Forma silikonowa do deserów w kształcie muszli. Profesjonalna forma silikonowa stworzona we współpracy z Frank Haasnoot. Forma pozwala na jednorazowe przygotowanie 6 dekoracyjnych porcji o wymiarach: dł. 79 mm x szer. 59 mm x wys. 54.5 mm i pojemności 100 ml.
Cukiernicze Nowości
W dziale nowości cukiernicze znajdziesz wszystkie nowo dodane produkty znajdujące się w różnych kategoriach. Zaglądając tutaj zawsze będziesz na bieżąco i poznasz bogaty asortyment produktów, który wciąż poszerzamy z myślą o potrzebach naszych Klientów. Czekolady, praliny, książki , opłatki na tort - to tylko niektóre z produktów, które z pewnością przydadzą się Państwu w domu. W naszym sklepie internetowym znajdą Państwo także słodkie prezenty i upominki dla najbliższych. A dla koneserów znajdzie się również wysokiej jakości kawa ziarnista. Zapraszamy do zapoznania się z ofertą naszego sklepu.
Jest 224 produktów.
Zestaw 3D Tarte Ring Cabossa pozwala na tworzenie przestrzennych tart w kształcie wyjątkowego owocu Cabossa. Zestaw składa się z trzech elementów: formy silikonowej do formowania wierzchu, sześciu pierścieni do wypieku trójwymiarowych spodów z kruchego ciasta oraz wykrojnika, który pozwala na precyzyjne wykrojenie i uformowanie ciasta w pierścieniach. Zestaw na sześć przestrzennych monoporcji zaprojektowany i stworzony we współpracy z Carmine Di Donna.
Forma silikonowa do nowoczesnych wypieków, deserów i tortów musowych. Dopracowany w najdrobniejszych szczegółach wzór stworzony we współpracy z Florent Margaillan.
Seria form silikonowych dla prawdziwych miłośników czekolady. Twórz spersonalizowane czekoladki dla siebie i dla najbliższych. Choco Schiaccianoci to foremka silikonowa do świątecznych czekoladek w kształcie dziadka do orzechów.
Forma silikonowa do świątecznych wypieków, deserów i tortów musowych. Dopracowany w najdrobniejszych szczegółach wzór drewnianego dziadka do orzechów.
Forma silikonowa do tworzenia nowoczesnych wypieków oraz deserów mrożonych. Uniwersalne zastosowanie i łatwość użycia gwarantują zawsze doskonały efekt, niezależnie od tego jaką formę deseru przygotujesz.
Forma silikonowa do tworzenia nowoczesnych wypieków oraz deserów mrożonych. Uniwersalne zastosowanie i łatwość użycia gwarantują zawsze doskonały efekt, niezależnie od tego jaką formę deseru przygotujesz.
Forma silikonowa do tworzenia tradycyjnych i nowoczesnych wypieków oraz deserów mrożonych. Uniwersalne zastosowanie i łatwość użycia gwarantują zawsze doskonały efekt, niezależnie od tego jaką formę deseru przygotujesz. Forma na 18 dekoracyjnych porcji o średnicy 40 mm, wysokości 15 mm i pojemności 14 ml.
Forma silikonowa do tworzenia tradycyjnych i nowoczesnych wypieków oraz deserów mrożonych. Uniwersalne zastosowanie i łatwość użycia gwarantują zawsze doskonały efekt, niezależnie od tego jaką formę deseru przygotujesz. Forma na 15 dekoracyjnych porcji o średnicy 44 mm, wysokości 17 mm i pojemności 20 ml.
Silikonowy kosz, który zapewnia idealne warunki do prawidłowego wyrastania ciasta przed procesem pieczenia. Posiada mikrootwory umożliwiające odprowadzanie wilgoci. Wspomaga proces fermentacji, dzięki czemu chleb jest miękki i puszysty. Nowoczesna i higieniczna alternatywa dla tradycyjnych koszy do garowania.
Kit Tarte Ring Albia Silikomart - zestaw do tartaletek - ranty perforowane + forma silikonowa
Zestaw do nowoczesnych tartaletek. Ranty perforowane do wypieku ciasta kruchego i forma silikonowa do dekoracji. Uniwersalne zastosowanie i łatwość użycia gwarantują zawsze doskonały efekt.
Zestaw do monoporcji w kształcie babki, który pozwala na tworzenie zaskakujących kreacji cukierniczych. Forma silikonowa z dwustronnym wykrojnikiem. Stworzona we współpracy z Julien Dugourd.
Planet mignon od Pavoni Italia, forma silikonowa do nowoczesnych deserów i monoporcji. Forma pozwala na jednorazowe przygotowanie 30 mini porcji o średnicy 38 mm, wysokości 20 mm i pojemności 18 ml.
Gastronomiczna forma silikonowa o klasycznym kształcie do tworzenia tradycyjnych i nowoczesnych wypieków oraz deserów mrożonych. Uniwersalne zastosowanie i łatwość użycia gwarantują zawsze doskonały efekt, niezależnie od tego jaką formę deseru przygotujesz. Forma na 40 cylindrycznych porcji o średnicy 50 mm, wysokości 30 mm i pojemności 57 ml.
Forma silikonowa do tworzenia nowoczesnych wypieków oraz deserów mrożonych. Uniwersalne zastosowanie i łatwość użycia gwarantują zawsze doskonały efekt, niezależnie od tego jaką formę deseru przygotujesz. Stworzona we współpracy z Pierre Hermé.
Forma silikonowa do tworzenia nowoczesnych wypieków oraz deserów mrożonych. Uniwersalne zastosowanie i łatwość użycia gwarantują zawsze doskonały efekt, niezależnie od tego jaką formę deseru przygotujesz.
Forma silikonowa do tworzenia elementów dekoracyjnych. Doskonała do urozmaicania przystawek, monoporcji i deserów na talerzu. Uniwersalne zastosowanie i łatwość użycia gwarantują zawsze doskonały efekt, niezależnie od tego jaką formę dekoracji przygotujesz.
KMF01 Pavoni Italia - zestaw form do wypieku ciasta francuskiego - dł. 380 x szer. 33 x wys. 30 mm
Innowacyjny zestaw form do wypieku chrupiących spodów z ciasta francuskiego oraz wypieków drożdżowych o minimalistycznym designie. Stworzony we współpracy z Cesare Murzilli. Doskonała podstawa deserów, monoporcji i przystawek.
Gastronomiczna forma silikonowa o klasycznym kształcie do tworzenia wkładów smakowych do nowoczesnych tortów i ciast musowych. Uniwersalne zastosowanie i łatwość użycia gwarantują zawsze doskonały efekt, niezależnie od tego jaką formę deseru przygotujesz.
Seria form wykonanych z silikonu wzmocnionego wysokowytrzymałym włóknem technicznym. Innowacyjny materiał spełnia wymagania intensywnych procesów produkcyjnych prowadzonych w profesjonalnych placówkach.
Air Mat Silikomart - dł. 520 x szer. 315 mm - perforowana mata cukiernicza do wypieków
Air Mat, to seria perforowanych mat cukierniczych o wszechstronnym zastosowaniu. Wykonane z odpornego włókna szklanego pokrytego warstwą silikonu. Zapewniają równomierny stopień wypieczenia. Wykazują właściwości antypoślizgowe i zapobiegające przywieraniu. Nadają się do mrożenia i mycia w zmywarce.
Transparentna taca do mrożenia i przechowywania lodów na patyku, monoporcji i deserów. Wykonana z odpornego poliwęglanu, który nadaje się do procesu szybkiego schładzania.
op. 189 szt. Pająki - 33774 Barbara Decor - zestaw dekoracji czekoladowych na Halloween - 30 mm
Zestaw plakietek czekoladowych z jadalnym nadrukiem pająka na pajęczynie. Okrągłe czekoladki do dekoracji deserów i wypieków na Halloween. W zestawie znajdują się dwa wzory czekoladek o średnicy 30 mm.
