Indeks: LUBECA01
Marka: LUBECA
12.5 kg MARCEPAN 057 LUBECA marcepanowa pasta migdałowa z migdałów kalifornijskich
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów kalifornijskich.
800g YOPOLS naturalny JOGURT ŚRÓDZIEMNOMORSKI w proszku 00151002 Sosa:
Opis: jogurt naturalny (śródziemnomorski) w proszku; stosowany jako dodatek do wypieków, lodów, deserów;
nadaje świeży, czysty smak jogurtu oraz nadaje kremowej konsystencji wyrobom cukierniczym.
Składniki: jogurt w proszku (48%), cukier, regulatory kwasowości: kwas jabłkowy (E296), kwas cytrynowy (E330), aromat jogurtowy.
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Masa netto: 800g
Dozowanie: 50g/1kg
Kod produktu: 00151002
Przzepisy:
Indeks: LUBECA01
Marka: LUBECA
Uniwersalna i wszechstronna w zastosowaniu marcepanowa pasta migdałowa z migdałów kalifornijskich.
Indeks: KERRY46
Marka: RAVIFRUIT PULPY KERRY
Indeks: CACAOBARRY30
Marka: CACAO BARRY
Indeks: SEMPRE295(1)
Marka: SEMPRE
Maczka chleba świętojańskiego - guma karobowa - jest naturalnym roślinnym hydrokoloidem otrzymywanym z mielonego bielma nasion drzewa świętojańskiego.
Indeks: SEMPRE296
Marka: SEMPRE
Guma tara - dodatek do lodów i wyrobów spożywczych o właściwościach zagęszczających i stabilizujących.
Indeks: FOODCOLOURS175(1)
Marka: FOOD COLOURS
Zaschnięta masa cukrowa lub zbyt gęste barwniki żelowe? Gliceryna spożywcza w płynie rozwiązuje tak podstawowe problemy i pozwala na ponowne wykorzystanie produktów takich jak masa cukrowa czy barwniki spożywcze o konsystencji żelowej.
Indeks: PROLACTO01(1)
Marka: SEMPRE
Odtłuszczone mleko w proszku suszone poprzez rozpylanie z dodatkiem około 1.0% tłuszczu mlecznego.
Indeks: LOUISFRANCOIS32
Marka: LOUIS FRANCOIS
Inulina z korzenia cykorii - dodatek spożywczy pozwalający na produkcję lodów i wyrobów cukierniczych o obniżonej wartości energetycznej - stosowana jako zamiennik tłuszczu i sacharozy.
Indeks: COMPRITAL351
Marka: COMPRITAL
Odtłuszczone mleko w proszku - mieszanka możliwa do odtwarzania z wodą. Dodatek do lodów i wyrobów cukierniczych.
Indeks: SEMPRE296(1)
Marka: SEMPRE
Guma tara - dodatek do lodów i wyrobów spożywczych o właściwościach zagęszczających i stabilizujących.
Indeks: FOODCOLOURS299
Marka: FOOD COLOURS
Białko jaja kurzego w proszku w małym opakowaniu - idealne do domowego lukru królewskiego.
Indeks: SOSA505
Marka: Sosa Ingredients
Białka mleka w proszku z dodatkiem lecytyny słonecznikowej - przeznaczone do stosowania w ganache (z białej, mlecznej i ciemnej czekolady) w celu uzyskania doskonałej struktury i konsystencji.
Indeks: COMPRITAL162
Marka: COMPRITAL
Cukier prosty otrzymywany w procesie częściowej hydrolizy skrobi - maltodekstryna. Funkcjonalny dodatek spożywczy o zróżnicowanym zastosowaniu (do lodów i cukiernictwa).
Indeks: MODECOR532(1)
Marka: MODECOR
Gotowy do użycia klej spożywczy o żelowej konsystencji. Niezbędny element podczas tworzenia przestrzennych dekoracji oraz figurek z masy cukrowej i marcepanu.
Indeks: COMPRITAL248
Marka: GIUBILEO EXPERIENCE
Mieszanka w proszku do sporządzania lodów i sorbetów o smaku zielonej herbaty - Matcha. Produkt o wysokiej zawartości sproszkowanej zielonej herbaty z dodatkiem cukru trzcinowego i błonnika roślinnego.
Indeks: PERNIGOTTI253
Marka: PERNIGOTTI
Dodatek do lodów na bazie odwodnionego jogurtu naturalnego - pozwala na przygotowanie lodów o wyśmienitym i charakterystycznym smaku z wyczuwalną kwasowością. Lody doskonale łączą się z owocami oraz pastami owocowymi.
Indeks: SOSA83
Marka: Sosa Ingredients
Indeks: SEMPRE230(1)
Marka: SEMPRE
Wysokiej jakości izolat białek serwatkowych w postaci łatwo rozpuszczalnego proszku (instant).
Indeks: LINDEMANN01(1)
Uniwersalny tłuszcz roślinny w sprayu. Doskonale sprawdzi się do zabezpieczania różnego rodzaju powierzchni teflonowych podczas smażenia i pieczenia. Wygodna forma zabezpieczania metalowych form do pieczenia przed przywieraniem wypieków.