Perły waniliowe to prawdziwy kawior - składają się wyłącznie z drobno przesianych nasion wanilii z naturalnym koncentratem waniliowym. Perełki waniliowe to najbardziej naturalny i skoncentrowany produkt waniliowy. Przeznaczone są przede wszystkim do aromatyzowania lodów oraz deserów serwowanych na zimno. Produkt jest łatwy do dozowania - 1 gram pereł waniliowych odpowiada 1 lasce waniliowej.
Opis: waniliowe perły to prawdziwy kawior. Składa się wyłącznie z drobno przesianych nasion wanilii
wymieszanych z naturalnym koncentratem waniliowym. Szczególnie polecane jako dodatek do lodów
oraz kremów. W deserach widoczne są drobne nasiona wanilii.
Bardzo skoncentrowany, czysty smak i aromat waniliowy.
Uniwersalna ciemna belgijska czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami kakao oraz owocowymi nutami. Optymalna płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Klasyczna biała czekolada o zrównoważonym smaku z dominującymi nutami mleka i wanilii. Niska płynność oraz kremowa i gęsta konsystencja doskonale sprawdzi się do nadawania smaku musom oraz kremom, a także formowania większych figurek czekoladowych.