
Indeks: CHOCOWORLD27
Marka: CHOCOLATE WORLD
Forma do pralin sygnowana Davide Comaschi 1754CW Chocolate World
Forma do pralin Davide Comaschi 1754CW Chocolate World
Forma do pralin zaprojektowania we współpracy z Antonio Bachour
Rozmiar formy: 275 x 135 mm
Ilość pralin w formie: 21 sztuk
Wielkość praliny mm Ø mm 30 x 16 h
Objętość czekolady +/- 10 gr
Profesjonalna forma z poliwęglanu, zapewnia doskonały kształt i połysk czekolady.
Połysk na czekoladzie jest efektem prawidłowego prawidłowej pracy z czekoladą w procesie temperowania / krystalizacji kryształów masła kakaowego.
Pobierz nasz E-BOOK
TEMPEROWANIE CZEKOLADY - 5 SPOSOBÓW
e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do ściągnięcia po zamówieniu).
Indeks: CHOCOWORLD27
Marka: CHOCOLATE WORLD
Forma do pralin Davide Comaschi 1754CW Chocolate World
Indeks: FOODCOLOURS89
Marka: FOOD COLOURS
błękit brylantowy (E133)
Indeks: FOODCOLOURS182
Marka: FOOD COLOURS
Indeks: FOODCOLOURS72
Marka: FOOD COLOURS
żółcień pomarańczowa (E110)