2,5kg Czekolada 33,6% MLECZNA 823NV-E4-U71 Barry Callebaut

CALLEBAUT05

Producent: Callebaut

Nowy produkt

30 Sztuk/-i

126,00 zł brutto.

126,00 zł za op.

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 12 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 12 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 1,20 zł.


Udostępnij: 

2,5 kg Czekolada MLECZNA 33,6% 823NV-E4-U71 Barry Callebaut:

Doskonałe połączenie kakao, mleka i karmelu.

Intensywny, słodki, kakaowy smak z nutami mleka, wanilii i karmelu.

Opis: mleczna belgijska czekolada o dużej uniwersalności w użyciu;

czekolada produkowana jest w postaci drobnych kaletek/pastylek co ułatwia pracę z produktem.

Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy.

Pochodzenie ziarna kakaowego: ziarna kakao z Afryki Zachodniej, głównie odmiana Forastero

Skład:

- kakao: 33,6%

- mleko: 20,8%

- tłuszcz: 36,2%

Płynność: 3/5

Opakowanie: 2,5 kg

Zastosowanie: nadzienia, praliny, dekoracje, fondue, gorąca czekolada, musy, kremy, glazury, lody, ganache

Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu,

chronić przed działaniem promieni słonecznych oraz obcych zapachów

Kod produktu: 823NV-E4-U71 

Wskazówki dotyczące parowania: cynamon, wanilia, goździki, kardamon, mango, morela, cytryna, grappa, orzechy makadamia, lawenda, olej truflowy

Termin przydatności do spożycia: 18 miesięcy od daty produkcji

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

- wartość energetyczna: 2357/563 kJ/kcal

- tłuszcz: 36,0 g

 - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22,0 g

- węglowodany: 51,0 g

 - w tym cukry: 50,0 g

- białko: 7,0 g

- sól: 0,21 g

POBIERZ NASZE E-booki

  1. "Inspirująca E-Księga Czekoladowych Pomysłów"  Znajdziesz w niej niesamowite i łatwe przepisy m.in. na: dziesięć czekolad do picia, czekoladową pizzę, pyszne ręcznie robione trufle, puszysty mus, precle czy czekoladowe lizaki. Łącznie 22 przepisy na 40 stronach okraszonych kolorowymi zdjęciami.
  2. "Temperowanie czekolady - 5 sposobów" e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią.

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

2,5kg Czekolada 33,6% MLECZNA 823NV-E4-U71 Barry Callebaut

2,5kg Czekolada 33,6% MLECZNA 823NV-E4-U71 Barry Callebaut

Pokrewny Produkty

Przejdź do góry