CW1480 Serce w serduszka - Chocolate World - forma z poliwęglanu do lizaków z czekolady - poj. 29 g x 4 lizaki
  • CW1480 Serce w serduszka - Chocolate World - forma z poliwęglanu do lizaków z czekolady - poj. 29 g x 4 lizaki
  • CW1480 Serce w serduszka - Chocolate World - forma z poliwęglanu do lizaków z czekolady - poj. 29 g x 4 lizaki
  • CW1480 Serce w serduszka - Chocolate World - forma z poliwęglanu do lizaków z czekolady - poj. 29 g x 4 lizaki
  • CW1480 Serce w serduszka - Chocolate World - forma z poliwęglanu do lizaków z czekolady - poj. 29 g x 4 lizaki
  • CW1480 Serce w serduszka - Chocolate World - forma z poliwęglanu do lizaków z czekolady - poj. 29 g x 4 lizaki
  • CW1480 Serce w serduszka - Chocolate World - forma z poliwęglanu do lizaków z czekolady - poj. 29 g x 4 lizaki
  • CW1480 Serce w serduszka - Chocolate World - forma z poliwęglanu do lizaków z czekolady - poj. 29 g x 4 lizaki
  • CW1480 Serce w serduszka - Chocolate World - forma z poliwęglanu do lizaków z czekolady - poj. 29 g x 4 lizaki
  • CW1480 Serce w serduszka - Chocolate World - forma z poliwęglanu do lizaków z czekolady - poj. 29 g x 4 lizaki
  • CW1480 Serce w serduszka - Chocolate World - forma z poliwęglanu do lizaków z czekolady - poj. 29 g x 4 lizaki
  • CW1480 Serce w serduszka - Chocolate World - forma z poliwęglanu do lizaków z czekolady - poj. 29 g x 4 lizaki
  • CW1480 Serce w serduszka - Chocolate World - forma z poliwęglanu do lizaków z czekolady - poj. 29 g x 4 lizaki
  • CW1480 Serce w serduszka - Chocolate World - forma z poliwęglanu do lizaków z czekolady - poj. 29 g x 4 lizaki
  • CW1480 Serce w serduszka - Chocolate World - forma z poliwęglanu do lizaków z czekolady - poj. 29 g x 4 lizaki
  • CW1480 Serce w serduszka - Chocolate World - forma z poliwęglanu do lizaków z czekolady - poj. 29 g x 4 lizaki
  • CW1480 Serce w serduszka - Chocolate World - forma z poliwęglanu do lizaków z czekolady - poj. 29 g x 4 lizaki
  • CW1480 Serce w serduszka - Chocolate World - forma z poliwęglanu do lizaków z czekolady - poj. 29 g x 4 lizaki
  • CW1480 Serce w serduszka - Chocolate World - forma z poliwęglanu do lizaków z czekolady - poj. 29 g x 4 lizaki
  • CW1480 Serce w serduszka - Chocolate World - forma z poliwęglanu do lizaków z czekolady - poj. 29 g x 4 lizaki

CW1480 Serce w serduszka - Chocolate World - forma z poliwęglanu do lizaków z czekolady - poj. 29 g x 4 lizaki

CHOCOWORLD85

Kolekcja form do tworzenia walentynkowych lizaków z czekolady. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie.

111,00 zł
Brutto

111,00 zł / 1 szt.

Stawka VAT: 23.00%

W magazynie: 3

Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

favorite_border favorite
Opis

Forma do lizaków z czekolady w kształcie serca:

Formy do pracy z czekoladą wykonane z poliwęglanu charakteryzują się wyjątkową trwałością i wytrzymałością. Są odporne na uszkodzenia mechaniczne oraz działanie zarówno wysokich jak i niskich temperatur. Materiał, z którego wykonane są formy zapewnia idealnie błyszczącą powierzchnię wyrobów czekoladowych oraz zmniejsza ryzyko wystąpienia matowych plam. Zapewnia również równomierne rozprowadzanie ciepła, co ma ogromne znaczenie podczas pracy z czekoladą. Dodatkową zaletą form wykonanych z poliwęglanu jest ich transparentna barwa (niekiedy półtransparentna - lekko żółta), która pozwala na kontrolę podczas formowania kształtów. Ponadto materiał pod wpływem zmian temperatury kurczy się wolniej niż czekolada, co znacznie ułatwia proces wyjmowania kształtów z formy. Przed wlaniem czekolady, formę należy lekko podgrzać, co zapobiega zbyt dużej różnicy temperatur i tym samym zmętnieniu czekolady. Formy należy napełniać jedynie odpowiednio zatemperowaną czekoladą.

