

Magnetyczna forma poliwęglanowa do pralin kropla
Doskonałej jakości forma z poliwęglanu belgijskiej firmy Chocolate World, wiodącego producenta na świecie form i akcesoriów do czekolady. Firma współpracuje z największymi sławami i Chocolateriami przy projektowaniu kształtów i wzorów form do pralin, tabliczek czekolady, batonów i figurek.
Forma magnetyczna umożliwia zastosowanie foli transferowej (karotenowej) ze wzorami, dla uzyskania pięknego efektu na powierzchni czekolady pralin.
forma z poliwęglanu na 18 praliny ,
wym. formy 275x175x24 mm
wym. praliny 37x25x16 mm
waga 12 g
Indeks: PAVONI16
Marka: PAVONI ITALIA
Indeks: CALLEBAUT02
Marka: CALLEBAUT
Najlepsza ciemna belgijska czekolada o intensywnym smaku z dominującymi nutami prażonego kakao, lekką goryczką oraz świeżymi owocowymi nutami. Niska płynność czekolady czyni ją uniwersalną w zastosowaniu - zarówno w cukiernictwie, gastronomi jak i przy produkcji lodów.
Indeks: SILIKOMART62
Marka: SILIKOMART
Termometr spożywczy z łopatką silikonową przeznaczony do kontrolowania temperatury w produktach podczas mieszania. Doskonale sprawdzi się do pomiaru temperatury rozpuszczanej czekolady.
Indeks: DREIDOPPEL31
Marka: DREIDOPPEL
Seria skoncentrowanych past owocowo-smakowych do lodów i wyrobów cukierniczych. Pasty charakteryzują się bardzo ekonomicznym dozowaniem. Nadają wyrobom intensywny smak i aromat oraz naturalną barwę.
Magnetyczna forma poliwęglanowa do pralin kropla