• Obniżka
Forma do pralin PC41 Antonio Bachour PAVONI
  • Forma do pralin PC41 Antonio Bachour PAVONI
  • Forma do pralin PC41 Antonio Bachour PAVONI

Forma do pralin PC41 Antonio Bachour PAVONI

PAVONI29

100,00 zł
80,00 zł Zniżka 20%
Brutto
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką : 100,00 zł

Stawka VAT: 23.00%

W magazynie: 1

Ilość
Realizacja zamówienia ok. 7 dni

favorite_border favorite
Opis

Forma do pralin zaprojektowania we współpracy z Antonio Bachour

Rozmiar formy: 275 x 135 mm

Ilość pralin w formie: 21 sztuk

Wielkość praliny mm 43 x 25 x 17

Objętość czekolady +/- 10 gr

Profesjonalna forma z poliwęglanu, zapewnia doskonały kształt i połysk czekolady.

Połysk na czekoladzie jest efektem prawidłowego prawidłowej pracy z czekoladą w procesie temperowania / krystalizacji kryształów masła kakaowego.

Pobierz nasz E-BOOK

TEMPEROWANIE CZEKOLADY - 5 SPOSOBÓW

e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do ściągnięcia po zamówieniu).

 

 

Szczegóły produktu
PAVONI29
1 Przedmiot
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: CHOCOWORLD22

Marka: CHOCOLATE WORLD

CW1024 Diament - Chocolate World - forma z poliwęglanu do pralin - śr. 31 x wys. 20 mm / poj. 15 g x 21 pralin

favorite_border favorite

Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. Zobacz jak pracować z formą:

Cena 102,00 zł

102,00 zł / 1 szt.