
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
∅ 8 cm PODKŁADKA ZŁOTA RO08 PAPILART cienkie krążki pod monoporcje
Indeks: PAPILART57
Marka: PapilArt
Indeks: PAPILART136
Marka: PapilArt
Indeks: LIV04
Marka: SEMPRE
Ozdobne pudełko przeznaczone do kontaktu z żywnością
Formy płatności
1kg MARCEPAN śródziemnomorski 52% masa migdałowa 014 Lubeca:
Słodka masa cukiernicza wytwarzana z prażonych i zmielonych migdałów śródziemnomorskich oraz cukru.
Pod wpływem ciepła masa staje się plastyczna, idealna do modelowania.
Składniki: migdały (52%), cukier.
Opakowanie: 1 kg
Przechowywanie: 15-18 stopni Celsjusza, wilgotność względna 60%.
Wyprodukowano w Niemczech.
Indeks: CALLEBAUT95
Marka: CALLEBAUT
Indeks: FOODCOLOURS203
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: LUBECA30
Marka: Lubeca
Percepan - zamiennik marcepanu w produkcji cukierniczej.
Indeks: PERNIGOTTI171
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI250
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: LUBECA75
Marka: Lubeca
MARCEPAN masa z migdałów kalifornijskich 52%
Indeks: PERNIGOTTI251
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: PERNIGOTTI14/2
Marka: PERNIGOTTI
Indeks: LUBECA78
Marka: Lubeca
Nugat dwukolorowy - pasta pralinowa