Jak czyścić formy do czekolady?

Formy do czekolady wykonane z poliwęglanu można czyścić ręcznie lub bezpiecznie myć w zmywarce. Do czyszczenia form nie należy stosować silnych detergentów, wystarczy klasyczny płyn do mycia naczyń i ciepła woda. Po każdym myciu formy należy dokładnie wytrzeć do sucha ściereczką wykonaną z mikrofibry. Taki proces czyszczenia zapewnia najlepsze wykorzystanie właściwości materiału podczas tworzenia wyrobów czekoladowych.

Sposób wypełniania form do lizaków z czekolady:

- całość formy wypełniamy odpowiednio zatemperowaną czekoladą, o właściwej temperaturze i płynności,

- czekoladę rozprowadzamy równomiernie po całej objętości wzoru,

- po napełnieniu kształtu umieszczamy w formie patyczki do lizaków w odpowiednim rozmiarze,

- pozostawiamy do momentu całkowitego zastygnięcia czekolady,

- ostrożnie wyjmujemy gotowe lizaki.

Bardziej skomplikowane kształty można wytwarzać z różnych rodzajów czekolad. Wypełniając poszczególne elementy wzoru barwioną czekoladą lub tłuszczem kakaowym. Dekoracyjne elementy wypełniamy kolorami i pozostawiamy do krystalizacji przed zalaniem całej formy czekoladą.

Zalety korzystania z form z poliwęglanu:

- trwały i wytrzymały materiał gwarantuje niezawodność,

- odporność materiału na uszkodzenia mechaniczne oraz szeroki zakres temperatur,

- zapewnienie błyszczącej powierzchni wyrobów czekoladowych,

- równomierne rozprowadzanie ciepła wewnątrz formy,

- możliwość kontrolowania wypełnienia formy (dzięki transparentnej barwie),

- łatwość wyjmowania kształtów z formy,

- możliwość ręcznego i maszynowego formowania.

Forma do czekoladowych lizaków, szczegóły i wymiary produktu:

Profesjonalna forma z poliwęglanu przeznaczona do ręcznej i maszynowej produkcji wyrobów z czekolady.

Nazwa handlowa Chocoladevorm Lolly Hart
Numer katalogowy CW1480
Kształt lizaków wypukłe serce
Wzór małe serduszka, tłoczone serduszka
Tematyka walentynki, dzień kobiet, święto zakochanych
Materiał poliwęglan
Wymiary formy dł. 275 x szer. 135 x wys. 24 mm
Wymiary lizaków dł. 54 mm x szer. 63 mm x wys. 12 mm
Objętość lizaków 29 g
Ilość lizaków na formę 4
Objętość formy 4 x 29 g =  g
Układ 1 x 4
Przeznaczenie profesjonalna forma do produkcji ręcznej i maszynowej
Zastosowanie klasyczne, dekorowane, nadziewane lizaki czekoladowe
Rodzaj forma do odlewania lizaków czekoladowych
Producent Chocolate World
Dystrybutor Sempre Group

Wybór odpowiedniej płynności czekolady:

Płynność czekolady decyduje o grubości korpusu oraz łamliwości produktów czekoladowych; bardziej płynna czekolada daje cieńszy oraz bardziej chrupiący korpus; ponadto korzystanie z czekolady o wyższej płynności pozwala na jednorazowe wypełnienie większych powierzchni przy mniejszym zużyciu czekolady; czekolada o wyższej płynności jest idealna do form posiadających więcej detali, jednak wymaga dwukrotnego a niekiedy trzykrotnego wypełnienia formy czekoladą.

Proces temperowania czekolady:

Odpowiednio przeprowadzony proces temperowania czekolady zapewnia: satynowy połysk czekolady, doskonałą łamliwość, kurczliwość czekolady podczas chłodzenia (co ułatwia wyjmowanie czekoladek z formy).