Czekoladowe dynie na Halloween. Gotowe dekoracje na bazie białej czekolady w czterech wzorach i rozmiarach. Idealne do ozdobienia wyjątkowo strasznych słodyczy!
Monoshape Golden Touch, to złote dekoracje do kreatywnego ozdabiania wyrobów cukierniczych. Zestaw gotowych do użycia wzorów na Halloween.
op. 360 szt. Białe beziki do dekoracji cukierniczych - 20300G Modecor - śr. 30 mm
Okrągłe bezy w pastelowych barwach, to idealny sposób na szybką i efektowną dekorację wyrobów cukierniczych. Doskonałe do ozdabiania tortów i wypieków z kremami.
op. 360 szt. Jasnoniebieskie beziki do dekoracji cukierniczych - 20300C Modecor - śr. 30 mm
Okrągłe bezy w pastelowych barwach, to idealny sposób na szybką i efektowną dekorację wyrobów cukierniczych. Doskonałe do ozdabiania tortów i wypieków z kremami.
op. 360 szt. Różowe beziki do dekoracji cukierniczych - 20300B Modecor - śr. 30 mm
Okrągłe bezy w pastelowych barwach, to idealny sposób na szybką i efektowną dekorację wyrobów cukierniczych. Doskonałe do ozdabiania tortów i wypieków z kremami.
op. 1 kg Zielona Pistacja Surowa - całe blanszowane orzechy pistacjowe o intensywnie zielonej barwie
Zielone pistacje, to wysokiej jakości produkt o subtelnym smaku, delikatnej konsystencji i naturalnej barwie. Całe orzechy pistacjowe poddane procesowi blanszowania, który wydobywa pełnię naturalnego smaku i koloru.
Crumble Cacao Golden Touch, to gotowa do użycia posypka w formie pokruszonych ciasteczek kakaowych. Granella kakaowa z kawałkami złota Golden Touch. Wytwarzana z bezglutenowych ciasteczek kakaowych. Chrupiąca posypka o uniwersalnym zastosowaniu w cukiernictwie.
op. 1.75 kg Crumble Limone Babbi - bezglutenowa kruszonka dekoracyjna - cytrynowa - nr. kat. 1300121
Seria chrupiących posypek o stabilnej konsystencji wytwarzanych z bezglutenowych kruchych ciasteczek. Przeznaczone do urozmaicania lodów i dekorowania wyrobów cukierniczych.
op. 1.75 kg Crumble Burro Babbi - bezglutenowa kruszonka dekoracyjna - maślana- nr. kat. 1300112
Seria chrupiących posypek o stabilnej konsystencji wytwarzanych z bezglutenowych kruchych ciasteczek. Przeznaczone do urozmaicania lodów i dekorowania wyrobów cukierniczych.
Seria chrupiących posypek o stabilnej konsystencji wytwarzanych z bezglutenowych kruchych ciasteczek. Przeznaczone do urozmaicania lodów i dekorowania wyrobów cukierniczych.
Seria chrupiących posypek o stabilnej konsystencji wytwarzanych z bezglutenowych kruchych ciasteczek. Przeznaczone do urozmaicania lodów i dekorowania wyrobów cukierniczych.
op. 1.75 kg Crumble Cacao Babbi - bezglutenowa kruszonka dekoracyjna - kakaowa - nr. kat. 1300111
Seria chrupiących posypek o stabilnej konsystencji wytwarzanych z bezglutenowych kruchych ciasteczek. Przeznaczone do urozmaicania lodów i dekorowania wyrobów cukierniczych.
Wygodne i praktyczne plastikowe spinacze do zamykania torebek podczas przechowywania żywności. Klipsy idealnie sprawdzą się do zamykania woreczków z przyprawami, mąką, płatkami śniadaniowymi itp.
