15 kg SUCRE INVERTI GALLIA LOUIS FRANCOIS cukier inwertowany - trymolina

Indeks: LOUISFRANCOIS33

Trymolina - cukier inwertowany w postaci drobnych kryształków o bardzo dobrej rozpuszczalności.

465,00 zł (8% VAT)
31,00 zł / 1 kg

430,56 zł netto

OBECNIE BRAK NA STANIE

Magazyn: 0 szt.

Powiadom mnie, gdy produkt będzie dostępny w magazynie

Opis produktu

Trymolina - cukier inwertowany:

  • uniwersalne zastosowanie w produkcji cukierniczej

  • dobra rozpuszczalność

  • powolny proces krystalizacji

  • wysoka słodycz

  • zdolność zatrzymywania wilgoci w produktach

panel oddzielający w opisie.png

Warunki przechowywania: produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu; w szczelnie zamkniętym opakowaniu; chronić przed bezpośrednim działaniem światła słonecznego i wilgoci.

panel oddzielający w opisie.png

Dozowanie: 2-5 %

panel oddzielający w opisie.png

Skład:

- sucha masa: 81-83 %

- cukier inwertowany: min. 95 %

- sacharoza: max. 5 %

Szczegóły produktu

NAZWA HANDLOWA
SUCRE INVERTI GALLIA
MASA NETTO
15 kg
RODZAJ
CUKIER INWERTOWANY
FORMA
DROBNE KRYSZTAŁKI
KONSYSTENCJA
SYPKA
ROZPUSZCZALNOŚĆ
BARDZO DOBRA
PRZEZNACZENIE
DODATEK SPOŻYWCZY
ZASTOSOWANIE
PRODUKCJA
DOZOWANIE
2-5 %
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SZCZELNIE ZAMKNIĘTYM OPAKOWANIU
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
W SUCHYM I CHŁODNYM MIEJSCU