białej czekolady. Idealny sposób na szybką i efektowną dekorację Twoich słodkich wyrobów. Doskonale sprawdzą się na każdą okazję zarówno w profesjonalnej jak i domowej pracowni cukierniczej.
30.12.2025 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Transparentny lakier spożywczy w postaci wygodnego sprayu. Pozwala na uzyskanie lustrzanego połysku na powierzchni wyrobów cukierniczych z czekolady, masy cukrowej i marcepanu.
Cukier perlisty do dekoracji wypieków! Granulki cukrowe do zapiekania i dekoracji! Posypka cukrowa do Panettone! Cukier do dekoracji wielkanocnej babki! Granulki cukrowe do makowca! Chrupiący cukier do croissantów i rogalików! Termostabilny cukier do zapiekania w postaci wydłużonych granulek o białej barwie. Idealny do dekoracji powierzchni wypieków. Biała posypka cukrowa do zapiekania.
0.2 kg MARCEPAN 009 LUBECA marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
Gładki krem z lekko prażonych orzechów włoskich. Pasta orzechowa bez dodatków. Krem orzechowy do wypieków i deserów. Masło orzechowe do pożywnej owsianki i koktajlu energetycznego. Produkt do użytku profesjonalnego, do produkcji lodów orzechowych. Produkt na użytek domowy, do bezpośredniego użycia.
op. 3.0 kg Kandyzowana skórka pomarańczy - kostka o dł. 9 mm - Pianetta di Barbieri
Wysokiej jakości kandyzowane owoce cytrusowe pozyskiwane wyłącznie z owoców pochodzenia włoskiego. Kandyzowana skórka pomarańczy Nevel z wybrzeża Tyrreńskiego o doskonałym smaku i naturalnym aromacie. Produkt, który spełni wymagania nawet najbardziej wymagających profesjonalistów.
3 kg PASTA CANNELLA GIUBILEO PC627PB COMPRITAL pasta cynamonowa z cukrem trzcinowym i gronowym
Pasta cynamonowa z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
1.0 kg MARCEPAN 014 LUBECA marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów śródziemnomorskich.
5 ml MANDARYNKA AROMAT BIO BALDINI BY TAOASIS naturalny aromat z czystego olejku eterycznego
Seria naturalnych aromatów spożywczych wytwarzanych z czystych olejków eterycznych (w procesie destylacji parą wodną). Przeznaczone do aromatyzowania i przyprawiania żywności oraz napojów. Certyfikowany produkt ekologiczny - BIO.
Gofrownica do gofrów bąbelkowych - Bubble Waffle - Soda Pluss - cookPRO nr. kat. 510030001
Gofrownica do BUBBLE WAFFLE pozwala w szybki i prosty sposób przygotować modne i atrakcyjne wizualnie gofry o wyjątkowych walorach smakowych.
Edycja limitowana - KREACJE - Iwaniuk Rosiński Wiśniewski - Książka cukiernicza
Edycja limitowana w eleganckim opakowaniu z sygnowaną szpatułą cukierniczą oraz pendrive z nagraniami.
12.03.2026 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Naturalny ekstrakt z lasek wanilii z Madagaskaru. Płynny aromat z dodatkiem nasion wanilii. Intensywny naturalny aromat wanilii! Idealny do lodów, kremów i koktajli.
op. 5.5 kg Pasta Noce - 12092681B Pernigotti - smakowa pasta orzechowa z kawałkami orzechów włoskich
23.01.2026 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Podwójnie orzechowa pasta smakowa do produkcji lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych o smaku orzechowym. Produkt przygotowany na bazie pasty z orzechów laskowych z dodatkiem drobno pokruszonych orzechów włoskich i naturalnym aromatem.
14.03.2026 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Pasta Variegato Nougatine to intensywnie czekoladowy krem z kawałkami chrupiących orzechów laskowych w karmelu. Pasta do przekładania i dekorowania lodów w kuwetach. Czekoladowy krem cukierniczy z kawałkami chrupiących orzechów. Smak kremu inspirowany popularnymi czekoladowo-orzechowymi czekoladkami w kształcie jajeczek prosto z Piemontu.
28.11.2025 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Wyjątkowy produkt - pasta orzechowa do lodów w postaci pesto. Doskonały smak prażonych orzechów uwydatniony dodatkiem soli morskiej. Gęsta i kremowa konsystencja z drobnymi kawałkami chrupiących orzechów. Nowoczesne wydanie lodów w orzechowych smakach.
op. 2.4 kg Mandorla Elite Pernigotti - pasta migdałowa z aromatem - nr. kat. 12092371A
01.12.2025 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Pasta migdałowa wytwarzana w 99.9% z migdałów. Dodatek aromatu podkreśla naturalny smak. Produkt bez dodatku cukru.
30.11.2025 TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA Specjalna mieszanka do wypieków cukierniczych na bazie suszonego zakwasu. Przeznaczona do wszystkich metod stosowanych w produkcji ciast na zakwasie. Dodatek zakwasu cukierniczego pozwala na zmniejszenie ilości stosowanych drożdży oraz poprawia właściwości mechaniczne ciasta.
Sklep i hurtownia cukiernicza.
Od ponad 10 lat budujemy i tworzymy sklep dla miłośników cukiernictwa. Jesteśmy częścią Sempre Group firmy z branży zaopatrzenia cukiernictwa i lodziarstwa. Integralną częścią firmy jest Warsaw Academi of Pastry Arts – w której prowadzone są szkolenia cukiernicze przez najlepszych trenerów w kraju. W swojej ofercie posiadamy zarówno produkty skierowane dla profesjonalistów, cukierni lodziarni do produkcji cukierniczej i lodziarstwa, jak również asortyment dla klientów detalicznych, pasjonatów i amatorów wypieków cukierniczych. Wraz z produktami staramy się wspierać i przekazywać wiedzę. Jesteśmy więcej niż sklepem internetowym - budujemy relacje z klientami na lata.