POLEWY ZASTYGAJĄCE  Liczba produktów: 6.

POLEWY ZASTYGAJĄCE

POLEWY ZASTYGAJĄCE do lodów w łatwy i szybki sposób dekorują lody cieniutka chrupiącą warstwą. Polewy dostępne są w kilku kolorach i smakach. Do oblewania lodów najlepsza jest prawdziwa czekolada, pozbawiona dodatków innych tłuszczy. Aby uzyskać doskonale cieniutką i chrupka warstwę musi ona mieć odpowiednią płynność. Takimi czekoladami do oblew...

POLEWY ZASTYGAJĄCE do lodów w łatwy i szybki sposób dekorują lody cieniutka chrupiącą warstwą. Polewy dostępne są w kilku kolorach i smakach. Do oblewania lodów najlepsza jest prawdziwa czekolada, pozbawiona dodatków innych tłuszczy. Aby uzyskać doskonale cieniutką i chrupka warstwę musi ona mieć odpowiednią płynność. Takimi czekoladami do oblewania lodów, gelato, lodów na patyku i w rożkach są czekolady ICE CHOCOLATE firmy Callebaut. 100% czekolady, wysoka płynność, bez sztucznych dodatków i barwników. Doskonały smak lodów i jakość chrupiącej warstwy na nich uzyska się pracując na produktach cukierniczych najwyższej jakości.

Więcej

Produkty 1 - 6 z 6

Przejdź do góry