Czarny Shaker Boston - Monin - dwuczęściowy zestaw - stalowy kubek z powłoką i szklanica barmańska
Dwuczęściowy Shaker Bostoński w eleganckim czarnym kolorze z logo marki Monin. Kubek z powłoką antypoślizgową i wytrzymała szklanica barmańska. Podstawowe i niezbędne wyposażenie każdego profesjonalnego i amatorskiego baru.
Bardzo praktyczny zestaw miarek kuchennych w kształcie głębokich łyżek. Do odmierzania produktów płynnych i sypkich. Idealne do odmierzania aromatów, przypraw i dodatków spożywczych. Miarki sygnowane przez Eurovanille.
Stalowy Muddler - Monin - barmański moździerz do rozgniatania owoców i ucierania ziół
Stalowy Muddler z logo marki Monin. Profesjonalny moździerz barmański. Służy do rozgniatania owoców, ucierania świeżych ziół, przypraw i cukru bezpośrednio w shakerze lub szklance. Podstawowe i niezbędne wyposażenie każdego profesjonalnego i amatorskiego baru.
Jigger - dwustronna miarka barmańska - 50 i 25 ml - do odmierzania alkoholi i płynnych dodatków
Dwustronna miarka barmańska wykonana ze stali nierdzewnej. Służy do precyzyjnego odmierzani alkoholi i płynnych dodatków podczas sporządzania drinków.
Długa łyżka barmańska ze stopką do rozgniatania owoców i ziół. Kręcona łyżka do mieszania drinków w wysokich szklankach i shakerach. Podstawowe i niezbędne wyposażenie każdego profesjonalnego i amatorskiego baru.
Transparentny lakier spożywczy w postaci wygodnego sprayu. Pozwala na uzyskanie lustrzanego połysku na powierzchni wyrobów cukierniczych z czekolady, masy cukrowej i marcepanu.
op. 2.7 kg Delifruit Classic Fruit of the Forest Dawn Foods - gotowe nadzienie owocowe - owoce lasu
Gotowe nadzienie owocowe o wszechstronnym zastosowaniu w gastronomii i cukiernictwie. Mieszanka owoców leśnych zanurzonych w delikatnym żelu. Idealne do nadziewania wypieków, przekładania tortów i dekoracji gofrów z bitą śmietaną.
op. 2.7 kg Delifruit Classic Mango Dawn Foods - gotowe nadzienie owocowe - mango
Gotowe nadzienie owocowe o wszechstronnym zastosowaniu w gastronomii i cukiernictwie. Słodkie i soczyste mango w postaci nadzienia o żelowej konsystencji. Idealne do nadziewania wypieków, przekładania tortów i dekoracji gofrów z bitą śmietaną.
Morelowa pasta variegato do przekładania i dekorowania lodów oraz stosowania w cukiernictwie. Wysoka zawartość przecieru morelowego.
op. 3 kg Variegato Love is - 1230148 Babbi - krem z białej czekolady z esencją różaną i malinami
Variegato Love is, to kremowa pasta cukiernicza z białą czekoladą, esencją różaną i kawałkami liofilizowanych malin. Idealnie sprawdzi się do sporządzania romantycznych lodów i deserów na święto zakochanych.
Pasta variegato do przekładania i dekorowania lodów oraz urozmaicania wyrobów cukierniczych. Krem z orzechów laskowych i kakao z dodatkiem preparowanych ziaren zbóż. Do urozmaicania lodów alla Kinder Country.
Pasta z prażonych orzechów laskowych. Stabilizowana olejami roślinnymi, co zapobiega oddzielaniu frakcji tłuszczowej. Kremowa konsystencja, intensywna barwa i wyrazisty smak prażonych orzechów.
Pasta z mocno prażonych orzechów laskowych z Piemontu, posiadających certyfikat IGP (Chronione Oznaczenie Geograficzne). Produkt najwyższej jakości. Kremowa konsystencja, intensywna barwa i wyrazisty smak mocno prażonych orzechów.
op. 3 kg Variegato Albicocca B-Free 1230149 Babbi - morelowa pasta cukiernicza - bez dodatku cukrów
Morelowa pasta variegato bez dodatku cukru. Zawiera substancje słodzące i naturalnie występujące cukry. Przeznaczona do przekładania i dekorowania lodów oraz nadziewania wyrobów cukierniczych.
Pasta do lodów inspirowana klasycznym deserem Cassata Siciliana. Bogata w kandyzowane owoce. Wzbogacona dodatkiem sera ricotta w proszku. Doskonale sprawdzi się do produkcji lodów, kremów oraz semifreddo.
Kompletna mieszanka do sporządzania lodów mlecznych oraz miękkich lodów z automatu o smaku śmietankowym. Doskonale zbilansowana mieszanka bazowa w postaci proszku. Przeznaczona do łączenia z mlekiem i/lub śmietanką w odpowiednich proporcjach w procesie na zimno.
Kompletna mieszanka do sporządzania lodów mlecznych oraz miękkich lodów z automatu o smaku czekoladowym. Doskonale zbilansowana mieszanka bazowa w postaci proszku. Przeznaczona do łączenia z mlekiem w odpowiednich proporcjach w procesie na zimno.
Kompletna mieszanka do sporządzania lodów mlecznych oraz miękkich lodów z automatu o smaku słonego karmelu. Doskonale zbilansowana mieszanka bazowa w postaci proszku. Przeznaczona do łączenia z mlekiem w odpowiednich proporcjach w procesie na zimno.
Doskonale zbilansowany półprodukt w proszku przeznaczony do sporządzania bananowych lodów mlecznych z kawałkami owoców. Mieszanka do stosowania w procesie na zimno, nie wymaga pasteryzacji.
Kompletna mieszanka do sporządzania lodów jogurtowych bez dodatku cukru. Przeznaczona do łączenia z mlekiem w odpowiednich proporcjach w procesie na zimno.
op. 1 kg Acidilia - 12098800 Pernigotti - regulator kwasowości - mieszanka w proszku
Acidilia dedykowana jest do stosowania wraz z pastami cytrusowymi. Doskonale zbilansowana mieszanka w proszku stosowana w celu regulacji poziomu pH oraz optymalizacji profilu sensorycznego.
op. 3.5 kg Pastry Cover Pistacchio - gotowa polewa czekoladowa o smaku pistacjowym - 221305 Leagel
Pastry Cover Pistacchio od Leagel, to wysokiej jakości gotowa polewa o smaku pistacjowym. Produkt na bazie białej czekolady do oblewania i glazurowania wypieków. Intensywny smak i idealnie patowe wykończenie. Linia kuwertur bezwodnych opracowanych do perfekcyjnego
op. 1l Mojito Mix Le Mixeur de Monin - gotowa baza koktajlowa - szklana butelka
Cocktail Mixers od Monin, to doskonałe rozwiązanie, które pozwala w prosty i szybki sposób cieszyć się wysokiej jakości drinkami. Gotowa do użycia mieszanka bazowa do koktajli o dopracowanym i autentycznym smaku Mojito.
op. 1l Margarita Mix Le Mixeur de Monin - gotowa baza koktajlowa - szklana butelka
Cocktail Mixers od Monin, to doskonałe rozwiązanie, które pozwala w prosty i szybki sposób cieszyć się wysokiej jakości drinkami. Gotowa do użycia mieszanka bazowa do koktajli o dopracowanym i autentycznym smaku Margarita.
op. 1l Pina Colada Mix Le Mixeur de Monin - gotowa baza koktajlowa - szklana butelka
Cocktail Mixers od Monin, to doskonałe rozwiązanie, które pozwala w prosty i szybki sposób cieszyć się wysokiej jakości drinkami. Gotowa do użycia mieszanka bazowa do koktajli o dopracowanym i autentycznym smaku Pina Colada.
op. 1l Daiquiri Mix Le Mixeur de Monin - gotowa baza koktajlowa - szklana butelka
Cocktail Mixers od Monin, to doskonałe rozwiązanie, które pozwala w prosty i szybki sposób cieszyć się wysokiej jakości drinkami. Gotowa do użycia mieszanka bazowa do koktajli o dopracowanym i autentycznym smaku Daiquiri.
op. 1l Porn Star Martini Mix Le Mixeur de Monin - gotowa baza koktajlowa - szklana butelka
Cocktail Mixers od Monin, to doskonałe rozwiązanie, które pozwala w prosty i szybki sposób cieszyć się wysokiej jakości drinkami. Gotowa do użycia mieszanka bazowa do koktajli o dopracowanym i autentycznym smaku Porn Star Martini.
op. 1l Mai Tai Mix Le Mixeur de Monin - gotowa baza koktajlowa - szklana butelka
Cocktail Mixers od Monin, to doskonałe rozwiązanie, które pozwala w prosty i szybki sposób cieszyć się wysokiej jakości drinkami. Gotowa do użycia mieszanka bazowa do koktajli o dopracowanym i autentycznym smaku Mai Tai.
op. 1l Cosmopolitan Mix Le Mixeur de Monin - gotowa baza koktajlowa - szklana butelka
Cocktail Mixers od Monin, to doskonałe rozwiązanie, które pozwala w prosty i szybki sposób cieszyć się wysokiej jakości drinkami. Gotowa do użycia mieszanka bazowa do koktajli o dopracowanym i autentycznym smaku Cosmopolitan.
op. 1l Espresso Martini Le Mixeur de Monin - gotowa baza koktajlowa - szklana butelka
Cocktail Mixers od Monin, to doskonałe rozwiązanie, które pozwala w prosty i szybki sposób cieszyć się wysokiej jakości drinkami. Gotowa do użycia mieszanka bazowa do koktajli o dopracowanym i autentycznym smaku Espresso Martini.
op. 600 g Guma Konjac - Sosa Ingredients - funkcjonalny dodatek spożywczy - zagęszczający i żelujący
Wielofunkcyjny dodatek spożywczy charakteryzujący się wysoką zdolnością do pochłaniania wody. W produktach wykazuje działanie zagęszczające, żelujące, stabilizujące i emulgujące. Wykazuje synergiczne działanie z sacharozą, wapniem i niektórymi dodatkami.
Mieszanka substancji zagęszczających, włókien roślinnych i cukrów o działaniu stabilizującym. Prosty w użyciu dodatek funkcjonalny do stabilizowania sorbetów. Produkt pochodzenia naturalnego do stosowania na zimno. Formuła dodatku pozwala na uzyskanie stabilnych sorbetów o gładkiej konsystencji i prawdziwym smaku świeżych owoców.
Zaawansowana mieszanka złożona z emulgatorów, stabilizatorów oraz cukrów technicznych. Prosty w użyciu dodatek funkcjonalny do stabilizowania lodów mlecznych. Produkt do stosowania w procesie na zimno bez pasteryzacji. Posiada zdolność do stabilizowania i napowietrzania mieszanki bazowej.
Zaawansowana mieszanka złożona z emulgatorów, stabilizatorów oraz cukrów technicznych. Dodatek funkcjonalny do stabilizowania lodów mlecznych wymagających pasteryzacji. Produkt do stosowania w procesie na gorąco. Idealny do produkcji lodów tradycyjnych oraz lodów rzemieślniczych o wyszukanych smakach.
Dwustronna - Dorosiowa Skrobka SK-6 - cukiernicza do pracy z kremem - dł. 20 x szer. 8 cm
Dwustronna skrobka cukiernicza przeznaczona do pracy z kremem. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej. Doskonale sprawdzi się podczas dekorowania i tynkowania tortów.
Dwustronna - Dorosiowa Skrobka SK-9 - cukiernicza do pracy z kremem - dł. 20 x szer. 8 cm
Dwustronna skrobka cukiernicza przeznaczona do pracy z kremem. Wykonana z odpornej stali nierdzewnej. Doskonale sprawdzi się podczas dekorowania i tynkowania tortów.