Produkcja wyrobów czekoladowych z nadzieniem:

Podczas produkcji pralin z nadzieniem należy upewnić się, że nadzienie jest wystarczająco gładkie i płynne. Temperatura nadzienia nie powinna być wyższa niż 28°C, wyższa temperatura może spowodować topnienie korpusu. Korpusy należy wypełniać pojedynczo, pilnując przy tym, by nie zabrudzić brzegów formy (zabrudzenie może powodować nieszczelność korpusów). Nie należy wypełniać korpusów do pełna, najlepiej pozostawić około 1,5 mm wolnej przestrzeni, która jest konieczna do właściwego zamknięcia czekoladki.

Ostrzeżenia i informacje dodatkowe:

Producent: Chocolate World

Dystrybutor: Sempre Group

Kraj produkcji: Wyprodukowano w Belgii

Produkt przeznaczony do kontaktu z żywnością.

Wykonany z materiałów bezpiecznych w kontakcie z żywnością.

Dokładnie umyć przed pierwszym użyciem.

Szczegóły produktu
CHOCOWORLD85
3 Przedmioty
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Zobacz także

Indeks: MODECOR644

Marka: MODECOR

3 g COLORDUST ROSSO FUOCO 23138 MODECOR czerwony barwnik w proszku rozpuszczalny w tłuszczu

favorite_border favorite

Rozpuszczalny w tłuszczu barwnik do barwienia produktów spożywczych oraz do stosowania na powierzchnię. Nie zawiera bieli tytanowej. Produkt bezglutenowy.

Cena 23,00 zł

766,67 zł / 100 g

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: SILIKOMART63

Marka: SILIKOMART

SCG33 Choco Keys Silikomart - forma silikonowa do walentynkowych czekoladek - klucze w sześciu wzorach

favorite_border favorite

Seria form silikonowych dla prawdziwych miłośników czekolady. Twórz spersonalizowane czekoladki dla siebie i dla najbliższych. Choco Keys, to foremka silikonowa do walentynkowych czekoladek w kształcie kluczy. Foremka pozwala na przygotowanie czekoladek w sześciu wzorach i rozmiarach.

Cena 47,50 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: SILIKOMART256

Marka: SILIKOMART

SCG48 My Love Silikomart - forma silikonowa do walentynkowych czekoladek - serce - poj. 8 ml x 12 czekoladek

favorite_border favorite

Seria form silikonowych dla prawdziwych miłośników czekolady. Twórz spersonalizowane czekoladki dla siebie i dla najbliższych. My Love, to foremka silikonowa do walentynkowych czekoladek w kształcie serca. Do dzieła!

Cena 59,50 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: CHOCOWORLD84

Marka: CHOCOLATE WORLD

CW1018 Serce w kratkę - Chocolate World - forma z poliwęglanu do pralin - dł. 32 x wys. 15 mm / poj. 11 g x 32 praliny

favorite_border favorite

Kolekcja form do tworzenia walentynkowych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:

Cena 102,00 zł

102,00 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: CHOCOWORLD103

Marka: CHOCOLATE WORLD

CW2087 Serce - Chocolate World - forma z poliwęglanu do pralin - dł. 31 x szer. 35 x wys. 18 mm / poj. 15 g x 32 praliny

favorite_border favorite

Kolekcja form do tworzenia walentynkowych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:

Cena 126,00 zł

126,00 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: SILIKOMART408

Marka: SILIKOMART

50 szt. dł. 23 cm BIAŁE PAPIEROWE PATYCZKI DO LIZAKÓW 99.413.99.0001 WONDER CAKES SILIKOMART

favorite_border favorite

Papierowe patyczki do lizaków w kolorze naturalnej bieli. Idealne do klasycznych lizaków, lizaków z izomaltu, czekolady i lizaków z ciasta (cake pop).

Cena 20,50 zł

0,41 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: CHOCOWORLD148

Marka: CHOCOLATE WORLD

CW1959 CZEKOLADKA Z SERCEM CHOCOLATE WORLD - forma z poliwęglanu do walentynkowych czekoladek

favorite_border favorite

Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:

Cena 99,90 zł Cena podstawowa 111,00 zł

99,90 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: CHOCOWORLD150

Marka: CHOCOLATE WORLD

CW2372 Serce - Chocolate World - forma z poliwęglanu do pralin - dł. 30 x szer. 36 x wys. 19 mm / poj. 14 g x 28 pralin

favorite_border favorite

Kolekcja form do tworzenia walentynkowych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:

Cena 125,00 zł

125,00 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: PAVONI350

Marka: PAVONI ITALIA

200 g RED LB10SB COCOLART PAVONI czerwony barwnik na bazie tłuszczu kakaowego

favorite_border favorite

Z "chocolart" poczujesz się jak prawdziwy artysta - twórz efektowne praliny, tabliczki, dekoracje czekoladowe, a nawet czekoladowe obrazy. Nowa odsłona barwników na bazie masła kakaowego bez dodatku dwutlenku tytanu - E171.

