0,7l AMARETTO LE SIROP DE MONIN syrop o smaku gorzkich migdałów
Klasyczny smak inspirowany likierem z gorzkich migdałów
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Szukaj
Mieszanka bazowa w proszku do sporządzania deserów i musów o smaku Tiramisu. Stosowanie mieszanek to gwarancja zachowania stałej jakości wyrobów. Receptura oraz sposób przygotowania umieszczone są na opakowaniu produktu.
Opis produktu
Seria doskonale zbilansowanych mieszanek bazowych w postaci proszku do sporządzania deserów i musów. Mieszanki pozwalają na szybką produkcję klasycznych deserów. Przeznaczone są do łączenia ze składnikami uzupełniającymi w odpowiednich proporcach. Receptura oraz sposób przygotowania umieszczone są na opakowaniu produktu. Stosowanie mieszanek do deserów i musów pozwala na zachowanie stałej jakości serwowanych wyrobów. Dodatkowo stosowanie mieszanek bazowo znacznie zwiększa wydajność i usprawnia pracę. Wszechstronne i niezawodne mieszanki do sporządzania puszystych musów i kremowych deserów.
Składniki: cukier, odtłuszczone mleko w proszku, syrop glukozowy, całkowicie uwodorniony tłuszcz roślinny (palmowy, kokosowy), serwatka w proszku, emulgator: monoglicerydy i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym (E472a), żelatyna, modyfikowana skrobia ziemniaczana (E1422), karmelowy syrop cukrowy, aromat, substancje zagęszczające: alginian sodu (E401), difosforan tetrasodowy (E450iii), guma guar (E412). Alergeny: produkt może zawierać soję, jaja, orzechy arachidowe i pozostałe orzechy, pszenicę i inne zboża zawierające gluten oraz ich pochodne.
Składniki: 400 g mieszanki w proszku, 1000 ml zimnego mleka. Sposób przygotowania: mieszankę w proszku należy dodać do zimnego mleka i wymieszać przy użyciu miksera. Miksować na najwyższych obrotach przez około 3 minuty. Do uzyskania konsystencji właściwej dla deseru.
Nazwa handlowa | Dessertcreme Tiramisu |
Numer katalogowy | 2.04074.114 |
Rodzaj | mieszanka w proszku do deserów i musów |
Smak | Tiramisu |
Forma | mieszanka w proszku |
Konsystencja | sypka |
Opakowanie | worek |
Masa netto | 2.5 kg |
Opakowanie zbiorcze | karton |
Ilość w opakowaniu zbiorczym | 2 x 2.5 kg |
Przeznaczenie | do użytku profesjonalnego |
Zastosowanie | do deserów i musów |
Przygotowanie | zgodnie z recepturą |
Producent | Dawn Foods |
Dystrybutor | Sempre Group |
Wartość odżywcza w 100 gramach produktu: | |
Wartość odżywcza | 1926 kJ / 458 kcal |
Tłuszcz | 15.0 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 15.0 g |
Węglowodany | 70.0 g |
w tym cukry | 55.0 g |
Białko | 10.0 g |
Sól | 1.0 g |
Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego. Do nakładania i dozowania produktu używać wyłącznie czystych i suchych przyborów. Po otwarciu zabezpieczyć produkt przed działaniem czynników zewnętrznych. Termin przydatności do spożycia oraz numer partii znajduje się na opakowaniu produktu.
Szczegóły produktu
0,7l AMARETTO LE SIROP DE MONIN syrop o smaku gorzkich migdałów
Klasyczny smak inspirowany likierem z gorzkich migdałów
1kg KAKAO ALKALIZOWANE EXTRA BRUTE 22-24% DCP-22SP-E0-760 Cacao Barry
Kakao o standardowej zawartości tłuszczu o uniwersalnym zastosowaniu do wyrobów cukierniczych.
Crème brûlée Classic, to mieszanka bazowa w proszku do sporządzania klasycznego deseru. Stosowanie mieszanek to gwarancja zachowania stałej jakości wyrobów. Receptura oraz sposób przygotowania umieszczone są na opakowaniu produktu.
10 g AROMAT TIRAMISU SWEET DECOR aromat spożywczy w proszku nadający smak i zapach
Aromat spożywczy w postaci proszku przeznaczony do aromatyzowania oraz nadawania smaku różnego rodzaju wyrobom cukierniczym.
Pasta Amaretto z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
Tapis Roulade to seria form silikonowych z rantem przeznaczonych do wypieku rolady biszkoptowej. Uniwersalna mata silikonowa z rantem do pieczenia i odlewania mas cukierniczych. Tapis Roulade 02 to prostokątna mata silikonowa o wymiarach dł. 546 x szer. 352 x wys. 8 mm.
op. 3.5 kg Gusto Frollino Pernigotti - ciasteczkowa pasta cukiernicza - nr. kat. 12093153A
Skoncentrowana pasta cukiernicza o smaku ciasteczek. Pozwala uzyskać aromatyczne lody ciasteczkowe. Pasta doskonale komponuje się z variegato z kawałkami ciasteczek oraz chrupiącymi posypkami typu crumble.
op. 1 kg Topping tiramisu - polewa cukiernicza do lodów i gofrów - Dijo Fun&Food
Słodki sos deserowy - o smaku Tiramisu - dodatek smakowy i dekoracyjny. Doskonale sprawdzi się do deserów lodowych i gofrów z bitą śmietaną. Będzie również doskonałym uzupełnieniem napojów kawowych i słodkich potraw.
3 kg PASTA GIUBILEO TIRAMISU PC629PB COMPRITAL pasta smakowa z cukrem trzcinowym i gronowym
Pasta tiramisu z serii Giubileo Experience - z dodatkiem cukru trzcinowego i gronowego - przeznaczona do produkcji wysokiej jakości lodów rzemieślniczych i wyrobów cukierniczych.
op. 3 kg Tiramisu Pernigotti - pasta cukiernicza o smaku włoskiego deseru - nr. kat. 12093311B
Pasta o delikatnym aromacie wina Marsala i kawy. Umożliwia przygotowanie lodów o smaku klasycznego włoskiego deseru.
Pasta smakowa do lodów i wyrobów cukierniczych. Dodatek do produkcji lodów o smaku deseru Tiramisu. Produkt zawiera pasteryzowane żółtka jaj, wino Marsala i proszek kawowy. Półprodukt przeznaczony produkcji lodów rzemieślniczych metodą tradycyjną oraz do stosowania w wyrobach cukierniczych.
op. 2.5 kg Panna Cotta Dawn Exceptional - mieszanka w proszku do deserów - nr. kat. 203403804
Panna Cotta, to mieszanka bazowa w proszku do sporządzania klasycznego deseru. Stosowanie mieszanek to gwarancja zachowania stałej jakości wyrobów. Receptura oraz sposób przygotowania umieszczone są na opakowaniu produktu.
Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej