10 g AROMAT OWOCE LASU SWEET DECOR aromat spożywczy w proszku nadający smak i zapach
Aromat spożywczy w postaci proszku przeznaczony do aromatyzowania oraz nadawania smaku różnego rodzaju wyrobom cukierniczym.
W koszyku nie ma jeszcze produktów
Szukaj
Opis produktu
2,5 kg FOND UNIVERSAL uniwersalny stabilizator do śmietany Dawn:
Opis: uniwersalny stabilizator do śmietany w postaci proszku.
Pozwala na szybkie, łatwe i efektywne stabilizowanie, żelowanie oraz słodzenie śmietany.
Mieszankę stabilizującą przed użyciem należy wymieszać z wodą lub sokiem owocowym
w temperaturze 20°C a następnie powoli dodawać do śmietany.
Śmietana po ustabilizowaniu jest odporna na zamrażanie i rozmrażanie.
Składniki: cukier, suszony syrop glukozowy, żelatyna, żółtko jaja kurzego w proszku, regulator kwasowości: difosforany.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu;
chronić przed działaniem promieni słonecznych.
Stosowanie/receptura:
- 200 g Fond Universal dokładnie wymieszać z 200 ml wody/soku owocowego o temperaturze 20°C,
- dodać pasty smakowej lub aromatycznej i ponownie wymieszać,
- powoli dodawać do 1000 g ubitej, niesłodzonej śmietany,
- natychmiast użyć.
Smak: uniwersalny (bez charakterystycznego smaku)
Opakowanie: 2,5 kg (worek)
Producent: Dawn
|
Wartość odżywcza w 100 ml produktu: |
|
|
Wartość energetyczna |
1665/394 kJ/kcal |
|
Tłuszcz |
2,2 g |
|
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
0,7 g |
|
Węglowodany: |
83,2 g |
|
- w tym cukry |
46,3 g |
|
Białko |
10,8 g |
|
Sól |
0,3 g |
Szczegóły produktu
10 g AROMAT OWOCE LASU SWEET DECOR aromat spożywczy w proszku nadający smak i zapach
Aromat spożywczy w postaci proszku przeznaczony do aromatyzowania oraz nadawania smaku różnego rodzaju wyrobom cukierniczym.
Tylka Rosyjska, to końcówka do tworzenia dekoracji cukierniczych z kremu maślanego oraz innych mas o większej gęstości. Charakterystyczną cechą tego rodzaju końcówek jest możliwość uzyskania gotowego wzoru przy jednym wyciśnięciu kremu. Stosowanie końcówek pozwala na tworzenie efektownych dekoracji.
2.5 kg CIEMNA CZEKOLADA 70.5% RECIPE N°70-30-38 CALLEBAUT 70-30-38-E4-U71
Najlepsza ciemna belgijska czekolada o intensywnym smaku z dominującymi nutami prażonego kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Niska płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Wystąpił błąd, sprawdź szczegóły poniżej