Cena 221,00 zł

110,50 zł / 100 g

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: SILIKOMART636

Marka: SILIKOMART

50 szt. dł. 12 cm BIAŁE PAPIEROWE PATYCZKI DO LIZAKÓW 99.411.99.0001 WONDER CAKES SILIKOMART

favorite_border favorite

Papierowe patyczki do lizaków w kolorze naturalnej bieli. Idealne do klasycznych lizaków, lizaków z izomaltu, czekolady i lizaków z ciasta (cake pop).

Cena 12,50 zł

0,25 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: SILIKOMART637

Marka: SILIKOMART

50 szt. dł. 15 cm BIAŁE PAPIEROWE PATYCZKI DO LIZAKÓW 99.412.99.0001 WONDER CAKES SILIKOMART

favorite_border favorite

Papierowe patyczki do lizaków w kolorze naturalnej bieli. Idealne do klasycznych lizaków, lizaków z izomaltu, czekolady i lizaków z ciasta (cake pop).

Cena 14,00 zł

0,28 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: FOODCOLOURS307

Marka: FOOD COLOURS

18 ml CZERWONY BARWNIK OLEJOWY DO BIAŁEJ CZEKOLADY OS-LC-024 FOOD COLOURS barwnik spożywczy w formie emulsji

favorite_border favorite

Seria barwników spożywczych na bazie oleju roślinnego do barwienia białej czekolady i mas cukierniczych o wysokiej zawartości tłuszczu. 

Cena 18,00 zł

100,00 zł / 100 ml

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: PODKŁADYCUK54

Marka: PODKŁADY CUKIERNICZE

100 szt. dł. 10 cm BIAŁE PAPIEROWE PATYCZKI DO LIZAKÓW I CAKE POPS - śr. 35 mm

favorite_border favorite

Papierowe patyczki do lizaków w kolorze naturalnej bieli. Idealne do klasycznych lizaków, lizaków z izomaltu, czekolady i lizaków z ciasta (cake pop).

Cena 9,00 zł

0,09 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: PODKŁADYCUK55

Marka: PODKŁADY CUKIERNICZE

100 szt. dł. 15 cm BIAŁE PAPIEROWE PATYCZKI DO LIZAKÓW I CAKE POPS - śr. 35 mm

favorite_border favorite

Papierowe patyczki do lizaków w kolorze naturalnej bieli. Idealne do klasycznych lizaków, lizaków z izomaltu, czekolady i lizaków z ciasta (cake pop).

Cena 11,00 zł

0,11 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: HANSBRUNNER146

Marka: HANS BRUNNER

HB-9195-PC LOLLY BRILLANT HERZ HANS BRUNNER - forma z poliwęglanu do lizaków czekoladowych - brylantowe serce

favorite_border favorite

Kolekcja form do tworzenia lizaków czekoladowych. Dopracowane i nieoczywiste wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:

Cena 117,00 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: BIRKMANN219

Marka: BIRKMANN

op. 48 szt. biało-żółte papierowe patyczki do lizaków i cake pops dł. 15 cm - lolli sticks 443228 Birkmann

favorite_border favorite

Papierowe patyczki do lizaków - wzór w białe i żółte paski. Idealne do klasycznych lizaków, lizaków z izomaltu, czekolady i lizaków z ciasta (cake pop).

Cena 24,30 zł Cena podstawowa 27,00 zł

0,51 zł / 1 szt.

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: MODECOR1307

Marka: MODECOR

op. 100 g COLORPASTE LIPO ROSSO 23234 MODECOR - czerwony barwnik na bazie tłuszczu roślinnego - do barwienia czekolady

favorite_border favorite

Czerwony barwnik cukierniczy do białej czekolady i kremu maślanego. Color Paste, to seria barwników spożywczych wykonanych na bazie tłuszczu. Barwnik rozpuszczalny w tłuszczu przeznaczony przede wszystkim do dekoracji białej czekolady oraz mas i kremów cukierniczych o wysokiej zawartości tłuszczu.

Cena 63,20 zł

63,20 zł / 100 g

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: CHOCOWORLD110

Marka: CHOCOLATE WORLD

CW1214 Serce - Chocolate World - forma z poliwęglanu do pralin - dł. 31 x szer. 35 x wys. 18 mm / poj. 15 g x 24 praliny

favorite_border favorite

Kolekcja form do tworzenia walentynkowych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:

Cena 106,00 zł

106,00 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: CHOCOWORLD114

Marka: CHOCOLATE WORLD

CW1526 Serce - Chocolate World - forma z poliwęglanu do pralin - dł. 27 x szer. 31 x wys. 17 mm / poj. 9 g x 28 pralin

favorite_border favorite

Kolekcja form do tworzenia walentynkowych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:

Cena 113,00 zł

113,00 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: HANSBRUNNER11

Marka: HANS BRUNNER

Lizak "I LOVE YOU" HB-9066-PC Hans Brunner - forma z poliwęglanu do walentynkowych lizaków czekoladowych - śr. 55 mm

favorite_border favorite

Seria form do tworzenia dekoracyjnych lizaków z czekolady. Profesjonalna forma wykonana z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu. Walentynkowy wzór serce z napisem "I LOVE YOU". Forma pozwala na jednorazowe przygotowanie 4 lizaków o wymiarach dł. 55 mm x szer. 55 mm x wys. 12 mm i pojemności 20 gramów.

Cena 131,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: HANSBRUNNER48

Marka: HANS BRUNNER

Lizak serce w paski HB-0982-S Hans Brunner - forma z poliwęglanu do walentynkowych lizaków czekoladowych - śr. 50 mm

favorite_border favorite

Seria form do tworzenia dekoracyjnych lizaków z czekolady. Profesjonalna forma wykonana z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu. Walentynkowy wzór serce w delikatne paski. Forma pozwala na jednorazowe przygotowanie 10 lizaków o wymiarach dł. 51 mm x szer. 49.5 mm x wys. 9 mm i pojemności 14 gramów.

Cena 126,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: MODECOR1378

Marka: MODECOR

op. 100 g COLORPASTE LIPO ROSSO BORGOGNA 23329 MODECOR - bordowy barwnik na bazie tłuszczu roślinnego - do barwienia czekolady

favorite_border favorite

Burgundowy barwnik cukierniczy do białej czekolady i kremu maślanego. Color Paste, to seria barwników spożywczych wykonanych na bazie tłuszczu. Barwnik rozpuszczalny w tłuszczu przeznaczony przede wszystkim do dekoracji białej czekolady oraz mas i kremów cukierniczych o wysokiej zawartości tłuszczu.

Cena 58,00 zł

58,00 zł / 100 g

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: CHOCOWORLD200

Marka: CHOCOLATE WORLD

CW1744 LOVE - Chocolate World - forma z poliwęglanu do walentynkowych pralin - dł. 33 mm

favorite_border favorite

Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:

Cena 94,50 zł Cena podstawowa 105,00 zł

94,50 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: CHOCOWORLD199

Marka: CHOCOLATE WORLD

CW12138 Serca na zaręczyny - Chocolate World - forma z poliwęglanu do walentynkowych pralin - śr. 28 mm

favorite_border favorite

Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:

Cena 105,00 zł

105,00 zł / 1 szt.

Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: SEMPRE214

Marka: SWEET DECOR

op. 30 g Serduszka czerwone śr. 6-8 mm - walentynkowe konfetti cukrowe - posypka dekoracyjna

favorite_border favorite

Serduszka czerwone, cukrowe dekorki do walentynkowych słodyczy. Posypka dekoracyjna, która idealnie sprawdzi się do ozdabiania tortów, babeczek, ciasteczek, lizaków i czego tylko zamarzysz! Konfetti cukrowe, to gotowa do użycia posypka do ozdabiania wypieków i deserów. Uwaga! Rzeczywiste kolory posypek cukrowych mogą nieznacznie różnić się od wizualizacji...

Cena 7,00 zł

23,33 zł / 100 g

Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU