• Pernigotti Day

  • Szkolenie Monin 8 maja

  • PŁAĆ WYGODNIE

PC42 Forma do pralin Pavoni
  • PC42 Forma do pralin Pavoni
  • PC42 Forma do pralin Pavoni

Forma do pralin PC42 Antonio Bachour Pavoni

PAVONI79
100,00 zł
Brutto
Ilość
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Opis

Forma do pralin zaprojektowania we współpracy z Antonio Bachour

Rozmiar formy: 275 x 135 mm

Ilość pralin w formie: 21 sztuk

Wielkość praliny mm 41 x 24 x 20h

Objętość czekolady +/- 10 gr

Profesjonalna forma z poliwęglanu, zapewnia doskonały kształt i połysk czekolady.

Połysk na czekoladzie jest efektem prawidłowego prawidłowej pracy z czekoladą w procesie temperowania / krystalizacji kryształów masła kakaowego.

Pobierz nasz E-BOOK

TEMPEROWANIE CZEKOLADY - 5 SPOSOBÓW

e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do ściągnięcia po zamówieniu).

Szczegóły produktu
PAVONI79
1 Przedmiot
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: SILIKOMART583

Marka: SILIKOMART

NATURAE EDEN 33.312.36.0065 SILIKOMART forma silikonowa w kształcie listków do haute cuisine

Forma do tworzenia oryginalnych dekoracji, przystawek i potraw na najwyższym poziomie. Inspirowana naturą i stworzona we współpracy z topowymi szefami kuchni. Innowacyjna, a zarazem uniwersalna w zastosowaniu - wykazuje odporność w szerokim zakresie temperatur.

Cena 160,00 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE
20 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: HANSBRUNNER132

Marka: HANS BRUNNER

HB-7028-S PRALINE POD HANS BRUNNER - forma z poliwęglanu do pralin - kwadrat z wzorem ziarno kakaowca

Kolekcja form do tworzenia klasycznych, nadziewanych lub dekorowanych pralin. Dopracowane wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:

Cena 106,00 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: CHOCOWORLD186

Marka: CHOCOLATE WORLD

Forma do jajka 7 cm CW12108 EI MET RONDJES CHOCOLATE WORLD - połówka jajka z wzorem okręgów

Sezonowa kolekcja form do tworzenia wielkanocnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:

Cena 105,00 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: CHOCOWORLD188

Marka: CHOCOLATE WORLD

CW12110 GIANDUJA GOLF STRUCTUUR CHOCOLATE WORLD - forma z poliwęglanu do trójkątnych pralin - pole golfowe

Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:

Cena 105,00 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE