• Szkolenie Monin 8 maja

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

cukier inwertowany
  • cukier inwertowany

15 kg SUCRE INVERTI GALLIA LOUIS FRANCOIS cukier inwertowany - trymolina

LOUISFRANCOIS33

Trymolina - cukier inwertowany w postaci drobnych kryształków o bardzo dobrej rozpuszczalności.

720,00 zł
Brutto
Ilość
OBECNIE BRAK NA STANIE


Opis

Trymolina - cukier inwertowany:

  • uniwersalne zastosowanie w produkcji cukierniczej

  • dobra rozpuszczalność

  • powolny proces krystalizacji

  • wysoka słodycz

  • zdolność zatrzymywania wilgoci w produktach

panel oddzielający w opisie.png

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu; w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego i wilgoci.

panel oddzielający w opisie.png

Dozowanie: 2-5 %

panel oddzielający w opisie.png

Skład:

- sucha masa: 81-83 %

- cukier inwertowany: min. 95 %

- sacharoza: max. 5 %

Szczegóły produktu
LOUISFRANCOIS33

Opis

NAZWA HANDLOWA
SUCRE INVERTI GALLIA
MASA NETTO
15 kg
RODZAJ
CUKIER INWERTOWANY
FORMA
DROBNE KRYSZTAŁKI
KONSYSTENCJA
SYPKA
ROZPUSZCZALNOŚĆ
BARDZO DOBRA
PRZEZNACZENIE
DODATEK SPOŻYWCZY
ZASTOSOWANIE
PRODUKCJA
DOZOWANIE
2-5 %
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także
20 innych produktów w tej samej kategorii: