Indeks: DECORA03
Marka: DECORA
∅ 30 cm PODKŁAD BRĄZOWY DECORA metalizowany z motywem kwiatowym wysokość 3 mm
1kg Czekolada CIEMNA/DESEROWA 55% AQ37BT Master Martini:
Opis: czekolada ciemna/deserowa o zawartości kakao 55%;
intensywna, kremowa, słodka z nutą waniliową;
produkowana w postaci drobnych pastylek/kaletek, ułatwiających pracę z czekoladą.
Składniki: cukier, pasta kakaowa, masło kakaowe, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator: lecytyna sojowa (E322), aromat: wanilina.
Skład: zawartość kakao: 55%
Płynność: 2/5
Opakowanie: 1 kg (produkt konfekcjonowany z opakowania zbiorczego 20 kg)
Zastosowanie: nadzienia, praliny, dekoracje, fondue, fontanny czekoladowe.
Przechowywanie: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu (do 20°C), chronić przed działaniem promieni słonecznych.
Kod produktu: AQ37BT
POBIERZ NASZE E-booki
Indeks: DECORA03
Marka: DECORA
Indeks: PAPILART56
Marka: PapilArt
Indeks: FOODCOLOURS80(5)
Marka: FOOD COLOURS
Pyłek w postaci suchego sprayu - efekt migotania i połysku - do dekorowania powierzchni wyrobów cukierniczych.
Indeks: CALLEBAUT17
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Indeks: CALLEBAUT16
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Indeks: LUBECA15
Marka: LUBECA
Indeks: CACAOBARRY39
Marka: CACAO BARRY
Bio Botanika by Igor Zaritskyi - ekologiczna ciemna czekolada >>> "energia słońca z Madagaskaru z delikatną goryczką i świeżą kwasowością egzotycznych i ekologicznych roślin".
Indeks: CACAOBARRY04(1)
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CALLEBAUT103
Marka: CALLEBAUT
Czekolada ze stewią
Indeks: CALLEBAUT01(1)
Marka: CALLEBAUT
Ciemna belgijska czekolada o harmonijnym smaku z dominującymi nutami kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Uniwersalna płynność czekolady czyni ją wszechstronną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CALLEBAUT01
Marka: CALLEBAUT
Ciemna belgijska czekolada o harmonijnym smaku z dominującymi nutami kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Uniwersalna płynność czekolady czyni ją wszechstronną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: CALLEBAUT52
Marka: CALLEBAUT
Czekolada ciemna bez dodatku cukru.
Indeks: CACAOBARRY36(1)
Marka: CACAO BARRY
EVOCAO™ WHOLEFRUIT CHOCOLATE - to nowy rodzaj czekolady wykonanej w całości z czystego owocu kakaowca. Wyjątkowy profil aromatyczny - naturalna kwasowość i nuty tropikalnych owoców. Czekolada ujawnia wszystkie smaki i naturalną świeżość owoców kakaowca.
Indeks: CALLEBAUT126
Marka: CALLEBAUT
Ciemna belgijska czekolada o harmonijnym smaku z bez dodatku cukru - wyprodukowana przy użyciu maltitolu (słodzika) zamiast cukru. ulotka do pobrania
Indeks: CALLEBAUT72
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Indeks: CACAOBARRY03
Marka: CACAO BARRY
Indeks: CHOCOVIC02
Marka: CHOCOVIC
Ciemna czekolada o wysokiej płynności i zrównoważonym słodkim smaku z wyczuwalną goryczką. Produkowana w postaci kaletek easymelt, które znacznie ułatwiają pracę z czekoladą.
Indeks: SICAO08(1)
Marka: CALLEBAUT
Indeks: CALLEBAUT95
Marka: CALLEBAUT
Wyjątkowa seria czekolad dla prawdziwych smakoszy - wytwarzanych z wyselekcjonowanych ziaren kakao o pojedynczym pochodzeniu. Unikalny profil smakowy i uniwersalne zastosowanie.
Indeks: CACAOBARRY03(1)
Marka: CACAO BARRY