• CIASTO NA GOFRY

  • IMBIROWA BAZA DO LEMONIADY

Forma do pralin PC45 Antonio Bachour PAVONI
  • Forma do pralin PC45 Antonio Bachour PAVONI
  • Forma do pralin PC45 Antonio Bachour PAVONI

Forma do pralin PC47 Antonio Bachour PAVONI

PAVONI18

91,00 zł
Brutto
Ilość
OBECNIE BRAK NA STANIE


Opis

Forma do pralin zaprojektowania we współpracy z Antonio Bachour

Rozmiar formy: 275 x 135 mm

Ilość pralin w formie: 21 sztuk

Wielkość praliny mm 27 x 27 x 15 h

Objętość czekolady +/- 10 gr

Profesjonalna forma z poliwęglanu, zapewnia doskonały kształt i połysk czekolady.

Połysk na czekoladzie jest efektem prawidłowego prawidłowej pracy z czekoladą w procesie temperowania / krystalizacji kryształów masła kakaowego.

Pobierz nasz E-BOOK

TEMPEROWANIE CZEKOLADY - 5 SPOSOBÓW

e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do ściągnięcia po zamówieniu).

 

 

Szczegóły produktu
PAVONI18
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Sempre Group Sp. z o.o. Opinie z ekomi-pl.com
Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:
20 innych produktów w tej samej kategorii:

Indeks: PAVONI416

Marka: HANS BRUNNER

PC5027 PAVONI - diamenty - forma z poliwęglanu do pralin w kształcie diamentów - śr. 25 x h 14 mm

Kolekcja form do tworzenia klasycznych, nowoczesnych, dekorowanych lub nadziewanych pralin czekoladowych. Dopracowane wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie.

Cena 94,00 zł
Więcej
DOSTĘPNĄ ILOŚĆ SPRAWDZISZ W SZCZEGÓŁACH PRODUKTU

Indeks: HANSBRUNNER107

Marka: HANS BRUNNER

HB-0784-S DREIECKPRALINE HANS BRUNNER - forma z poliwęglanu do pralin - dekoracyjny trójkąt

Kolekcja form do tworzenia klasycznych, nadziewanych lub dekorowanych pralin. Dopracowane wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:

Cena 106,00 zł
Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: CHOCOWORLD183

Marka: CHOCOLATE WORLD

CW12100 THE CRYSTAL - DUTCH PASTRY TEAM CHOCOLATE WORLD - forma z poliwęglanu do pralin - w kształcie kryształów

Kolekcja form do tworzenia dekoracyjnych pralin i czekoladek. Dopracowane klasyczne i nowoczesne wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:

Cena 105,00 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE

Indeks: HANSBRUNNER134

Marka: HANS BRUNNER

HB-7033-S SCHNEEMANN RENTIER SANTA HANS BRUNNER - forma z poliwęglanu do świątecznych czekoladek - bałwanek, renifer, mikołaj

Kolekcja form do tworzenia klasycznych, nadziewanych lub dekorowanych pralin. Dopracowane wzory przeznaczone do ręcznego i maszynowego formowania. Wykonane z wytrzymałego i odpornego poliwęglanu o półtransparentnej barwie. OBEJRZYJ FILM I DOWIEDZ SIĘ, JAK PRACOWAĆ Z FORMĄ:

Cena 106,00 zł
Więcej
OBECNIE BRAK NA STANIE

Indeks: PAVONI310

Marka: PAVONI ITALIA

∅ 25MM LS05 CHOCOFLEX PAVONI dwuczęściowa forma silikonowa do czekolady - kula o śr. 25 mm / 67 porcji

Innowacyjna, dwuczęściowa forma silikonowa do tworzenia trójwymiarowych kreacji w kształcie kuli - idealny efekt 3D. Forma na 67 porcji o średnicy 25 milimetrów. Idealna do lizaków, pralin i trufli czekoladowych oraz tworzenia wypełnienia do innych form z serii o większej średnicy.

Cena 421,00 zł
Więcej
PRODUKT DOSTĘPNY W MAGAZYNIE