
20,00 zł / 1 kg
Cukier perlisty do dekoracji wypieków! Granulki cukrowe do zapiekania i dekoracji! Posypka cukrowa do Panettone! Cukier do dekoracji wielkanocnej babki! Granulki cukrowe do makowca! Chrupiący cukier do croissantów i rogalików!
Termostabilny cukier do zapiekania w postaci wydłużonych granulek o białej barwie. Idealny do dekoracji powierzchni wypieków. Biała posypka cukrowa do zapiekania.
Zuccheri da decorazione - to linia profesjonalnych produktów do cukiernictwa obejmująca cukry do dekoracji wyrobów cukierniczych. Cukry dekoracyjne powstają przy użyciu technologii, która zapewnia stabilność podczas procesu pieczenia. Cukry nie wchłaniają wilgoci zawartej w produkcie, nie kruszą się i doskonale trzymają się na powierzchni wypieków. Przeznaczone są przede wszystkim do dekoracji wypieków z ciasta drożdżowego i ciasta na zakwasie. Doskonale sprawdzą się do zapiekania na powierzchni wyrobów z ciasta kruchego czy francuskiego. Linia produktów - gotowych do użycia, o wszechstronnym zastosowaniu, stworzonych dla profesjonalistów, które charakteryzujących się bardzo dobrym stosunkiem jakości do ceny. Stosowanie gotowych wyrobów i półproduktów zapewnia powtarzalną jakość serwowanych wyrobów.
Granulowany cukier do zapiekania stosowany jest do ozdabiania - ciast kruchych (tart, tartaletek, ciasteczek itp.), ciast drożdżowych (bułeczki, brioszki, drożdżówki, rogaliki itp.) czy wyrobów z ciasta francuskiego. Produkt gotowy do użycia - wystarczy posypać powierzchnię produktów przed procesem pieczenia. Cukier ma postać wydłużonych granulek (pałeczek) o białej barwie.
Granella di zucchero:
termostabilny cukier do zapiekania,
w postaci wydłużonych granulek (pałeczek),
o charakterystycznej białej barwie,
produkt gotowy do użycia,
do stosowania na powierzchni wypieków,
do nakładania przed procesem pieczenia,
nie pochłania wilgoci z produktu,
nie kruszy się i nie odpada z powierzchni produktu,
do dekoracji i urozmaicania wypieków.
Chrupiący dodatek lub posypka dekoracyjna do: croissantów, rogalików, babeczek, ciasteczek, brioszki, słodkiego pieczywa, bułeczek śniadaniowych, drożdżówek, gofrów, panettone, babki, makowca, piernika, pierniczków, wypieków na zakwasie i czego tylko potrzebujesz!
CHARAKTERYSTYKA PRODUKTU | |
NAZWA HANDLOWA | GRANELLA DI ZUCCHERO |
NUMER KATALOGOWY | AE42ZG |
MASA NETTO | 10.0 KG |
OPAKOWANIE | KARTON + FOLIA ZABEZPIECZAJĄCA |
RODZAJ | CUKIER GRANULOWANY DO ZAPIEKANIA |
KSZTAŁT | WYDŁUŻONE GRANULKI / PAŁECZKI |
BARWA | BIAŁA |
SMAK | SŁODKI |
PRZEZNACZENIE | DO UŻYTKU PROFESJONALNEGO |
ZASTOSOWANIE | DO DEKORACJI WYPIEKÓW |
Składniki: cukier; produkt nie zawiera alergenów.
Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu; optymalna temperatura przechowywania to 16-20°C; do nakładania produktu należy używać wyłącznie czystych i suchych przyborów; po każdym użyciu należy szczelnie zamknąć opakowanie; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego, wilgoci i obcych zapachów.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 GRAMACH PRODUKTU | |
Wartość energetyczna | 1700/400 kJ/kcal |
Tłuszcz | 0.0 g |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0.0 g |
Węglowodany | 100.0 g |
w tym cukry | 100.0 g |
Białko | 0.0 g |
Sól | 0.0 g |
Indeks: RÓŻNE97/2
Do dekoracji pączków na tłusty czwartek i ciast pieczonych na tłuszczu. Nie topi się!
Indeks: EMIX10
Marka: EMIX
Wyobrażasz sobie wakacje bez chrupiących gofrów z dodatkami? Mieszanka bazowa w proszku pozwala na przygotowywanie zawsze idealnie chrupiących gofrów na słodko, które doskonale komponują się z różnego rodzaju dodatkami.
Indeks: PAPILART192
Marka: NOVACART
Okrągła forma papierowa jednorazowego użytku - wykonana z tektury falistej przeznaczonej do recyklingu. Doskonale sprawdzi się do wypieku i prezentacji ciasta drożdżowego oraz placków z owocami.
Indeks: NOVACART167(2)
Marka: NOVACART
Indeks: DECORA49
Marka: DECORA
Aluminiowa forma do wypieku tradycyjnego włoskiego ciasta - "pandoro" - słodkiego chleba o delikatnej strukturze i lekko waniliowym aromacie. Charakterystyczny kształt ośmioramiennej gwiazdy w podstawie.
Indeks: PAPILART65(2)
Marka: NOVACART
SPRAWDŹ DOSTĘPNE TERMINY DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ WARSAW ACADEMY OF PASTRY ARTS 5 wypieków w jeden dzień
Indeks: LAPED26
Marka: LAPED
Cukier perlisty do dekoracji wypieków! Granulki cukrowe do zapiekania i dekoracji! Posypka cukrowa do Panettone! Cukier do dekoracji wielkanocnej babki! Granulki cukrowe do makowca! Chrupiący cukier do croissantów i rogalików! Termostabilny cukier do zapiekania w postaci wydłużonych granulek o białej barwie. Idealny do dekoracji powierzchni wypieków....
Indeks: CALLEBAUT88
Marka: CALLEBAUT
Finest Belgian Ruby Chocolate to pierwsza rubinowa czekolada o intensywnym gładkim smaku z wyczuwalnymi nutami owoców jagodowych i lekką nutą kwasowości. Stworzona z myślą o profesjonalistach i dostępna dla każdego.
Indeks: CALLEBAUT12
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT14
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT97
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowe połączenie mlecznej i białej belgijskiej czekolady z kawą - bogaty słodki smak śmietanki, kawy i kakao o ciepłej brązowej barwie. Uniwersalna płynność sprawia, ze czekolada sprawdzi się w różnorodnych zastosowaniach.
Cukier perlisty do dekoracji wypieków! Granulki cukrowe do zapiekania i dekoracji! Posypka cukrowa do Panettone! Cukier do dekoracji wielkanocnej babki! Granulki cukrowe do makowca! Chrupiący cukier do croissantów i rogalików!
Termostabilny cukier do zapiekania w postaci wydłużonych granulek o białej barwie. Idealny do dekoracji powierzchni wypieków. Biała posypka cukrowa do zapiekania.