
Indeks: MONIN12
Marka: MONIN
0,7l AMARETTO LE SIROP DE MONIN syrop o smaku gorzkich migdałów
Klasyczny smak inspirowany likierem z gorzkich migdałów
63,14 zł / 1l
Mieszanka bazowa w proszku do sporządzania deserów i musów o smaku Tiramisu. Stosowanie mieszanek to gwarancja zachowania stałej jakości wyrobów. Receptura oraz sposób przygotowania umieszczone są na opakowaniu produktu.
Seria doskonale zbilansowanych mieszanek bazowych w postaci proszku do sporządzania deserów i musów. Mieszanki pozwalają na szybką produkcję klasycznych deserów. Przeznaczone są do łączenia ze składnikami uzupełniającymi w odpowiednich proporcach. Receptura oraz sposób przygotowania umieszczone są na opakowaniu produktu. Stosowanie mieszanek do deserów i musów pozwala na zachowanie stałej jakości serwowanych wyrobów. Dodatkowo stosowanie mieszanek bazowo znacznie zwiększa wydajność i usprawnia pracę. Wszechstronne i niezawodne mieszanki do sporządzania puszystych musów i kremowych deserów.
Składniki: cukier, odtłuszczone mleko w proszku, syrop glukozowy, całkowicie uwodorniony tłuszcz roślinny (palmowy, kokosowy), serwatka w proszku, emulgator: monoglicerydy i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym (E472a), żelatyna, modyfikowana skrobia ziemniaczana (E1422), karmelowy syrop cukrowy, aromat, substancje zagęszczające: alginian sodu (E401), difosforan tetrasodowy (E450iii), guma guar (E412). Alergeny: produkt może zawierać soję, jaja, orzechy arachidowe i pozostałe orzechy, pszenicę i inne zboża zawierające gluten oraz ich pochodne.
Składniki: 400 g mieszanki w proszku, 1000 ml zimnego mleka. Sposób przygotowania: mieszankę w proszku należy dodać do zimnego mleka i wymieszać przy użyciu miksera. Miksować na najwyższych obrotach przez około 3 minuty. Do uzyskania konsystencji właściwej dla deseru.
Nazwa handlowa | Dessertcreme Tiramisu |
Numer katalogowy | 2.04074.114 |
Rodzaj | mieszanka w proszku do deserów i musów |
Smak | Tiramisu |
Forma | mieszanka w proszku |
Konsystencja | sypka |
Opakowanie | worek |
Masa netto | 2.5 kg |
Opakowanie zbiorcze | karton |
Ilość w opakowaniu zbiorczym | 2 x 2.5 kg |
Przeznaczenie | do użytku profesjonalnego |
Zastosowanie | do deserów i musów |
Przygotowanie | zgodnie z recepturą |
Producent | Dawn Foods |
Dystrybutor | Sempre Group |
Wartość odżywcza w 100 gramach produktu: | |
Wartość odżywcza | 1926 kJ / 458 kcal |
Tłuszcz | 15.0 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 15.0 g |
Węglowodany | 70.0 g |
w tym cukry | 55.0 g |
Białko | 10.0 g |
Sól | 1.0 g |
Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego. Do nakładania i dozowania produktu używać wyłącznie czystych i suchych przyborów. Po otwarciu zabezpieczyć produkt przed działaniem czynników zewnętrznych. Termin przydatności do spożycia oraz numer partii znajduje się na opakowaniu produktu.
Indeks: MONIN12
Marka: MONIN
Klasyczny smak inspirowany likierem z gorzkich migdałów
Indeks: CACAOBARRY16
Marka: CACAO BARRY
Kakao o standardowej zawartości tłuszczu o uniwersalnym zastosowaniu do wyrobów cukierniczych.
Indeks: DAWN14
Marka: DAWN FOODS
Crème brûlée Classic, to mieszanka bazowa w proszku do sporządzania klasycznego deseru. Stosowanie mieszanek to gwarancja zachowania stałej jakości wyrobów. Receptura oraz sposób przygotowania umieszczone są na opakowaniu produktu.
Indeks: MONIN24
Marka: MONIN
Indeks: MONIN71
Marka: MONIN
Indeks: TALA18
Marka: TALA
Indeks: SWEETDECOR45/13
Marka: SWEET DECOR
Aromat spożywczy w postaci proszku przeznaczony do aromatyzowania oraz nadawania smaku różnego rodzaju wyrobom cukierniczym.
Indeks: COMPRITAL76
Marka: COMPRITAL
Indeks: COMPRITAL236
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
Pasta Amaretto z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: SILIKOMART210
Marka: SILIKOMART
Tapis Roulade to seria form silikonowych z rantem przeznaczonych do wypieku rolady biszkoptowej. Uniwersalna mata silikonowa z rantem do pieczenia i odlewania mas cukierniczych. Tapis Roulade 02 to prostokątna mata silikonowa o wymiarach dł. 546 x szer. 352 x wys. 8 mm.
Indeks: TESCOMA168
Marka: TESCOMA
Indeks: THERMOHAUSER01
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: BABBI154
Marka: BABBI
Indeks: BABBI20
Marka: BABBI
Indeks: PERNIGOTTI112
Marka: PERNIGOTTI
Skoncentrowana pasta cukiernicza o smaku ciasteczek. Pozwala uzyskać aromatyczne lody ciasteczkowe. Pasta doskonale komponuje się z variegato z kawałkami ciasteczek oraz chrupiącymi posypkami typu crumble.
Indeks: DAWN207(1)
Marka: DAWN FOODS
Indeks: DIJO21
Marka: DIJO FUN&FOOD
Słodki sos deserowy - o smaku Tiramisu - dodatek smakowy i dekoracyjny. Doskonale sprawdzi się do deserów lodowych i gofrów z bitą śmietaną. Będzie również doskonałym uzupełnieniem napojów kawowych i słodkich potraw.
Indeks: COMPRITAL149(1)
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
Pasta tiramisu z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Indeks: COMPRITAL39(1)
Marka: COMPRITAL
Indeks: PERNIGOTTI244
Marka: PERNIGOTTI
Pasta o delikatnym aromacie wina Marsala i kawy. Umożliwia przygotowanie lodów o smaku klasycznego włoskiego deseru.
Indeks: BABBI202
Marka: BABBI
Pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych. Dodatek do produkcji lodów o smaku deseru Tiramisu. Produkt zawiera pasteryzowane żółtka jaj, wino Marsala i proszek kawowy. Półprodukt przeznaczony produkcji lodów rzemieślniczych metodą tradycyjną oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych.
Mieszanka bazowa w proszku do sporządzania deserów i musów o smaku Tiramisu. Stosowanie mieszanek to gwarancja zachowania stałej jakości wyrobów. Receptura oraz sposób przygotowania umieszczone są na opakowaniu produktu.