Forma do pralin PC43 Antonio Bachour PAVONI
  • Forma do pralin PC43 Antonio Bachour PAVONI
  • Forma do pralin PC43 Antonio Bachour PAVONI

Forma do pralin PC45 Antonio Bachour PAVONI

PAVONI30

100,00 zł
Brutto
Ilość
OBECNIE BRAK NA STANIE


Opis

Forma do pralin zaprojektowania we współpracy z Antonio Bachour

Rozmiar formy: 275 x 135 mm

Ilość pralin w formie: 21 sztuk

Wielkość praliny mm Ø mm 30 x 16 h

Objętość czekolady +/- 10 gr

Profesjonalna forma z poliwęglanu, zapewnia doskonały kształt i połysk czekolady.

Połysk na czekoladzie jest efektem prawidłowego prawidłowej pracy z czekoladą w procesie temperowania / krystalizacji kryształów masła kakaowego.

Pobierz nasz E-BOOK

TEMPEROWANIE CZEKOLADY - 5 SPOSOBÓW

e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do ściągnięcia po zamówieniu).

 

 

Szczegóły produktu
PAVONI30
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Indeks: CACAOBARRY25/1

Marka: CACAO BARRY

PISTOLES™ MLD-090533-M00 FORMA DO TABLICZEK CZEKOLADY CACAO BARRY forma z tritanu na trzy tabliczki czekolady

Forma z tritanu to tworzenia prostokątnych tabliczek czekolady z kawałkami w kształcie półkul. Forma pozwala na jednorazowe przygotowanie trzech tabliczek z osiemnastoma półokrągłymi kawałkami. Profesjonalna forma, która doskonale sprawdzi się również w domowej pracowni cukierniczej.

Cena 96,80 zł
Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE