- Nowy

Innowacyjny zestaw form do wypieku chrupiących spodów z ciasta francuskiego oraz wypieków drożdżowych o minimalistycznym designie. Stworzony we współpracy z Cesare Murzilli. Doskonała podstawa deserów, monoporcji i przystawek.
Innowacyjny zestaw form do wypieku chrupiących spodów z ciasta francuskiego oraz wypieków drożdżowych o minimalistycznym designie. Stworzony we współpracy z Cesare Murzilli. Wyjątkowo prosty zestaw do nowoczesnych deserów i przekąsek. Zestaw składa się z aluminiowej rynny oraz formy wewnętrznej wykonanej ze stali nierdzewnej. Pozwala na tworzenie chrupiących spodów, które można wypełniać zarówno słodkimi jak i wytrawnymi nadzieniami. Doskonała podstawa deserów, monoporcji i przystawek. Zestaw pobudza kreatywność cukierników i szefów kuchni. Stanowi doskonalą podstawę do łączenia smaków i tekstur. Doskonale sprawdza się także do wypieków z ciasta drożdżowego.
Materiał i konstrukcja formy zapewnia uzyskanie wyjątkowego efektu po wypieczeniu. Chrupiące i rumiane spody doskonale łączą się z różnego rodzaju kremami, nadzieniami i dodatkami. Gotowe wypieki są łatwe do wyjęcia z formy i zachowują idealny kształt po wypełnieniu nadzieniem. Do nadziewania wypieków idealnie sprawdzają się kremy i nadzienia na bazie orzechów i czekolady. Niezbędne akcesoria do nadziewania nowoczesnych rogalików to wytrzymałe rękawy cukiernicze oraz stalowe końcówki. Dodatkowa zaleta nowoczesnych wypieków, to klasyczny kształt, który stanowi doskonałą bazę do tworzenia nietuzinkowych połączeń smakowych i dekoracji.
- do wypieku chrupiących spodów z ciasta francuskiego,
- do wypieków z ciasta drożdżowego o minimalistycznym designie.
Wymiary aluminiowej rynny: | |
Długość | 380 mm |
Szerokość | 33 mm |
Wysokość | 30 mm |
Wymiary stalowego pręta: | |
Długość | 380 mm |
Szerokość | 25 mm |
Wysokość | 25 mm |
Nazwa handlowa | zestaw form do ciasta francuskiego |
Numer katalogowy | KMF01 |
Rodzaj | aluminiowa forma do wypieków |
Zestaw | rynna + forma wewnętrzna |
Kształt | prostokątny, wydłużony |
Materiał | aluminium, stal nierdzewna |
Kolor | srebrny |
Przeznaczenie | do kontaktu z żywnością |
Zastosowanie | do pieczenia |
Projektant | Cesare Murzilli |
Wykonany z materiałów do kontaktu z żywnością.
Nie stosować w kuchence mikrofalowej.
Można stosować w schładzarce szokowej.
Można stosować w piecach i piekarnikach.
Dokładnie umyć przed pierwszym użyciem.
Zalecane mycie ręczne.
Producent: Pavoni Italia
Dystrybutor: Sempre Group
Kraj produkcji: wyprodukowano we Włoszech
Indeks: THERMOHAUSER09
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: MODECOR46
Marka: MODECOR
Indeks: THERMOHAUSER247
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: THERMOHAUSER249
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: PERNIGOTTI49
Marka: PERNIGOTTI
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: PERNIGOTTI91
Marka: PERNIGOTTI
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: THERMOHAUSER443
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: BABBI12
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI148
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
66,98 zł / 1 kg
Indeks: BABBI144
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o uniwersalnym zastosowaniu z kawałkami prażonych orzechów laskowych. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: BABBI14
Marka: BABBI
Gotowy do użycia krem o aksamitnej konsystencji i uniwersalnym zastosowaniu. Doskonały do przekładania lodów i stosowania w wyrobach cukierniczych. Jeden produkt - wiele możliwości.
Indeks: PERNIGOTTI210
Marka: PERNIGOTTI
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: PERNIGOTTI211
Marka: PERNIGOTTI
Morettina to wyjątkowa seria miękkich kremów do przekładania oraz dekorowania przygotowywanych z wyselekcjonowanych składników. Linia stworzona dla zapewnienia doskonałych odczuć smakowych i wizualnych (dekoracyjne serwowanie lodów w witrynie).
Indeks: THERMOHAUSER441
Marka: THERMOHAUSER
Indeks: PAVONI403
Marka: PAVONI ITALIA
Seria stalowych rantów z mikroperforacją do viennoiserie - stworzona we współpracy z Johanem Martinem. Twórz prawdziwe dzieła sztuki z ciasta drożdżowego i francuskiego.
Indeks: PAVONI402
Marka: PAVONI ITALIA
Seria stalowych rantów z mikroperforacją do viennoiserie - stworzona we współpracy z Johanem Martinem. Twórz prawdziwe dzieła sztuki z ciasta drożdżowego i francuskiego.
Indeks: PAVONI417
Marka: PAVONI ITALIA
Rant do wypieku geometrycznych Croissantów. Nowoczesna odsłona klasycznych wypieków z ciasta francuskiego. Seria zamykanych geometrycznych rantów ze stali nierdzewnej do wypieku ciasta francuskiego - idealna do tworzenia wypieków z nadzieniem. Obejrzyj krótki filmik i dowiedz się jak pracować z rantem:
Indeks: PAVONI406
Marka: PAVONI ITALIA
Rant do wypieku geometrycznych Croissantów. Nowoczesna odsłona klasycznych wypieków z ciasta francuskiego. Seria zamykanych geometrycznych rantów ze stali nierdzewnej do wypieku ciasta francuskiego - idealna do tworzenia wypieków z nadzieniem. Obejrzyj krótki filmik i dowiedz się jak pracować z rantem:
Indeks: PAVONI405
Marka: PAVONI ITALIA
Rant do wypieku geometrycznych Croissantów. Nowoczesna odsłona klasycznych wypieków z ciasta francuskiego. Seria zamykanych geometrycznych rantów ze stali nierdzewnej do wypieku ciasta francuskiego - idealna do tworzenia wypieków z nadzieniem. Obejrzyj krótki filmik i dowiedz się jak pracować z rantem:
Indeks: SILIKOMART719
Marka: SILIKOMART
Forma wykonana z innowacyjnego materiału, który zapewnia lepsze rozprowadzanie ciepła, a tym samym równomierny stopień wypieczenia. Nieprzywierająca powłoka gwarantuje łatwość użytkowania oraz doskonałe odwzorowanie kształtu. Rant do wypieku geometrycznych Croissantów. Nowoczesna odsłona klasycznych wypieków z ciasta francuskiego. Seria zamykanych...
Indeks: LEAGEL02
Marka: LEAGEL
Cremosette Pistacchio od Leagel, to wysokiej jakości krem o smaku prażonych pistacji i mleka, o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Gotowy krem cukierniczy do szprycowania, oblewania i dekorowania. Poznaj możliwości, jakie dają produkty Cremosette:
Indeks: LEAGEL03
Marka: LEAGEL
Cremosette Gianduia od Leagel, to wysokiej jakości krem o smaku orzechów laskowych i kakao, o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Gotowy krem cukierniczy do szprycowania, oblewania i dekorowania. Poznaj możliwości, jakie dają produkty Cremosette:
Indeks: AGUGIARO12
Marka: AGUGIARO & FIGNA
Croissant - zrównoważona pod względem elastyczności mąka pszenna do wypieku klasycznych Croissantów. Mąka z pszenicy miękkiej typu 00 o 13.5% zawartości białka. Mąka do ciasta francuskiego i ciasta parzonego. Mąka do chrupiących deserów smażonych.
Indeks: PAVONI430
Marka: PAVONI ITALIA
Rant do wypieku geometrycznych Croissantów. Nowoczesna odsłona klasycznych wypieków z ciasta francuskiego. Seria zamykanych geometrycznych rantów ze stali nierdzewnej do wypieku ciasta francuskiego - idealna do tworzenia wypieków z nadzieniem. Obejrzyj krótki filmik i dowiedz się jak pracować z rantem:
Indeks: PAVONI440
Marka: PAVONI ITALIA
Rant do wypieku geometrycznych Croissantów. Nowoczesna odsłona klasycznych wypieków z ciasta francuskiego. Seria zamykanych geometrycznych rantów ze stali nierdzewnej do wypieku ciasta francuskiego - idealna do tworzenia wypieków z nadzieniem. Obejrzyj krótki filmik i dowiedz się jak pracować z rantem:
Indeks: PAVONI439
Marka: PAVONI ITALIA
Rant do wypieku geometrycznych Croissantów. Nowoczesna odsłona klasycznych wypieków z ciasta francuskiego. Seria zamykanych geometrycznych rantów ze stali nierdzewnej do wypieku ciasta francuskiego - idealna do tworzenia wypieków z nadzieniem. Obejrzyj krótki filmik i dowiedz się jak pracować z rantem:
Indeks: SILIKOMART664
Marka: SILIKOMART
Forma wykonana z innowacyjnego materiału, który zapewnia lepsze rozprowadzanie ciepła, a tym samym równomierny stopień wypieczenia. Nieprzywierająca powłoka gwarantuje łatwość użytkowania oraz doskonałe odwzorowanie kształtu. Rant do wypieku eklerów. Nowoczesna odsłona klasycznych wypieków z ciasta francuskiego. Seria zamykanych geometrycznych rantów z...
Indeks: SILIKOMART757
Marka: SILIKOMART
Forma wykonana z innowacyjnego materiału, który zapewnia lepsze rozprowadzanie ciepła, a tym samym równomierny stopień wypieczenia. Nieprzywierająca powłoka gwarantuje łatwość użytkowania oraz doskonałe odwzorowanie kształtu. Rant do wypieku eklerów. Nowoczesna odsłona klasycznych wypieków z ciasta francuskiego. Seria zamykanych geometrycznych rantów z...
Indeks: LEAGEL11
Marka: LEAGEL
Cremosette Bianca od Leagel, to wysokiej jakości krem o smaku mleka i śmietanki, o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Gotowy krem cukierniczy do szprycowania, oblewania i dekorowania. Poznaj możliwości, jakie dają produkty Cremosette:
Indeks: LEAGEL13
Marka: LEAGEL
Cremosette Mandorla od Leagel, to wysokiej jakości krem migdałowy, o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Gotowy krem cukierniczy do szprycowania, oblewania i dekorowania. Poznaj możliwości, jakie dają produkty Cremosette:
Indeks: LEAGEL14
Marka: LEAGEL
Cremosette Caramello al Burro Salato od Leagel, to wysokiej jakości krem o smaku słonego karmelu z maślaną nutą, o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie. Gotowy krem cukierniczy do szprycowania, oblewania i dekorowania. Poznaj możliwości, jakie dają produkty Cremosette:
Innowacyjny zestaw form do wypieku chrupiących spodów z ciasta francuskiego oraz wypieków drożdżowych o minimalistycznym designie. Stworzony we współpracy z Cesare Murzilli. Doskonała podstawa deserów, monoporcji i przystawek.