250g SUGAR PASTE POP CANDY PINK 25318 MODECOR jasno różowa masa cukrowa bezglutenowa
Seria uniwersalnych w zastosowaniu mas cukrowych w pięknych kolorach, które pozwolą na tworzenie wyjątkowych dekoracji Twoich tortów oraz innych wypieków.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Szukaj
Opis produktu
20g POMELO FRUITY LINE naturalny barwnik w proszku WS-PN-001 Food Colours:
Fruity Line - naturalne barwniki w proszku rozpuszczalne w wodzie.
Opis: nowa linia barwników w proszku stworzonych głownie z naturalnych składników; barwniki są rozpuszczalne w wodzie;
dedykowane do pracy z masą cukrową, lukrem królewskim, kremem śmietanowym, biszkoptem, mogą być również użyte w napojach,
galaretkach, dżemach i wielu innych produktach na bazie wody; czyste, żywe i mocne kolory; linia oparta na naturalnych barwnikach do żywności,
z których większość przeznaczona jest dla wegan; mogą być spożywane i wykorzystywane przez dzieci.
Kolor: żółty jasny
Opakowanie: 20 g
Dozowanie - warunki użycia:
- 05.2 pozostałe wyroby cukiernicze (z wyjątkiem kandyzowanych owoców i warzyw) - 11,5 g/kg
- 05.4 dekoracje, powłoki (z wyjątkiem nadzień) - 19,0 g/kg
Składniki: barwniki: kurkumina (E100), substancja zagęszczająca: skrobia modyfikowana (E1450), maltodekstryna (ziemniaczana),
substancja przeciwzbrylająca: dwutlenek krzemu (E551), emulgator: polisorbat 80 (E433), substancja przeciwutleniająca: ekstrakt z rozmarynu (E392).
Zastosowanie:
- barwienie masy cukrowej i lukru królewskiego,
- barwienie kremu śmietanowego,
- barwienie biszkoptów,
- barwienie napojów, galaretek, dżemów,
- barwienie produktów na bazie wody (fazy wodnej).
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu;
chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego.
Kod produktu: WS-PN-001
Producent: Food Colours
Szczegóły produktu
250g SUGAR PASTE POP CANDY PINK 25318 MODECOR jasno różowa masa cukrowa bezglutenowa
Seria uniwersalnych w zastosowaniu mas cukrowych w pięknych kolorach, które pozwolą na tworzenie wyjątkowych dekoracji Twoich tortów oraz innych wypieków.
2.5 kg BIAŁA CZEKOLADA 28% RECIPE N°W2 CALLEBAUT W2NV-E4-U71
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka, wanilii i karmelu. Uniwersalna w zastosowaniu doskonale sprawdzi się do formowania, oblewania, nadziewania oraz nadawania smaku oraz wielu innych zastosowań.
250g SUGAR PASTE POP CYAN 25323 MODECOR niebieska masa cukrowa bezglutenowa
Seria uniwersalnych w zastosowaniu mas cukrowych w pięknych kolorach, które pozwolą na tworzenie wyjątkowych dekoracji Twoich tortów oraz innych wypieków.
Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej