

Forma do pralin zaprojektowania we współpracy z Antonio Bachour
Rozmiar formy: 275 x 135 mm
Ilość pralin w formie: 21 sztuk
Wielkość praliny mm 27 x 27 x 15 h
Objętość czekolady +/- 10 gr
Profesjonalna forma z poliwęglanu, zapewnia doskonały kształt i połysk czekolady.
Połysk na czekoladzie jest efektem prawidłowego prawidłowej pracy z czekoladą w procesie temperowania / krystalizacji kryształów masła kakaowego.
Pobierz nasz E-BOOK
TEMPEROWANIE CZEKOLADY - 5 SPOSOBÓW
e-skrypt. W kilka chwil przekształcisz się w profesjonalnego "Chocolatier" i wejdziesz w świat nowych czekoladowych możliwości. Temperowanie jest konieczne do prawidłowego wyrabiania pralin, tabliczek czekolady, etc. i nadaje czekoladzie lśniący wygląd i odpowiednią twardość (wersja elektroniczna - link do ściągnięcia po zamówieniu).
Indeks: HANSBRUNNER49
Marka: HANS BRUNNER
Indeks: PAVONI162
Marka: PAVONI ITALIA
Zestaw do czekoladowych choinek Ø 125 x 195 H
Indeks: CHOCOWORLD18
Marka: CHOCOLATE WORLD
Forma poliwęglanowa do pralin w kształcie owoców morza
Indeks: PAVONI189
Marka: PAVONI ITALIA